Какъв би бил живота на жените ако мъжете нямаха сексуално привличане към тях ?

• 10 049
  • 434
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Бънди като типична же... Кхххм, мъъж, вместо да си каже директно, задава въпроси с цел той да даде отговора, който иска да прокара като истина Joy А именно, че понеже мъжете искат секс от жените, им дават разни неща, включително власт и финанси, за да го получат.

Тава със сигурност е вярно за някакъв процент мъже и някакъв процент жени, но остават много други. От такива, които не са склонни да си легнат с някой за пари, до такива с които никой не би си легнал и срещу пари. Пък ако добавим, че жените също имат нагон и искат да си лягат с апетитните представители на мъжкия пол... Цялата работа ми звучи като поредния жертвен рев на нежеланите.

Иначе на мен лично мъжкия нагон ми носи приятно усещане да съм желана, но то е факт най-вече, когато самия мъж ми допада. Тоест, желанието на повечето мъже хич не ме грее. За другите жени няма как да говоря, защото е смешно да се търси общо знаменател между няколко милярда личности, с повечето от които нямаме общо извън конкретни органи.

# 106
  • Обран бостан ;)
Лъвице, прочетох те, но няма да кажа нищо. Няма смисъл.

...стигам до заключението, че за вас мъжете са ненужни, освен като осеменители,...

Ти можеш да приписваш много неща на жените, но е факт, че никой освен теб не го каза. Както и да го извърташ, ти го каза. Жените ти отговориха - многократно - и отговорите бяха съвсем различни. Тоест, ти наистина така се възприемаш, което е жалко, разбира се. Какво ще правиш някой ден, когато лостът за повдигане на самочувствието спре да функционира, как ще се валидираш тогава?

Никой викаш:

Сексуалното привличане се обуславя от нагон за продължаване на рода. Положителни сами по себе си не бих могла да кажа кои са извън контекста на предното. Ако нямаше нагон и инстинкт за продължаване на рода, не виждам и смисъл от тях, нали така.

# 107
  • До хладилника, който обичам
Да? Как липса на нагон у хората е равно на "мъжете са осеменители"? Ал, Ал... знам, че е трудно да се води псевдо-спор и да се троли едновременно, докато mansplain-ваш, но ти можеш! Можеш повече!
Или да го обясня така: ти казваш по тая логика, че жените са матки на два крака?

# 108
  • София
Бънде, че то какво да ми кажеш, аз всичко казах, и то директно Laughing

# 109
Дошъл в предимно женски форум да комуникира с анонимни жени и да им обяснява как жените са с непривлекателни характери. Grinning Много си фрустриран.
Моят мъж ми е и приятел и имам приятели от мъжки пол, с които нямаме сексуални мераци и никога не сме имали (и не, не сме се разминали, никой никого не е отрязал). През живота си рядко съм срещала мизогиния, имала съм късмет да общувам с мъже, които наистина нямат нищо против да са в компанията на жени без да спят с тях. Общо взето само в интернет и соц мрежите чета такива неща и си има причина.

# 110
  • Обран бостан ;)
Къде го чукаш, къде се пука.

Дошъл в предимно женски форум да комуникира с анонимни жени и да им обяснява как жените са с непривлекателни характери. Grinning Много си фрустриран.
Моят мъж ми е и приятел и имам приятели от мъжки пол, с които нямаме сексуални мераци и никога не сме имали (и не, не сме се разминали, никой никого не е отрязал). През живота си рядко съм срещала мизогиния, имала съм късмет да общувам с мъже, които наистина нямат нищо против да са в компанията на жени без да спят с тях. Общо взето само в интернет и соц мрежите чета такива неща и си има причина.

Нееее, не, не. Всички сте с прекрасни характери, но по ваша преценка.

За нещо друго положително ще се сетите ли ?

# 111
  • София
Кажи, като автор, какво ще правиш, ако мерака ти ей сега умре.

# 112
  • Обран бостан ;)

Като умре ще ти кажа.

