Любители на кучета - 156

• 20 968
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • под тепетата
Ааа, отвреме навреме съм с пет Stuck Out Tongue Winking Eye , забравяш внуците !

# 631
  • Варна
Ох, момичета мили, превратно сте ме разбрали - няма да се отървете от мен, неееее! Просто исках да кажа, че като се отплесна в писмовна логорея, понякога се усещам, че може би досаждам. А иначе тук ми е такъв емоционален "пристан", че само ако стане напечено  и не особено деликатно "набиване на канчето" се оттеглям. Искам да си запазя това местенце като отмора и "зарядна станция", нали затова сме се събрали в крайна сметка - споделяме, получаваме и даваме мнения и съвети. Тус сме си полезни, имаме общи емоции и сме като клуб по интереси и взаимопомощ, а дори не сме алкохолици и анонимни SmileySmileySmileySmileySmiley

В опит за извинение за това недоразумение да ви покажа едно Райче - зайче, което е с тоалет с "гръцко деколте" - нали е дълговрата и тъничка:

и една Буря - белята, която е като креМвиршка натъпкана в костюма си, с висока вдигната поло яка на дебелата и космата шия:

На всички вас, на всички прекрасни кучовци много прегръдки от двата шибека:

# 632
  • тук-там
Много са сладки облечени коледно! Страхотни!

# 633
  • Варна
Те сладки, сладки, ама Буря като я облечеш е самата статика - като в оловен корсет с метален кринолин. Не мърда, стои като подъбена, дори главата си трудно върти Grinning Толкова е смешна и ние се заливаме от смях, но бързо правим "стриптийз", защото ни е жал за маймунчето. На разходка е облечена и ходи, но щом се приберем, застава като "паметника на Пурко в центъра на селото" и не мърда, докато не я съблека.

А, намерих я в тая статична поза и няма повече да ви отегчавам, но има снимки как Рая я души, облизва, бута, а тя милата дори не ръмжи, така се е "гипсирала":

# 634
  • Бургас
Малко окръглени ми се чинят Kissing Heart

# 635
  • Варна
Само Буря, затова е на диета с леко намалена порция, че на последните мерки и теглилки беше минала "кака си" с един килограм. По принцип е по-ниска  и с два килограма под Рая, но.... "дебел косъм" има, милото ми добиче. Но тя си е като "селска даскалица" - къси крачета, късо телце и широк гръден кош. Рая е издължена, дългокрака, с очертани мускули. Точно ти, Tintina, беше казала, че в Рая има белези на някакъв "ловен лабрадор", когато ви ги показах в началото за съвет като какво са аджеба нашите нови "наемателки". Поведението им също е различно - Рая е като жилка и по цял ден бяга, подскача, стои седнала като на пост, а Бурчето наблюдава от верандата и ако трябва да стои на едно място винаги е полегнала. Едната е като "луд умора няма", а другата не се хаби за глупости с излишни движения.

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 10:19 от galenaa

# 636
  • Бургас
И в двете има лабрадор, то от километри личи. Баща им е бил такъв, те са известни любовчии.

# 637
Чууууден комплект са 😍😍😍😍😍

# 638
  • под тепетата
Прекрасни шебечки!  Червеното много им ходи!

# 639
Само Буря, затова е на диета с леко намалена порция, че на последните мерки и теглилки беше минала "кака си" с един килограм. По принцип е по-ниска  ис два килограма под Рая, но.... "дебел косъм" има, милото ми добиче. Но тя си е като "селска даскалица" - къси крачета, късо телце и широк гръден кош. Рая е издължена, дългокрака, с очертани мускули. Точно ти, Tintina, беше казала, че в Рая има белези на някакъв "ловен лабрадор", когато ви ги показах в началото за съвет като какво са аджеба нашите нови "наемателки". Поведението им също е различно - Рая е като жилка и по цял ден бяга, подскача, стои седнала като на пост, а Бурчето наблюдава от верандата и ако трябва да стои на едно място винаги е полегнала. Едната е като "луд умора няма", а другата не се хаби за глупости с излишни движения.

