Термин Август 2026

• 7 651
  • 228
  •   4
Отговори
Добре дошли, бъдещи августовски мами! 🌞🍼
Тази тема е за всички, които очакват своето малко лятно слънчице през август 2026.
Нека тук споделяме емоции, въпроси, радости и вълнения по пътя към най-прекрасното приключение — срещата с нашите бебчовци.

Тук можете да пишете:
✨ кога сте разбрали за бременността
✨ как върви първият триместър
✨ как се чувствате и какви са вашите надежди
✨ всякакви съвети, опит и подкрепа

Нека създадем едно топло и приятелско местенце, където всяка бъдеща мама да се чувства спокойна и разбрана.
Очакваме първите записали се! 🌺💛

# 1
Хоп, записвам се!
Мислех, че термина ми е юли, ама на прегледа установихме, че пак съм биша с късна овулация и термина е 02.08. Така, че ще следя с интерес.
Аз разбрах на 17.11, някакво вътрешно усещане имах, макар да не бяхме почнали сериозни опити за бебе все още. Имах подобни симптими на 2рата ми успешна бременност.

# 2
Здравейте,

Записвам се и аз с термин 05.08.2026. Очакваме третото си дете, имаме две момчета. Още не съм била на първи преглед. Преминах през доста емоции като видях положителния тест, въпреки че беше планирано, не очаквах да стане от първия път. С ИР и тромбофилии съм. Ще се радвам да преминаваме заедно по този път.

# 3
Дреам3, с теб сме горе долу сходни истории. На мен също ми е 3то дете (момче и момиче имам). С тромофилия и хашимото съм.
Колко е разликата на твоите и каква ше бъде с 3тото?

# 4
Здравейте,
          Ще споделя и за себе си. Разбрах на 01.12., а според моите изчисления терминът е 07.08. Това е първата ми и планирана бременност. Първият ми преглед е на 11.12., и нямам търпение да видя това малко чудо.
         Пожелавам на всички ви море от положителни емоции, споделени мигове, топли усмивки и истинско щастие. Нека бъдем здрави ние и нашите бебчета — предстои ни най-прекрасното приключение. 💛✨

# 5
Здравейте 🌺 Записвам се и аз след Лора 13 и също като нея разбрах на 01.12 , че съм бременна .  Това е първа бременност за мен , след инвитро процедура , полечи се от втория трансфер . Борбата продължи 7 години . Много плахо се записвам при вас и си чакам прегледа на 17.12 . Надяваме се да чуем ❤ . По изчисление терминът се пада някъде 8-9 август 2026 . Успех на всички 🌺 Дано догодина напълним темата с наакани памперси и пухкави бебета ❤❤❤

# 6
Имах проблем с профила.

Почти 4 години им е разликата. С третото разликата ще бъде 2 години и 6 години.
При вас каква е разликата?

Избрали ли сте при кой да се следите? При кой ще правите фетална морфология? Ще правите ли пренатални тестове?

Sunshine_00 помня те от темите искам бебе, въпреки че аз не бях много активна там. Честито и пухкаво и здраво бебче на финала 😊

Дреам3, с теб сме горе долу сходни истории. На мен също ми е 3то дете (момче и момиче имам). С тромофилия и хашимото съм.
Колко е разликата на твоите и каква ше бъде с 3тото?

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 13:47 от Dream35

# 7
Имах проблем с профила.

Почти 4 години им е разликата. С третото разликата ще бъде 2 години и 6 години.
При вас каква е разликата?

Избрали ли сте при кой да се следите? При кой ще правите фетална морфология? Ще правите ли пренатални тестове?

Sunshine_00 помня те от темите искам бебе, въпреки че аз не бях много активна там. Честито и пухкаво и здраво бебче на финала 😊
Сина ми е на 9, а дъщеря ми на 4 и половина. Аз си се следя при лекарката, с която бях и миналитр 2 бременностти (блаходарение на нея имам сина ми, че беше тежка бременност). За ФМ запазих няколко часа, пак в болницата където е следящата ме, ама още мисля кой час ще бъде. Обмислям и чтенаташен тест, ама изчаквам за сега. Първо сърчице да чуем, че ми е свито.

# 8
Здравейте момичета, и аз се записвам с втора бременност. Термина ми се пада 08.08.26 разбрах на 01.12. на преглед съм се записала на 17.12. Нямам търпение за това приключение, дано всичко да е наред с всички ни, и да се радваме на здрави бебенца.💕Много години изчаках за второ, но се получи всичко съм забравила от първото.

# 9
Привет, дами!

Плахо се записвам при вас с очакван термин 8 август 2026.
Имам си детенце на 5 и няколко неуспешни бременности след това.
Днес бях на първи преглед и се установи сакче 0.58см. Следващият преглед ще ми е на 18ти.
Леки, хубави и успешни бременности на всички - нека останем всички заедно до финал!

# 10
Здравейте, аз вчера разбрах, че съм бременна. На преглед съм на 19-ти.
Имам вече едно момиченце на 5 години.
Детенцето е много желано, таткото много мечтае за момченце, а май и аз искам едно и  силно се надяваме на здраво такова. 🤍

# 11
Здравейте, разбрах, че съм бременна на 03.12. Нашето чудо е ин витро, получи се след известно ходене по изслвдвания и различни доктори. Стана от първия път ☺ За сега, макар и дост рано, нещата вървят добре.
Терминът е на 07.08
Първа бременност е, на 34 години съм и предполагам не е ненормално да не осъзнавам още всичко случващо се 🤭

# 12
Здравейте, от вчера имам ясно положителни тестове.
Записвам се тихичко. 😊 Втора бременност ще ми е, синът ми е на 3г.

# 13
Здравейте, разбрах, че съм бременна на 03.12. Нашето чудо е ин витро, получи се след известно ходене по изслвдвания и различни доктори. Стана от първия път ☺ За сега, макар и дост рано, нещата вървят добре.
Терминът е на 07.08
Първа бременност е, на 34 години съм и предполагам не е ненормално да не осъзнавам още всичко случващо се 🤭
Привет, Анелия,
И аз съм на 34, също ми е първа бременност и моят термин е на 07.08! 😊 Толкова е вълнуващо и ново, че и аз още не мога напълно да повярвам какво се случва, въпреки че бременността е много желана. Понякога ми е нужно време да осъзная всичко, но предполагам, че това е напълно нормално. Радвам се, че при теб всичко върви добре, нека да е една лека и спокойна бременност за всички ни! ❤️✨

# 14
И понеже съм много разсеяна, да добавя, термина ми трябва да е на 17.08.26г. 😅
 Тепърва ще ходя на преглед за установяване на бременност. 
 Тези мами, които вече са видяли сърдечна честота, в коя седмица бяхте?

Общи условия

Активация на акаунт