Обещавам. Hands Hand

# 113
  • София
Липсва ти абстрактно мислене ли?
Защо го искаш от нас тогава?

# 114
Ами, аз съм си слънчице, Бънде.
И на характер, и на всичко. Сега, че не всеки може да ми импонира, кой е казал, че животът е справедлив.
И в миналото, и сега селекция е имало – не всеки има достъп до всеки.
Сега, н еможем хем да сме съпричастни с всички онеправдани мъже и жени, но пък няма как да не отбележим, че за всеки влак си има пътници.
Да се принизяват хора - Жени до ниво кота 0(нула), за да се чувстваме ние (вие мъжете) добре и спокойни, че всички жени са един дол дренки и не струват, е много уютничко, но фактите са си факти – не за всеки има от добрата човешка селекция. И това не е даденост, а множество избори и работа на един човек над себе си. Иначе, най-хубавото изглежда най-лесно. Ами, не е. Joy

# 115
  • До хладилника, който обичам
Доста притеснителни твърдения, Ал. Ето кратък психопрофил на твърденията от нашия приятел, ИИ:
Цитат
Изказването носи характерен отпечатък на човек, който изпитва дълбока фрустрация и вероятно натрупана болезненост в отношенията с жени, което се проявява под формата на генерализиращи твърдения, сарказъм и обезценяване. Налице е силно стереотипно мислене, което редуцира женската идентичност до сексуална привлекателност и предполага, че междуличностните отношения се движат предимно от телесни или инструментални мотиви. Такава рамка често служи като психологическа защита: чрез обобщения и категорични твърдения човек избягва да се срещне с по-сложни и уязвими чувства – като страх от отхвърляне, чувство за недостатъчност или неуспех в интимните връзки. Ригидността в мисленето и нуждата да се демонстрира превъзходство подсказват ниска толерантност към несигурност и трудност в създаването на равноправни отношения, като агресивният тон и ироничните вметки функционират като щит срещу потенциална критика или близост. Целият изказ прозира като опит да се възстанови чувство за контрол и значимост чрез обезценяване на другата страна, което индиректно подсказва именно липса на стабилно вътрешно усещане за собствена стойност.

Просто като интересна подробност. Разбира се, далеч не всички мъже мислят така, и слава Богу.

Кажи сега отговора за жена ти, стига абстракции, как се отрази на съвместния ви живот?

# 116

Той мерака и да умре, не е фатално, но ако умре и инструмента, а мерака не -  Е  те тогава, да видиш драма.
Не че, го пожелавам на някой мъж, но понякога  сте много жалки, в опитите си да се правите на 30 годишни.
Това към господата над 50- 60г.

# 117
  • волно калдъръмче

Той мерака и да умре, не е фатално, но ако умре и инструмента, а мерака не -  Е  те тогава, да видиш драма.
Не че, го пожелавам на някой мъж, но понякога  сте много жалки, в опитите си да се правите на 30 годишни.
Това към господата над 50- 60г.
"Какъв би бил живота на жените ако мъжете нямаха сексуално привличане към тях ?" - Щяхме да сме извънземни.

Тази тема е неуспешен опит мъдростта да надделее над култа към фалоса. Докато има активни мъже, ще има и щастливи жени, а пък Ал да си мъдрува.

# 118
  • Out of the Mix
Повдига имунитета. Грипен сезон е.
Сексът ли?
100% да.
Oдеве я излекувах, че нещо ми се оплакваше от схванато вратле и боцкане в гърленцето.

Иначе на мен лично мъжкия нагон ми носи приятно усещане да съм желана, но то е факт най-вече, когато самия мъж ми допада. Тоест, желанието на повечето мъже хич не ме грее. За другите жени няма как да говоря, защото е смешно да се търси общо знаменател между няколко милярда личности, с повечето от които нямаме общо извън конкретни органи.
Е, то е така.
И аз нямам нагон към жени, които не ме кефят.
Като не е само до физически дадености.
Те са само начало и обвивка, важна, но не единственото.
Чакай, че чета "течности", то било личности. Laughing
Премрежва ми се нещо.

# 119
  • Somewhere far away
Каква прозаична и лаконична  тема, по която изобщо няма нужда да се изписват хиляди страници - отговора е много прост. Само нагон до нищо не води. Трябва уважение.

Общи условия

Активация на акаунт