Любители на кучета - 156

• 20 862
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Браво на туй Лори, много калено момиче!
И много смела, нищо не я плаши, гражданка на света е тя. Heart

# 691
Бергичка много не обича да си слага кльощавато душИ на снега Simple Smile

Смешка от ФБ. Grinning

# 692
Завидях за хубавия сняг и разходка 🙂 Много обичам зима в планкната, ама ей го далеч съм на Дунава. Отдавна нямаме снежни зими, а кучетата и детето много се радват да са в снега.
mtz след два месеца ще навърши 11 години и ще подкара 12та. 🙂 Чак не мога да повярвам колко бързо минава това време..

# 693
  • тук-там
Сиви, дядо си е вече. Разбирам те. Трябват повече грижи за порасналото момче.
Нашата банда без команда:

Май само Руба слуша и не можем да ги подредим като за снимка Simple Smile

# 694
Дали няма да падне нещо от това което режеш?

# 695
Щом е вътре, задължително трябва да падне няколко пъти 😁 Така ще разбере, че по-често трябва да бъде вътре.

# 696
Почти от всичко което режа пада "без да иска" на земята Simple Smile

# 697
  • София
Ако знаеш ММ как се "сби" с бебето, като падна едно зърно грозде 🤣. Набило му се е в главата, че е токсично за кучета и след преживелиците ни, явно е хиперчувствителен. Едвам успях да го убедя, че едно зърно няма да убие 50 кила куче.

# 698
Гроздето е вредно за кучетата, ама 1 зърно верно нищо няма да направи на кучо Grinning
Бергичка миналата година беше си намерила някви диворастящо грозде и си хапваше редовно от него без мое знание. Установих го когато започнах да й събирам акитата по двора....Наложи се да обера останалото Simple Smile
Тази година обаче нямаше никакъв интерес от него.

# 699
  • София
Ние имаме един домат от..... на куч. Най-якия. На три години е и ражда непрекъснато.

# 700
Гела и Мара Grinning
Камшик Тодорчо (котаракът) и той спи в стаята, но пази дистанция от двете кокони.
Зарка е прясно изкъпана, а дивана го оправям по десет пъти на ден без особена полза. Днес е дъждовно и цял ден се търкаляме по диваните.

# 701
  • София
Ние бастисахме един кожен диван, защото ни писна да го застиламе. Сега е изцяло негов, а мен леко ме боли сърцето, ама поне му е по мярка.

# 702
Този диван й е втори на Зарка. Предният го опика. Май трябваше да вземем кожен диван, че да не постилам подложки. Ама пък котките щяха да го надупчат бързо бързо.

# 703
  • София
Той никога не е пишкал вътре, но се зацапва кожата и не е решение. Просто беше отвратително скъп диван, но притръпнахме.
Днес бях си полегнала с чаша чай и той пристигна олигавен от разходка и проточи лиги отгоре. Боже, с какви неща се свиква само 🤣.

# 704
  • Варна
Сиви........
Нашата банда без команда:

Май само Руба слуша и не можем да ги подредим като за снимка Simple Smile
Ха,ха,ха, Нъки има безценен поглед Satisfied Все е едно казва без думи:" Тая пък, малката, не се наснима, позьорка!" Smiley У нас Рая така гледа с презрение към Буря, тя нали е видна "кифла", винаги е готова да позира с часове. Много хубава компания сте, човешка и кучовска. И много смели, аз бих се побъркала от страх, но пък нямам опит с планина Heartbeat Реа и тя стана видна планинарка отскоро, явно може морските да се адаптираме, но май...не искам за себе си.

ПП Сетих се, че имам много добро доказателство за "моделстването" на Буренцето и неглижето Рая - в един и същи момент са снимките на двете:

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 21:20 от galenaa

Общи условия

Активация на акаунт