Любители на кучета - 156

• 20 955
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Много са сладки с тия дрешки. Моите и двамата имат такива гърбини, че няма дреха дет да им обхване тЕлото 😆
Забравих го Вачко с неговия имен ден.. Здрав и все така по кръчмите да го водят и черпят 🤗

# 661
  • София
Честити рожденни дни на Рейна и на Чарли. На фината красавица и сладкото пухче.
На Вачко Честит имен ден и здраво дупе.

# 662
Честит да е Чарли. Все така да дава вдъхновение на всички в офиса и да покорява нови върхове. И добре почерпен за заслугите.
Честит имен ден на Вачи. Да е жив и здрав и все по гурме ресторанти да се черпи.
Галена възхищавам ти се на дисциплината, която си създала.Аз съм мека Мария и не мога да се карам, дори и да се скарам никой не ме приема на сериозно, затова пращам мъж ми да се кара на домочадието.
Сиви и аз имах такъв случай с 2 котета, които взех уж бяха братче и сестриче пък накрая братчето бяхме го кръстили Майки роди 5 котенца Grinning, гледахме ги навън и изобщо не разбрах кога е забременяла. Сега вече вкъщи каквото влезне се кастрира за сега само Кристал остана ама ще я изчакам още малко и тя заминава.
Vanne честит имен ден да сте живи и здрави със Зара да си се гушкате и да ти оставя повечко място на леглото.

# 663
  • Варна
Еййййййй, Вачи, слабост наша ненагледна, честит имен ден! Balloon Пожелаваме ти здраво дупе, скъпи подаръци  и по един запазен стол във всички квалитетни кръчми по нашето и гръцкото море!!!!! И да покоряваш сърцата на софийски префърцунени мадами, да видят те що са юнашки голи гърди посред зима и без яке Sparkling Heart

От каките Рая и Буря

ПП За малко да пропусна празника на тоз' форумски левент:blush:

Втори поздрав за Vanne: Честит празник, "майко" на Зара! Flowers Rose Пожелавам ти да си здрава, здрава, здрава и тази вечер, специално за празника, Зарето да ти отпусне местенце на леглото!

ПП Много е готина с новото яке, ама май и тя стои като истукана в дреха?

# 664
Благодаря за пожеланията! Heart

Зарка не обича якета, ама много трепери от студ и затова ще носи. В Бургас през зимата е ветровито и по-добре с яке.
То и във Варна как духа зимата... като си спомня как изкачвах баира към общежитията на ТУ-то, срещу северния вятър, че и 50 кила бях тогава... две крачки напред една назад. Simple Smile

# 665
  • Бургас
Зара вярно стои като препарирана.
Елза не съм я обличала никога, нямам и намерение.
За Честита Нова година пак свари да се накисне в един канал, въобще не я интересува, че навън е минус 300. И после хууубаво отъркаля тинестото си тяло в тревата Simple Smile

# 666
  • София
Vanne, и ти ли си именничка? Здраве ти пожелавам. И пари да си купиш всичко останало.

Аз имам голям проблем. Досега Ксена трепереше и се криеше под леглата при гърмежите по Нова година.
Този път беше една идейка по-спокойна вътре, но навън е ужас. Пиратки гърмяха, докато беше навън и сега отказва да излиза вечер. Опъва се, замръзва като истукан, а ако я дърпам, сяда на дупе или направо ляга. Направо не знам какво да правя.

# 667
  • sf
Нейо имаше такъв период преди време. Гушках го от нас и го отнасях някъде около блока. Пак бързаше да се прибере, ама поне малко вървеше. Постепенно отшумя.
Честито на рожденици и именяци, че малко ви поизпуснах. Всички да сте живи и здрави!

# 668
Оооо я виж ти наш Вачи именник! Ама никъв го няма, сигурно е на кръчма с майка си и баща си и ще яде гоооооолляяяямо кИбапче! Joy Да е жив и здрав и все така да го кара!

Честит имен ден на Vanne и ако има други празнуващи!

# 669
  • Бургас
Артемис, ние всяка година имаме такъв период и е голям цирк. Ползвам примамки - топка най-вече, дори на храна не реагира.
При нас обичайно замръзва до входа, когато излезем.
Пускам я от каишка и се отдалечавам, действа безотказно, защото се чувства длъжна да ме следва. Така правя и ако гръмнат по време на разходка, защото също замръзва. Махна ли каишката, върви до мен и постепенно се успокоява. Иначе запъва и дърпа към вкъщи.

Vanne, честита да си! Само по хубави поводи да си чуваш името!

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 21:38 от Tintina

# 670
  • София
Vanne, честит имен ден! Да си жива и здрава!
Здрав и все така чаровен да е купонджията Вачи!

# 671
Vanne честии имен ден и на теб! Нека името ти носи здраве и спокойствие 🤗

Котаците са добре вече след кастрацията, ама преди малко сестра ми ме информира, че Макс не може да стъпи на предна лапа и лежи на дивана и не дава и да му помогнеш да слезе. Дала му е обезболяващо и утре ще ходи на лекар и той. Аз съм нощна смяна и сега има да го мисля до сутринта и него. 😔

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 22:03 от Sivi

# 672
  • София
Честито на рождениците от отминалите дни!
И честито на имениците!
Всички да са здрави!

Нори търка дивана по цял ден. Все има някой вкъщи и тя е най-доволна.

# 673
На малки патерички: Честити да са именниците ни! Живи и здрави 🍀

# 674
  • Пловдив
Vanne честии имен ден и на теб! Нека името ти носи здраве и спокойствие 🤗

Котаците са добре вече след кастрацията, ама преди малко сестра ми ме информира, че Макс не може да стъпи на предна лапа и лежи на дивана и не дава и да му помогнеш да слезе. Дала му е обезболяващо и утре ще ходи на лекар и той. Аз съм нощна смяна и сега има да го мисля до сутринта и него. 😔
как е Макс?

Общи условия

Активация на акаунт