Какъв би бил живота на жените ако мъжете нямаха сексуално привличане към тях ?

• 10 137
  • 434
  •   2
Отговори
# 225
  • София
Така е, за съжаление.
Преди да вляза във връзка си общувах с едни младежи, толкова скопени от маминките си, че се хванах за главата. Хубави, стройни, единият доста успешен в работата, другият - хич, обаче сексуално желание - 0.

Е, нали това е идеалът за мъж ?

Както казах и в първия пост - да гледа на жената като на личност.
По-скоро гледат на жената като някаква позната, с която е приятно да си поговорят понякога и нищо повече.

# 226
  • Обран бостан ;)
Тоест, като приятелка. Яснооо. 

Той може да гледа на жената като на личност и пак да я желае зверски. Даже е висш пилотаж. Wink

Да, да, разбира се. И един мормот ... Wink

# 227
  • До хладилника, който обичам
ти пък, BasilA, в света на маносферата на Ал няма такива работи като жени, които заслужават уважение като личности. Освен мама. Trollface

# 228
  • Далечният изток
Бази, ти пък... Желание?!
Човекът говори за нагон просто - инстинкт за възпроизвеждане.
Да желаеш да спиш с някоя/го е нещо тотално непонятно за него...

# 229
  • Обран бостан ;)
Радвайте се, че мъжете ви ви уважават. Моето уважение не ви трябва.

Апропо: така и не разбрах какво друго освен сексапил можете да предложите на мъжете.

Сигурно го пазите в тайна, за да не разберат другите жени и да ви отнемат желания мъж. Sunglasses

# 230
  • София
Заяждане, манипулации, драми, пресолени манджи... Smiling Imp

# 231
Не разбирам какво очакваш, Бънди, но явно не си доволен от отговорите. Пускаш тема, пък само тролиш всеки отговор, а пък някои от директните отговори на твоите въпроси направо ги пропускаш. Това не ти е личен блог, темите са за обсъждане, не за изразяване на лично мнение едностранно. Явно искаш да прокараш някаква твоя сексистка теза, че “жените няма да имаме кариерно израстване чрез секс” (все едно всяка втора така израства, удобно се пропускат всички мъже, които си плащат или са на тате сина) и “няма мъж да ви обърне внимание даже и за разговор без сексапил”. Проблемът с предразсъдъците е, че нямат опровергаване. Имаше един лаф, незнайно на кого “По-лесно е да се промени същността на плутония, отколкото на човешката злоба” и един, който приписват на Айнщайн "Премахването на предразсъдъците у човека е по-трудно дори от това да разбиеш атома”.

# 232
  • France
По-скоро гледат на жената като някаква позната, с която е приятно да си поговорят понякога и нищо повече.
Много уважавам този тип мъже. Много ценни приятели са.
Нагон, та нагон. Да не сме животни? Имаме късметът да познаваме еротиката, сластта и сладострастието. Нека ги използваме

# 233
  • Обран бостан ;)
Заяждане, манипулации, драми, пресолени манджи... Smiling Imp

И загорели такива. Sunglasses

Абе, жени-мечта сте тука, Сичките.

# 234
  • До хладилника, който обичам
Апропо: така и не разбрах какво друго освен сексапил можете да предложите на мъжете.
То това е. Няма друго Disappointed един гол секс, после евентуално деца, ако Той пожелае, и се молим да са момчета, да Му продължат името. И другото е ясно, обслужване в домакинството. Ти си прав. Вероятно защото си мъж и знаеш най-добре. Hands Pray Trollface

# 235
  • София
Много ми е интересно да ги чета на свобода, нещо, като резерват ми е тук. Защото, аз подобни в обкръжението нямам, филтрацията на комуникация ми е много висока.
Бънди с нафталинения хумур няма как, просто няма как.

# 236
Много ми е интересно да ги чета на свобода, нещо, като резерват ми е тук. Защото, аз подобни в обкръжението нямам, филтрацията на комуникация ми е много висока.
Бънди с нафталинения хумур няма как, просто няма как.

Да, наистина освен тук, другаде не могат да бъдат наблюдавани. Ръководството на бг мама може да направи нещо като зоологическа градина за счупени човеци и да къса билетчета.

# 237
  • София
Аз и преди съм казвала... Една жена може да предложи на един мъж толкова, колкото има капацитета да приеме. Някои нямат никакъв. Сигурно такъв тип тичат като кученца по Шерминки Joy

За Бънди разбрахме, че според него ерекцията се крепи на безхарактерността на жената, и всичко различно натежава като воденичен камък на мъжкото достойнството. То не ни беше нужна тази тема да го разберем, ама друго си е да се стиска 20 страници и накрая да го избълва като съдържанието на обяд с айрян и боза Laughing

# 238
  • Далечният изток
Аз пък не разбрах защо въобще пита в този форум, където пишат жени, които той нито уважава, нито са му интересни, нито зачита и стотна от мненията им.
Та за какво ти е баш па нашето мнение на твоите терзания?

# 239

Абе, жени-мечта сте тука, Сичките.

Очевидно, да. Всички дами, пишещи в тази тема сме щастливо обвързани.
А ти?

Общи условия

Активация на акаунт