Стана ми интересно - по-отделно ли ги храните? По различно време? Как така не си ядат от храната?
Питам защото и на нас ни предстой. Както писах ще взимаме на Дрийм сестричка бебе. Тя ще е на различни гранули, той пък често не си изяжда цялата порция веднага.

# 640
  • Варна
И в двете има лабрадор, то от километри личи. Баща им е бил такъв, те са известни любовчии.
Те любовчии, ама добре, че взехме мерки, че да не се излагаме през кавалерите - нашите и двете са дръпнати, като попадии се държат при среща с обратния пол. Рая скача отгоре ми с явни подкани да си ходим, а Буря си сяда на дупето и само върти глава като шугава, и лае късо и отривисто към ухажора. В такива моменти им казвам: "Добре, че чичо доктор се намеси, че стари моми щяхте да си останете". Stuck Out Tongue

ПП. Да допълня за Emerald81 - беше драма в началото, скачаха една срещу друга след като си изядат каквото има в чинийките, бой имаше дори. Но, синът ми много чете, гледа и започнахме да ги храним на разстояние два метра една от друга, като стояхме между тях. Аз дори, от страх и стрес, ги хранех на двете веранди на къщата - без да могат да се виждат. Свикнаха,  и сега само аз ги храня на разстояние от метър между тях, синът ми им слага чиниите почти една до друга, но няма проблем - приключват и сядат. Буря се храни па-бавно и прецизно,  и Рая си чака кротко. Тогава много ми помогнаха  и съветите на момичетата оттук със съвети.Heartpulse Ееееех, кога минаха три години......

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 10:22 от galenaa

# 641
  • под тепетата
Ох, това ми напомня и на нашия режим - двамата на разстояние пет метра с купите и дядо им по средата с бамбукова гьостерица Joy Сега Озю си "изпива" набързо гранулите и после ходи да проверява дали няма останали в паницата на Лео.

# 642
  • Варна
Рая е "прахосмукачката" вкъщи, но не ходи никъде - сяда и чака да кажа "тръгвай". А за да седне пък, сега се сетих, винаги казвам "готова си" и взимам чинията, това и на двете. Но не е някаква вълшебна думичка, а по-скоро на себе си го казвах в началото от облекчение, че е минало гладко храненето,  и то се превърна в ритуал. За мое щастие сте забравили, а и не съм се изповядвала напълно какъв стрес ми бяха първите месеци.... Реа знае, ама е партизан и не ме е издавала тук Smile

Смешното е, че Рая яде по-бавно моркови и краставици, винаги пада парченце някакво. Буря се върти покрай нея, вече съм сигурна умишлено, и в момента, в който Рая се разсее, Буря го гризва веднага. Онзи ден я засякох, че настъпи с крак парченцето краставичка и стои, оглежда се наоколо, докато Рая отиде да пие вода,   и дребното си отмести крачето и си хапна парченцето. Маймунски тарикатлъци, обаче сега наблюдавам и веднага парирам такива опити с едно строго "Неее", да видиш как се оттегля на момента с наведена глава. Не разбирали, животни били, ще ни купят и ще ни продадат, ако не сме нащрек. Satisfied

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 10:23 от galenaa

# 643
  • под тепетата
Ох,прекалявам тази вечер, но...
 В 8'00 Ози вече мрънкаше да си ляга, ноооо не ще сам! То не беше гушкане, пръхтене, мучене, потропване с копита Joy Ми няма пък да си лягам, не съм на пионерски лагер! Отпратих го с дядо му!
 Аааа, помня аз, помня какви терзания имаше дали ще се справиш с двете маймунки, galenaa!

# 644
Мен друго винаги ме е впечатлявало как сте ги научили Рая и Буря след вечеря (19 ч.) да си лягат!?!? Joy

Общи условия

Активация на акаунт