Термин Август 2026

• 7 651
  • 228
  •   4
Отговори
# 30
Дами,имате ли болки в корема и дали е нормално да имам режещи болки ниско долу? Имам и предменструални болки,но знам,че за тях е нормално все още да имаме,но ме притесняват режещите.

Ако са постоянни и нарастващи, мисля, че не е нормално.
Ако са на моменти не се притеснявай, имплантацията на ембриончето, подготовката на матката, хормонални промени.
Пробвай с топъл, не горещ, душ. Лежане на една страна. Би трябвало да облекчи. 🤗

Ами продължиха около 2-3 часа. Вече ми мина,но паниката остава 😅

# 31
Здрасти!
Аз имам подобен на твоя проблем. От следобяда ме боли кръста, на крампи и се паникьосвам, че нещо не е наред.
Обективно това май са по-скоро нормални неща, аммааа…

# 32
В началото (4 и 5 седмица) и аз имах доста болки ниско долу. След това към 6та намаляха и свга само ор време на време ме боли, но по-слабо, обикновенно ако ходя повече, навеждам се и нося някакви по-тежки неща. С но-шпами почивка минават.
А може да са и от червата, следете дали след консумация на някой храни се появяват или в кой период на деня.

# 33
Ами всъщност вчера беше след хранене,но тази сутрин съм пак с такива болки + в кръста. Утре ми е първия преглед и ще видим дали е нормално.

# 34
Здравейте, момичета!
Искам да ви споделя какво ми се случи, защото още не мога да повярвам.
Първо, по календар днес трябва да съм 7+0. Обаче заради сигурна късна овулация, съм по-скоро 6+3.
Имах час за преглед за моя доктор за тази сутрин.
Понеже съм с 4 спонтанни аборта, а пък от няколко дни ме боли кръста, вчера ме хвана тревожност и реших да си запиша още един час за преглед, вместо да изкарам безсънна нощ.
Отидох и ми казаха, че сакът отговаря на 5+6, но е абсолютно празен. Нито жълтъчно мехурче, нито ембрион, нито нищо. Изключително се натъжих и разочаровах, защото този път вярвах, че е станало.
Можете да си представите шока ми, когато тази сутрин отидох за часа при лекаря си и той не само видя ембрион 3мм, но и ми пусна пулс - 112 удара в минута!
Не знам как ще завършат нещата при мен. Но само исках да кажа - апаратурата има ОГРОМНО значение. И понякога стават чудеса Simple Smile

# 35
Съншайн, желая ти от сърце, да имаш щастлива и успешна бременност с невероятен финал! Всичкиъе ти тревоги да са напразни и бебчо да си св развива добре!
Огромно значение има апаратурата, разбира се, но и зад апаратното усъройство е много важно Wink

# 36
Съншайн , мога да си представя през какво си преминала . Надявам се всичко да е наред този път 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 16:53 от 💐💐Sunshine_00💐💐

# 37
Sunshine_LM, пожелавам ти най-вече спокойствие – онова тихо вътрешно спокойствие, което да заглуши страховете и да ти позволи да дишаш по-леко ден след ден.
Пожелавам ти успех по този път – бременността ти да се развива добре, тялото ти да е силно и мъничкото сърчице да тупти уверено и все по-смело. Нека всяка следваща среща носи добри новини, а вярата ти постепенно да расте заедно с живота в теб.
Мисля за теб и ти пожелавам този път да бъде щастливият. 🌷

# 38
Много ви благодаря за милите и окуражителни думи.
Нямате представа колко много, много, много ми се иска да остана с вас до края.
Стискам палци на всички ни. Нека празниците ни донесат спокойствие и топлота, а 2026 - прекрасни нови членове на семействата ни!
Успех, момичета!!

# 39
Здравейте и от мен! Nature High Brightness  Записвам се много плахо и сигурно рано. Разбрах, че съм бременна на 13.12, трудно ми е да си сметна термина поради вариране на овулацията, но предполагам се върти около 20 август. Имам час за първи преглед на 23.12.
За мен е много чакана бременност, нямам други деца.
Като симптоми нямам почти нищо, освен леко болезнени гърди и понякога леки болки ниско в корема. Днес обаче съм притеснена, защото от сутринта почти нямам болки в гърдите и ги усещам някак по-отпуснати.

Желая на всички само положителни емоции, лека бременност и дано всички останем заедно тук до щастливия финал! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: вт, 23 дек 2025, 15:43 от Marzi_Pan

# 40
Добре дошла!
Лека и безпроблеюна бременност ти желая, със сърахитен финал!

# 41
Записвам се. Разбрах преди седмица и януари предстои ехограф😊

# 42
Здравейте и от мен. Радвам се че попаднах на такава тема. Е аз съм с инвитро бебе, трансфера ми беше на 5.12, вече с положителен тест, скоро ще ми бъде първият преглед за потвърждаване на бременността. Все още съм на инжекции, витамини елевит . Иначе добре се чувствам Simple Smile

# 43
  • София/Дружба
Момичета, правите ли някакви изследвания освен прогестерон, за някакви витамини, пкк? От години се борим за положителния резултат и когато той вече е на лице не знам откъде да започна и какво се прави ☺... чакам дата за преглед, а дотогава?

# 44
Аз днес пусках за пръв път кръвни, понеже утре съм на лекар. Доста неща ми назначиха и АГ и ендокринолога (пкк, урина, щитовидни, глюкоза, чернодробни, вит Д и б12).

Общи условия

Активация на акаунт