Какъв би бил живота на жените ако мъжете нямаха сексуално привличане към тях ?

• 12 040
  • 588
  •   1
Отговори
# 540
  • France
Не е сигурно, че ще престанем да се размножаваме. Да поискаш едно дете, да си родител, да обичаш и отгледаш... това е устрем, който отива отвъд секса. А понякога и отвъд разумното, но това е вече за друга тема. Сигурно пак ще живеем по двойки (или тройки и четворки), но слепващият компонент ще е приятелството, а не сексуалното желание. Ако от утре ММ (не дай Боже!) не иска/не може повече да прави секс с мен, пак ще искам да сме си двамата. Защото освен любовник е и най-добрият ми приятел. А за секса - ще си търся щастието навън. Не случайно има поговорка "мир вкъщи и любов навън" Simple Smile

# 541
  • София
Аммм, ако изчезне сексуалното желание на мъжете, дали ще изчезне и ревността?

# 542
  • France
Надявам се не само тя да изчезне, но и агресивността.
Колкото повече се замислям, толкова повече тази перспектива ме блазни.

# 543
Да, но първо стават влюбени любовници, а след това приятели.
Не мога да си представя защо мъжете биха се обвързвали с жените ако го няма първоначалното сексуално влечение.
И защо жените биха приемали такова съвместно съжителство.
Мислите ли, че животът между мъж и жена без първоначално привличане е приятен и продуктивен?
Пълна катастрофа е - ето това е.
Не ме питайте откъде знам.
Дано никога не изчезне влечението между половете, че тогава ще сме живи загинали.

# 544
  • France
Имам приятели мъже, с които нямаме никакви физически влечения. А най хубавите ми връзки (включително сегашната) са почвали с приятелство.

# 545
Другаде е, да. Аз харесвам красиви вещи, скъпи аромати, текстурата и усещането което оставя, качествената козметика върху кожата. Дантелата на скъпото бельо е мека и усещането е като за втора кожа. За усещането да носиш копринени ризи или рокли, какво да кажа... Или кашмирени пуловети, или хубав лен през лятото. Какво общо имат мъжете с това, никак не мога да разбера.

Купуват ги.

С две думи, обличайки се скъпо и носейки скъпи бижута, жените се надцакват една на друга, коя има по-богат мъж.
Проблем ли е? И защо са ви тези пари тогава?
Като изчезне желанието за какво ще ги харчите тогава тези парички. За коч компании? пххх.
Отивам в мола, меря бельо, дрехор, пращам снимки. Купувай, което ти хареса! От мен са! Така се прави!
Не злоупотребявам, разбира се. Но е хубаво желанието и жеста.

# 546
  • София
Аааа, Бънди ни завижда че мъжете ни купуват дрехи и аксесоари!
Амиии, аз днес си поръчвам очила прогресив...
А пак ако чак толкова завиждаш, знаеш какво се прави...

# 547
  • Somewhere far away

Мислите ли, че животът между мъж и жена без първоначално привличане е приятен и продуктивен?
.
Мисля, да. Напълно възможно е - зависи си от мъжа.

# 548
Всичките ви сценарии разчитат на това, че мъжете без сексуално влечение ще си останат същите мъже, само без сексуално влечение. А е като да махнеш основата на една сграда и да очакваш тя да си седи по същия начин.
Имам приятели мъже, с които нямаме никакви физически влечения. А най хубавите ми връзки (включително сегашната) са почвали с приятелство.
Ти нямаш. Те се прикриват тактично, за да си останете близки.

# 549
  • София
Вяско, общо взето сценариите са няколко
- с цвета на дъгата
- пълно сдухване, тъй като просто нищо няма да ги влече.
- ще си живеят с мама

# 550
  • France
Смятам, че нещо подобно ще се случи и с нас. Само че няма да е с мама, а с бандата приятелки

# 551
Грозни ама удобни Simple Smile края на 90те и в началото на 2000 талията пак беше ниска и роклите подобни. Като цяло на човешкото тяло няма 100 начина да направиш кройка на дреха и модата се върти. В момента нося едни дънки от гимназията ми със широки крачоли.
Именно - грозно, практично, евтино и удобно. От върха на женската мода в предишните десетилетия се стига до срив в отношение на красота и естетика. Силуетът се опростява до безформеност не защото това е „нов идеал“, а защото социалните и икономическите условия вече не позволяват поддържането на стария.

От това до чувалите.

# 552
  • София
А, не! Само не и викторианска мода със 100 дрехи една върху друга!

Обаче има и още един важен момент, заложен в базовия мозък на мъжа - желанието за наследник! И това ли ще трием или как?

# 553
Човекът упорита смята, че разбира от мода.
Евала и тъповата упоритост. Joy

# 554
  • София
Свети Шанел и Валентино! Кръстя се и припадам!

Общи условия

Активация на акаунт