Какъв би бил живота на жените ако мъжете нямаха сексуално привличане към тях ?

• 10 147
  • 434
  •   1
Отговори
# 315
Не виждам ергените от форума да са разбрали как нямат нужда от жени и светлото бъдеще вече е настояще.

# 316
Може ли официално инфо за тази статистика за 90-те % изнасилвачи?

Излез в някой по-голям германски град по тъмно.
Няма да ти трябва статистка и от местните и от новодошлите да те е страх.

# 317
  • Далечният изток
Оффф ти пък другата крайност...

# 318
  • София
Всеки си живее в неговия филм. В моя всички мъже са готини и дружелюбни.

# 319
  • Out of the Mix
Ако настъпи подобна хипотетична ситуация може да се въведе нещо като задължителна "сексуална повинност", тоест, вид казарма, но вместо да бичиш наряди, "бичиш" мацки.
Ферми за деца един вид.
hahaha tooth Joy

Баш по темата от вчера.
Вчера за 10-а часа 3 пъти здраво, че все пак трябва и да се спи, а и бяхме и в движение.

Бъзика ме, че след това имам сили и възможност да отида при друга, да ме чака и там още 1-2 пъти.
Заляхме се да се хилим. JoySunglasses

Викам й "да не съм ти бик за разплод"... hahaha

Забравя се, че секс се прави и за удоволствие, абсолютната задължителност за заздравяване и поддържане на връзката, отношенията мъж-жена, а когато либидото е "изравнено", тогава има хармония.

Al, сигурно ако живеехме в мюсюлманска държава, или по едни други времена, да съм имал харем, поне 3-4 съпруги. SatisfiedScream

Не, че сега не мога да имам още 1-2 любовници, но не ми се занимава, а с жената до мен имам всичко.

Естествено, че има естествен подбор.
Ние си приличаме по всичко - и на визия, и на либидо, и на начин на живот, като философия, храна, възпитание, чистоплътност, химия и т.н.

# 320
Чисто любопитство - планирате ли да заживеете заедно?

# 321
Умря циганката, дето те хвалеше, Ревоукарю, та се налага сам да се справяш.

# 322
Аз също винаги съм се чудела, как някои мъже (и може би и жени?) имат желание и енергия да поддържат няколко любовници едновременно, за мен щеше да е изморително и дразнещо.

# 323
  • По света и у нас
Нека се радва човека, дай Боже всички мъже да могат по 3 пъти на ден на тая възраст!

И слава богу не се праска с мъже.
Щото на там върви развоя на цивилизацията.

Вчера гледах някакви индийки от новото поколение, казваха че кариерата им е най важна и няма да се омъжват. Обясняваха как майките им всичките са били като слугини вкъщи и на свекървите си, никакво уважение към тях.  При положение че има преобладаващо мъжко население и в Индия  това означава че тези мъже ще започнат да се праскат (или вече го правят) тъй като жените не виждат смисъл да са с тях. Това са милиард хора.

# 324
  • Обран бостан ;)
Индийки, американки, европейки - все тая.
Нека да правят кариера.
Мъжете кариера не е8ем.
Тъкмо по някое време, от личен опит ще разберат , какво е никой да не е привлечен сексуално от тях.

Аз също винаги съм се чудела, как някои мъже (и може би и жени?) имат желание и енергия да поддържат няколко любовници едновременно, за мен щеше да е изморително и дразнещо.

Да не говорим за тия с по 1000. Wink

# 325
Няма жена с пулс, от която никой да не е привлечен сексуално.

# 326
  • Out of the Mix

Не ми се е случвало продължително време и паралелно, когато съм бил във връзка.
Правя ли секс, го правя само с една.

Но съм излизал с няколко едновременно в периода на опознаване, без да правим секс.
Реално сингъл може да излиза и с 10.

Моментът, в който се "мачнем" (модерната дума) с избранницата, другите изчезват.

Примо
, мерси, желая ти на теб същото, или каквото искаш от живота.

Съгласен съм с Вяско.
Въпросът е, че едните, като започнат да искат от "другите", а другите не ги искат, настава драмата.
Виждаме го и из много теми из форума.

# 327
Примиренческата нагласа "има и по-зле", значи ще има и за мен, никога не ми е допадала.
Когато си взискателен към себе си, съвсем естествено е да намираш и подобни неща в отсрещния, да ти правят впечатление. Киселова и тя има мераклии, но трябва ли аз да се чувствам спокойна от този факт? Не. Simple Smile
//
Можеш да бъдеш с няколко едновременно, но се изисква добра логистика, самодисциплина и бърза мисъл. Като цяло е изморително, но не и невъзможно.
Но това е само при условие, че НЕ си влюбен. Ако си влюбен в един човек, останалите започват да бледнеят и стават по естествен път досадни и излишни.

# 328
  • София
Нека се радва човека, дай Боже всички мъже да могат по 3 пъти на ден на тая възраст!

И слава богу не се праска с мъже.
Щото на там върви развоя на цивилизацията.

Вчера гледах някакви индийки от новото поколение, казваха че кариерата им е най важна и няма да се омъжват. Обясняваха как майките им всичките са били като слугини вкъщи и на свекървите си, никакво уважение към тях.  При положение че има преобладаващо мъжко население и в Индия  това означава че тези мъже ще започнат да се праскат (или вече го правят) тъй като жените не виждат смисъл да са с тях. Това са милиард хора.

Нормално е да искат кариера, ако алтернативата е секс с мъж, който вероятно дори не ги привлича, и слугинаж.

# 329
  • По света и у нас
Няма жена с пулс, от която никой да не е привлечен сексуално.

Вяско, това е така. Въпросът е какво днешните мъже правят за да си получат хепи ендинга и съответно каква ще е реакцията от страна на жената.

Това "дейтване" дето го правят при нас може да продължи месеци, но не е като в БГ да имаш гадже (заедно сме), а е по-скоро някакво "излизане". Излизам с нея/него, но не сме официално заедно.

Ревокъра каза - ходя на среща с 10 момичета, но като започна секс с една, приключвам с другите. Това за мен и за цяла Европа и Азия е нормалното. Нямаш накъде повече да се правиш на неразбиращ и незнаещ какво вършиш...Имаш някаква отговорност към себе си и към човека с когото си го слагате, най-малкото за да не лепнете нещо.

В САЩ обаче май нещата с различни - тук ако се "дейтвате" (звучи ми толкова тъпо) смятат че могат да се ч. с по 2-3+, стига да им вържат толкова и се правят, че още се чудят коя или кой искат. И тази нагласа ме отвращава. Ще седя аз в неведение каква съм и дали ще бъда предпочетена от Сульо, знаеш ли кога бе Grinning.
Чуя ли - срещичка, диретно отказвам.

Общи условия

Активация на акаунт