Термин Август 2026

• 12 074
  • 395
  •   4
Отговори
# 390
Момичета, оказа се че съм публикувала без да допиша и чак сега видях и редактирах.

Др Илиев е невероятен. 10/10 за раждането, комуникация, напътствия, обяснения и отговори на въпроси дори и от мъжа ми, старание при зашиването и т.н. общи приказки... на прегледа 1м след раждането, когато влязох в кабинета - попита как е синът ми, назовавайки го по име! Бях меко казано впечатлена! Лекар със сърце! Да беше в друга болница - щеше да разбере че съм бременна преди таткото, но на мен кракът ми няма да стъпи там пак.

Има и доволни мами, всеки със своя опит, но аз стреса, който преживях и отпуснатото парче месо, което прибрах вкъщи ми оставиха такава травма, че не искам и да мисля за връщане там.
Синът ми сега е здрав и нищо му няма, но споменът ме кара да настръхвам и до сега

# 391
Въпреки че за мен е още рано, тепърва чакам да дойде биохимичния скрининг след 2 седмици, прочетох вече мненията ви за раждането и се замислих по въпроса. На мен живот и здраве ще ми е първо раждане, АГ-то ми е в Надежда, като вече се записах и за женска консултация при нея, но аз винаги съм си мислела, че в МД и Токуда са с най-добрите неонатолози. Това изобщо не знам дали е вярно, просто на база информация от други хора. Много си харесвам АГ-то, от години ходя при нея, диагностицира ми преди време предракови изменения на шийката без дори още да са дали отражение в цитонамазката, но много се колебая за самото раждане къде да е, а и в Надежда реално е който се падне на смяна. Предполагам, че ако се насоча към МД ще трябва да започна и да се следя при лекар там , от друга страна таткото живее с представи, че в частното като си плащаме ще е по-добре и настоява за Надежда, защото АГ-то ни е позната. Абе изобщо големи дилеми, а съм едва в края на 9 седмица😁

# 392
Скрит текст:
Въпреки че за мен е още рано, тепърва чакам да дойде биохимичния скрининг след 2 седмици, прочетох вече мненията ви за раждането и се замислих по въпроса. На мен живот и здраве ще ми е първо раждане, АГ-то ми е в Надежда, като вече се записах и за женска консултация при нея, но аз винаги съм си мислела, че в МД и Токуда са с най-добрите неонатолози. Това изобщо не знам дали е вярно, просто на база информация от други хора. Много си харесвам АГ-то, от години ходя при нея, диагностицира ми преди време предракови изменения на шийката без дори още да са дали отражение в цитонамазката, но много се колебая за самото раждане къде да е, а и в Надежда реално е който се падне на смяна.
Предполагам, че ако се насоча към МД ще трябва да започна и да се следя при лекар там , от друга страна таткото живее с представи, че в частното като си плащаме ще е по-добре и настоява за Надежда, защото АГ-то ни е позната. Абе изобщо големи дилеми, а съм едва в края на 9 седмица😁
Да, там е който е на смяна ако сте естествено. За секцио се разбирате спрямо графика на лекаря.
И аз бях с 'връзки', точно затова съм толкова и разочарована. Не само че нещата бяха трагично зле, ами и това при все че позната ни е мега близка и е в същото отделение... не знам за хора без познати. Приятелки след мен, родили също в Надежда - не биха се върнали поради други причини и травмиращи раждания. Това че е частно не е гаранция.

За МД може да идете и към края и да си изберете екип за раждане, може и просто като започне раждането - да идете и да сте с който е на смяна. Не е нужно там да се следите, но би било плюс да си познавате лекаря.

При все имате достатъчно време да разучите нещата, да идете дори на пробен преглед и да видите лекари на живо, организират дни на отворените врати... време за избор има, особено за такива като нас, които се колебаят

# 393
Момичета,здравейте ☺ Някоя ходила ли е на БХС в майчин дом ,че там ми праща АГ и за преглед УЗ и за кръв ? Но не помня дали ми каза да запазя час или направо да отида? Та яко някоя от вас и запозната моля за информация 🩷

# 394
Момичета,здравейте ☺ Някоя ходила ли е на БХС в майчин дом ,че там ми праща АГ и за преглед УЗ и за кръв ? Но не помня дали ми каза да запазя час или направо да отида? Та яко някоя от вас и запозната моля за информация 🩷
Не съм ходила, но впечатлението ми е, че навсякъде се запазват часове. Звъннете утре сутрин и ги попитайте, така ако трябва да запазите час - направо по телефона ще го направите. Ако не - поне ще ви кажат със сигурност.

# 395
Не съм ходила, но впечатлението ми е, че навсякъде се запазват часове. Звъннете утре сутрин и ги попитайте, така ако трябва да запазите час - направо по телефона ще го направите. Ако не - поне ще ви кажат със сигурност.
Мислех в понеделник да звънна ,че не знам утре дали ще ме отрази някой.

Общи условия

Активация на акаунт