Спойлери от риалити предавания - тема 27

• 39 510
  • 191
  •   1
Отговори
# 165
Калоян и Екатерина бих го разбрала, ама Маги и Калоян? Тя нали уж само богати момченца търси?
Някак си изглежда доста комично мисълта, че са заедно 😅

# 166
  • Пловдив
Значи Орлин и Натали били заедно и Габриела и Джани също. Аз тава разбрах. Може би днес ще разберем, дали е вярна информацията ми. Тръпна

# 167
Даа, заедно са. Днес потвърдиха в Преди обед, после тя и в Надкаст го каза.

# 168
Лъчо в Надкаст каза, че има приятелка, но не е  Фифи. С нея са си писали но дотам. Най-вероятно не са заедно. За съжаление. Защото и двамата много ги харесвах.

# 169
Минавам да кажа само..
Весела Коледа на всички съфорумци.Желая ви здраве,а всичко останало ще дойде по реда си.
Благодаря за всички спойлери с които разполагахте, и споделихте с нас/колкото и оскъдни да бяха за ИВ/.
Благодаря ви и за разсъжденията,за труда,който вложихте,за да  задоволите любопитството ни.

# 170

Дали не е бъдеща ергенка?

# 171

Дали не е бъдеща ергенка?
А коя всъщност е тя? Извинявам се, нищо не ми говори името.

# 172
Никоя специална, поредната, която ще става известна. Просто ми попадна и реших да споделя

# 173
Е пак ли жени с деца… толкова ли се свършиха желаещите, че канят първо сгодени/омъжени, а сега и с деца.

# 174
  • Дубай
Че като е е с дете какво... Не, че я харесвам, но не разбирам коментара за детенцето.
Друг е въпросът, че сериозни  жени с деца или без, не биха влезнали в подобен фалш!

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 08:04 от I.V

# 175
Е пак ли жени с деца… толкова ли се свършиха желаещите, че канят първо сгодени/омъжени, а сега и с деца.
Не ги канят, а сами кандидатстват. Не знаем коя подред е избрана, просто първа я откриваме.
За мъж с дете никой нищо не казва.

# 176
  • София
Почти всички жени този сезон казаха, че не са кандидатствали, а са ги поканили.

# 177
Почти всички жени този сезон казаха, че не са кандидатствали, а са ги поканили.
Не са ги поканили. Прави се скаутинг - пишат на инстаграм профили и ги канят на кастинг. Не е гаранция, че ще ги вземат, реално и не ги проучват в такава дълбочина преди да ги "поканят". Просто групата, която се записва проактивно на кастинг и на първо място гледа телевизия и предаването и е наясно с концепцията, е много еднообразна и трябва да разчупят малко каста.

Освен това Любов в рая беше първи и експериментален сезон, нормалният Ерген ще се излъчва за пети път и хората са запознати.

# 178
  • София
Така де, това казвам и аз. Не са кандидатствали, а са ги поканили. Дали за разговор или участие, не съм уточнявала. Факт е, че продукцията ги е потърсила, а не те нея.

# 179
Ама не ги кани Радо Тушев, а хора от екипа, дори не всички са редактори. Просто имат за цел да намерят необвързани жени за кастинг, не ги проучват. В сезона на Алек имаше открито обвързани (Християна, Мария и Габриела например), обаче поне за Габриела със сигурност беше изненада за продукцията.

Общи условия

Активация на акаунт