Номинации за най-голяма муня (тема 14)

• 26 638
  • 303
  •   2
Отговори
# 285
Днес успях да си загубя новичкия телефон и да си го взема обратно от две контрольорки в ГТ, които го бяха видели и го прибрали, докато се обадя. Не ме питайте как осъзнах, че телефонът ми го няма след като се качих в автобуса, как слязох на следващата спирка, как се върнах и как го търсих, докато не намерих кой да ми звънне на номера, та разбрах, че ще си го получа обратно. И това, докато бях тръгнала на преглед, та трябваше да внимавам с времето.
И разбира се, телефонът беше с изключен звук.
Слава Богу, всичко завърши благополучно!

# 286
  • Бургас
А,мойте и в градски транспорт са си губили телефона! Цяло чудо е, че все още има съвестни хора и ги връщат!
Нашия го бяха намерили хора от автобуса и го предали на контролата. Синковците сами се оправиха да си го приберат, а аз разбрах, след като звънях на големия и ми вдигна една жена и ми казва ,,Аааа, спокойно, синът ви  след малко ще ви се обади,, и ми затваря! Аз съм в шах!!! Звъня пак. Не ми вдига никой! Вече се вкарвам във филма! Звъня! Настоятелно, докато не ми се вдигне!
Накрая ми вдига синковеца и ми казва, ,,Ко, става маме, как си?,,
..............
Интересен разговор имаше, докато се разберем коя е тази жена, която му вдигна телефона и какво се случва!
Нямаше как да го скрият, издадоха ги Simple Smile

# 287
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз в един тъмен бар направо я смукнах тая чашка🫣😆
То не стига, че съм недоскиф, ами и там тъмница...
ММ така наскоро беше лапнал един памук. Бях си изгорила ръката и понеже нямах дефламол, мазах с всякакви природни илачи, с които разполагах вкъщи - масло, алое, лед, налагах с кисело зеле... По едно време прочетох за компрес с прясно мляко и пробвах и него - топнах едно памуче в млякото, наложих на изгореното, подържах, но не усетих облекчение и го махнах.
Обаче, неясно поради точно каква причина, не съм го хвърлила в боклука, ами прилежно съм го върнала на чинийката, на която го бях оставила, за да го напоя с мляко. ММ уж си вижда добре, но решил, че е залък хляб и решил да го хапне, за да не съхне. После ми се пообиди леко, хем защото не го бях изхвърлила, хем защото много се смях като ми каза. Joy

Иначе и дъщеря ми си беше изгубила чисто новия телефон още на първото му извеждане навън. Сигурно е била в пети клас, излязоха с приятелки, седнали на някакъв бордюр и тя го оставила до себе си. Като станала да си ходи, изобщо не се сетила да го вземе. Не ни го върнаха.
Но като се замисля, тя и преди 2-3 години, вече пълнолетна, пак по подобен начин си изгуби телефона. Студентка е в чужбина и не знам дали това има значение, но си беше дошла, някъде в центъра си оставила телефона на пейката, на която седели и някой й го е опънал, естествено.

# 288
Аз това го схванах, но откъде идва това поверие?

От бг мама. Аз поне другаде не съм го срещала Simple Smile.

Много се ядосвам, като звъня на децата и не си вдигат телефона. Уж постоянно са им в ръцете, тези телефони, а не отговарят. Все им бил изключен звука. Да бе, да. Веднъж конфискувах телефона на едната за 24 часа, за такова провинение. Нищо не каза, премълча си. Виновна беше. После моята майка ме търсила и не съм ѝ вдигнала... Обадила се на внучката. Идва детето, с ръце на кръста на Ф и ми съобщава: "Казах на майка ти да ти вземе телефона за 24 часа, защото не ѝ отговаряш!"

# 289
Аз съм от тия, които си държат телефона незареден, направо на 5%, без звук и вибрация. Честна дума не е нарочно. Всички  звънят на ММ, който е прилежен, с винаги зареден телефон, включен звук и батерия за зареждане в себе си. (за всеки случай). Joy. Не съм спала, като съм си търсила мъж. Grinning

# 290
Цитат
Всички  звънят на ММ...
Това в къщи си има и технически термин - втори канал Simple Smile - често се ползва за връзка с мен по същите причини.

# 291
  • Майничка
Ама как тийнове ще си държат телефон на звук и вибрация, няма да се излагат при преписване!

# 292
  • Street of Dreams
Телефонът ми е на вибрация от едно 15 години. Страшно ме стресират звънящи телефони и разни нотификации постоянно. Изгорели бушони, какво да правиш.

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 10:31 от OnDiNe_

# 293
Телефонът ми е на вибрация от едно 15 години. Страшно ме стресират звънящи телефони и разни нотификации постоянно. Изгореши бушони, какво да правиш.

Или цъкащи бутони, докато пишат съобщение. По празниците щях да полудея покрай сестра ми и звукът, подобен на пукане на мехурче, докато пише.

# 294
Моят син редовно не знае къде си е зарязал телефона и ме кара да му звъня. Но в много от случаите, естествено, звуците са спрени. Добре, че съществуват прозвъняванията през Family link, иначе никога не бихме го открили на местата, на които го забравя.

Миналата седмица мъжът ми ме праща в хола да полея елхичката /тази година си взехме жива, в саксия/.
Отивам аз, светвам лампата, поливам и си излизам. Връщам се при него, а той казва - "Не видя ли децата какво са разпиляли там?". Казвам "Не", но ще погледна. Връщам се, пак светвам и гледам под елхичката - оставил ми подарък. Как успях да застана пред нея и да я полея, без да го видя и без да се спъна в него - идея нямам.

За оправдание му казах, че и чуждите мъже така ги подминавам, без да ги забелязвам  Relieved

# 295
За оправдание му казах, че и чуждите мъже така ги подминавам, без да ги забелязвам  Relieved
То и аз, така казвам.... ама Joy

# 296
  • Майничка
Абе, щом не си поляла подаръка...

# 297
Аз моя телефон го намирам с find my. Пита ме дали искам звук и аз винаги се съгласявам. Даже оня ден бях на конференция и си изгубих телефона. Добре че бяхме в почивка, когато го потърсих чрез айпада, той зазвъня, доста хора се огледаха какво се случва. Оказа се на пода, върху черния килим. 

# 298
Като знам че е наблизо, си го "викам" от фитнес гривната да се обади къде е. Досадно пищи, но върши работа. Поне си мислех че моето е досадно, докато преди чух на колежка как се обажда, че всяка марка си има някакъв звук заложен в приложението... В нейния случай - високо, тънко и мазно гласче, което писка: I'm heeereee! Joy Joy

# 299
Аз бях на без звук 15 години. Откакто родих съм и на без вибрация. Не мога да си позволя някой да ми провали 20-минутното приспиване с позвъняване Grinning

От преди няколко часа... ММ е хоум офис, бяхме с бебето на лекар в обедната почивка. Бебето е приспано, нямаме нищо за ядене. Правя бърз солен кекс с квото има в хладилника. Да, ама преди 3 месеца сме се пренесли в нова квартира и аз съм изхвърлила 90% от покъщнината заради дървеници в старата квартира. Съответно нямам форма за кекс. Слагам в средата на 1 тава с падащ борд обърната чаша за уиски. Пека го, вадя от фурната, екстра. Взимам с дясната ръка хавлия, за да извадя чашата и я хващам... ама с лявата ръка Cry мъжът ми беше в среща и нямаше как да извикам, а ми се искаше Joy Питайте ме сега как се сменя памперс с 1 ръка и последните 2 пръста на другата Joy

Общи условия

Активация на акаунт