Номинации за най-голяма муня (тема 14)

• 22 668
  • 241
  •   7
Отговори
# 120
  • при късмета
В зората на демокрацията, познат си купи крадена кола от представителството на марката. Разбра след 3 години, като я изплати и трябваше да я прехвърли в КАТ. Дадоха му друга нова кола разбира се, регистрира я без проблем, обаче парадокса остава. И това време мина надявам се

# 121
   Нашият случай не беше в зората на демокрацията/мутренските времена. Преди десетина години беше. Още нямам обяснение.

# 122
В случая с нашите познати, колата била открадната в Македония. Полицай си я карал регистрирана тук 7-8 години. Купуват я от него, прехвърлят я в КАТ. След 3 дни голяма офанзива, спец група идва, взима колата, а новите собственици бяха арестувани.

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 07:47 от Spensa

# 123
  • Street of Dreams
   Нашият случай не беше в зората на демокрацията/мутренските времена. Преди десетина години беше. Още нямам обяснение.

Изобщо не разбирам от тези неща, но на мен ми звучи, като граничните да са объркали нещо и въобще да не е била крадена. Нямам друго обяснение да са ви я върнали.

# 124
  • Майничка
За много години, колежки!🍷
Току-що се обадих да честитя на мой бивш ученик. Кандидат-лекар, по спомен.🤭
Поздрави, пожелания, бла-бла и аз все бия в посока тежко следване, стажове, дежурства, оставащи години ... докато не чух: "Сега завършвам, ние, пилотите, учим 4г."
Рязко стоплих, ама кел файда!😟

# 125
може да се е отказал, без да те информира за това

# 126
  • Майничка
Не, грешката си е изцяло моя, просто мунският ми акъл беше прещракал в момента.

# 127
Преди няколко дни решавам да си направя нес кафе. Взимам си чаша, слагам захар и нес кафе вътре и от друга чаша решавам да налея вода при кафето. Сипвам си аз "водата" и ми направи впечатление, че този път се образува много голяма, хубава пяна, чак се учудих. Пийвам от кафето и о, боже има странен вкус - вместо вода, аз съм наляла Спрайт.
Друга мунщина пак с кафе е - почвам да си правя нес кафе в чашата и първо решавам да сложа захар, но захарта в захарницата е свършила. Вадя пакета и спокойно започвам да изсипвам захар от пакета, но вместо в захарницата в чашата ми за кафе. Докато се усетя бях напълнила чашата...

# 128
Станало е нещо като кола с Нескафе, само че със "Спрайт" Joy
ММ скоро ми припомни за една негова мунщина още от студентските му години.
Връща се с мокри крака зимата, а сутринта трябва да тръгва рано. Решава да ги суши във фурната, без друго ще готви. Обаче явно не е изчакал да изстине малко. Когато ги извадил подметките останали вътре.  Joy

# 129
Като стана въпрос за кафе, та се сетих как тия дни си правя първото сутрешно и понеже редовно пускам машината без да съм сложила чаша, специално проверих...само дето съм сложила чашата наобратно( с дъното нагоре, ама е стъклена и не се вижда, ако не се задълбочаваш много, много). Е, да Ви кажа, че ако няма чаша, се чисти по-лесно, щото просто тече в тавичката, а с обърната чаша-  пръска навсякъде наоколо Laughing

# 130
Нещо, като да пуснеш лъжица.в мивката и да пуснеш  силна струя вода,.която пък точно там.да попадне... Това го правя почти всеки ден.

# 131
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
ММ скоро ми припомни за една негова мунщина още от студентските му години.
Връща се с мокри крака зимата, а сутринта трябва да тръгва рано. Решава да ги суши във фурната, без друго ще готви. Обаче явно не е изчакал да изстине малко. Когато ги извадил подметките останали вътре.  Joy
Този номер и аз съм го правила в ученическите си години. Blush Joy
Не помня на колко съм била, може би в 6-ти клас. На прибиране от училище се изля ужасен порой и всичко по мен беше подгизнало. Обувките ми и те вир-вода, няма как да изсъхнат до следващия ден, затова вземам нещата в свои ръце - ще ги сложа във фурната на слабо, ще ги изсуша и всичко точно. Слагам ги, нямам представа колко градуса е слаба фурна, но нагласям нещо и отивам да си почивам и да гледам някакви филмчета... Излишно е да казвам, че освен че очевидно бях пуснала фурната на високи градуси, се бях загледала в някакъв филм и тотално бях забравила, че си пека обувките. Чак когато "ароматът" от печивото ми стигна до хола се сетих, но беше вече късно. Обувките ми се бяха свили до размера на бебешки и подметката беше стопена. Joy

# 132
ММ има и изпълнение с маратонки в пералнята пуснати на високи градуси. Тогава много се смях, особено, когато ги обу да дефилира. "Малкият мук" в действие. Joy

# 133
Аз пуснах маратонки в пералня на 60 градуса и се смалиха доста. Малко ми стискаха, но една вечер, без да видя стъпих в локва до глезените, докато се прибера ми изсъхнаха на краката и не ми стискаха. Ама бяха кални и отвънка, и отвътре. Пак ги прах и пак ми отесняха.

# 134
  • Бургас
А смрадта, която се носи от затоплените обувки, не ви ли довърши?

Аз си взех машинка за сушене на обувки от Лидл.
Преди да излезем с момчетата, сложих едни техни маратонки, прогизнали от дъжда да се сушат в хола. В бързината там намерих свободен контакт. Леле! Като се прибрахме...щяхме да припаднем от миризмата!
От тогава, маратонки се сушат с машинката само на терасата!

Общи условия

Активация на акаунт