Какъв би бил живота на жените ако мъжете нямаха сексуално привличане към тях ?

• 10 049
  • 434
  •   1
Отговори
# 375
  • Далечният изток
А, да, и аз търся някой, който да готви по-вкусно от мен, но за 50 години не съм го намерила...
Да се спре това всекидневно готвене уж, ама няма. Сигурно съм много капризна Grinning

# 376
Капризна си, да. Кой готви всеки ден?!
"Каквото можеш сама да си направиш, никой не може да то го направи..."
Еей, тъкмо си помислих колко е гениална Прими и разбрах, че друго е имала предвид ...

Мойте 5 стотинки, скоро 2.5 цента: "Два пъти пиши, един път мисли."

# 377
  • sofia
О, тогаз да се похваля...намерих си супер готвещ мъж! И чисти, и подрежда! Имало и истински такива, не са само в приказките. Аз, обаче, непрекъснато отбелязвам, че съм разхвърляна...да не реши случайно да ме превъзпитава 😂

# 378
  • По света и у нас
Ще преживея мнението ти за мен...добре че не съм мъж да се хвърля под влака или да се скандализирам.

А и мусака имам да правя,  това снижава IQ-то с 20 пункта

# 379
  • Далечният изток
Готвенето на мусака автоматично вдига... нивото. Бъркаш се.

# 380
  • До хладилника, който обичам
"Каквото можеш сама да си направиш, никой не може да то го направи..." Не знам кой го е казал това ...
Конфуций, без съмнение

# 381
Древната легенда, че любовта на мъжа минавала през стомаха, продължава да взима жертви сред нежния пол.
Заблуда е това, девойки, заблуда. Малко по-отдолу е пътя, питайте си GPS-ите ако на мен не вярвате.

# 382
"До най-простите истини понякога се стига по обиколен път" Wink Оставям да си намерите сами автора.

# 383
  • София
Обиколният път увеличава обиколките.
Д. К.

# 384
  • Далечният изток
Ама аз си готвя шкембе чорба и си я ям сама. И мусака също. Какви мъжки стомаси, моля, моля?!
Нещо не се разбираме.

За нивото имах предвид онези 70 неща. Едното от които съвсем не е задължително.

# 385
  • До хладилника, който обичам
Ама чакайте сега, в постановката мъжете не харесват жените, не са привлечени от тях сексуално. Значи, ще се наложи да им готвим мусака и да има първенства по готвене на шкембе чорба, че да им грабнем парите, пардон, сърцето. Нали вече разбрахме, че жените това искат.

# 386
  • Somewhere far away
Заблуда е това, девойки, заблуда. Малко по-отдолу е пътя, питайте си GPS-ите ако на мен не вярвате.
И това е мит. Като няма друго да ви задържа и да ви свързва не е никакъв път. ще минете по тоя път един два, н- пъти и поле кой откъде е .

# 387
  • По света и у нас
Чакай сега, тая мусака вече е разграфена за 2 приятелки и една дъщеричка, които имат нужда от глезене.
Не беше покана за секс... ама кой за каквото си мисли.
Изобщо мъж не ми минава през акъла да го охранвам... за какво?! За да не може да мърда после ли? Няма логика.

# 388
"Каквото можеш сама да си направиш, никой не може да то го направи..." Не знам кой го е казал това и не мисля, и не е логически коректно, но все още търся някой дето да може по-добре от мен да се погрижи за мен, и до ден днешен вече 40 години събирам статистически данни, все не откривам такъв, тоест горното твърдение е истина със стандартно отклонение 0.00000000^10E.
Оригиналът е в смисъл както сам можеш да си навредиш, никой друг не може. Добре го обръщаш в позитивно мислене.

Може и да съм капитан обвиъс, не знам, от толкова мусаки ми се зави свят.

# 389
  • Обран бостан ;)
Ама чакайте сега, в постановката мъжете не харесват жените, не са привлечени от тях сексуално. Значи, ще се наложи да им готвим мусака и да има първенства по готвене на шкембе чорба, че да им грабнем парите, пардон, сърцето. Нали вече разбрахме, че жените това искат.

В същност, макар написано с голяма доза ирония, това е правилния подход - да се научите да правите неща, които мъжете биха приели за полезни за тях.

Общи условия

Активация на акаунт