Манипулация от дете? Мнения, възможности и начин

• 3 503
  • 139
  •   1
Отговори
# 135
При нас имаше и подстригани по лагерите, тези които са били така наивни да заспят 😁
Ама бяхме по-големи и все пак се приемаше за пакост, не за психопатия.
За подстрижките не помня, но вероятно и такава екстра е имало. Аз не си спомням, но майка ми ми е разказвала как 3-годишна или нещо такова съвсем целенасочено съм си изтрила омазаните с шоколад ръце в нейния чисто нов снежнобял панталон 🤣
А кой РАЗУМЕН човек би купил бял панталон на 3-годишно?!?!?!?!?!

Панталонът беше на майка ми, не мой. Написала съм ‘нейния’. Или просто ей така да се заяждаме.

И да, майка ми е РАЗУМЕН човек. Тя и вуйна ми са изключителни хора във всяко отношение, а ние сме късметлии, че са се паднали точно в нашето семейство. Двете не са кръвни роднини, между другото.

# 136
  • Пловдив
Извинявам се, не бях прочела правилно.

# 137
Ами аз съм носила сина си в бял панталон от 1 до 5-6 годишна възраст сигурно. Лятото при това. И не знам как успяваше, но хем играеше хем не се цапаше за разлика от кака му, която играе до него и мяза на малаче.

# 138
А моите бяха като Робинзон и Петкан- през повечето време голи и по- мръсни от малачета.
Живеем в къща, тогава без съседи дори .
Но, като сме се изкъпали и облекли за сред хора, нито веднъж не са се направили на прасета.
Изнурени деца не правят тъпи шегички, дори да приемем ,че ги осмислят на тази възраст. Игри,слънце,дъжд,здравословни храна и сън...
Пак се връщам там- хората в днешно време искат всичко наведнъж- деца, кариера, дом( чрез заем), лукс, почивки, придобивки...

# 139
  • Countryside
Още ли е жива темата? Разбрахме, че детето на 3г е психопат, майка му е психопат, авторката е психопат и се вре, където не й е работа и изобщо всички сме психопати. Дишаме ли спококойно вече?

Апропо, както вече се писа и каза многократно, детето е изтървано, явно му е скучно и съответно мисли и говори глупости,  които най-вероятно копира от гледане на неподходящо съдържание за възрастта си, а родителите вместо да си свършат работата ще го водят на психолог. Ами евала, да го водят, само че на тази възраст психолога работи с родителите, не с детето, та пак стигаме до родителския капацитет или по-скоро липсата на такъв.

Общи условия

Активация на акаунт