Естетични процедури за лице и тяло – 66 тема

• 30 447
  • 522
  •   3
Отговори
# 255
За много години, момичета! Бъдете здрави и красиви 🍀
Споделям съветите на Венета Райкова за дълголетие, добавки и серуми.
Има интересни предложения и според мен изглежда добре за 51г.

Скрит текст:

# 256
На мен пък точно Хаджийска ми повдигна падналите вежди, за които Ванеска каза, че само с конци ще се правят. При Георгиевски имах криви вежди - чупка на едната и плоска друга вежда, което не пожелавам на никой, защото се оправи след 4 месеца. Иначе и аз чакам Трендафилова да се върне за скулптра, дано се върне скоро, че много искам да я пробвам и да видя дали наистина има такъв стягащ ефект, както всички казват.
И аз това се чудя. Понеже имам още предплатена сума и трябва да я използвам там. Хаджийска на мен не ми отваря добре погледа с ботокс, само Трендафилова и Георгиевски. Чилингирова за трети път ме връща, уж и се струвам хремава, аз си имам перманентно запушен нос, заради изкривена преграда, отделно и ми отказва да изпълни протокола, който с Георгиевски бяхме обсъдили за лицето ми и който правим от години и имахме план да освежим и надградим след бременността. Според мен вероятно се притеснява, че няма да успее да го направи добре, защото трябва прецизна работа с канюла. Хаджийска последните пъти също не ми хареса как ме направи и сега се чудя какво да правя. Имам едни 2000 лв предплатени там. Клаклова дали може да работи прецизно или и тя е от по-плахите? Обмислям евентуално да се върна при Хаджийска, от няма къде... или да чакам Трендафилова, гледам, че стана активна в Инста,.може да реши да се върне на шестия месец.

# 257
Погледнах профила на Венета Райкова, защото ми стана интересно. Да промотира биохакинг и в същото време качва сторита как си ляга в 3 сутринта и после как пие кафе (а говори за мозък, без кофеин)... За мен лично да се тъпчеш с добавки е също толкова вредно за организма, колкото и да поставяш филъри и други инжекционни процедури. Разликата е, че с вторите имаш мигновен и постоянен ефект, без да се натоварваш да пиеш хапчета по график, като някоя баба. Затова и са ми забавни хората, които заклеймяват "тъпченето" с филъри, в същото време се тъпчат с 15 хапчета, че и повече на ден.
Ако искаме естествено остаряване, просто трябва да го приемем, да се храним без боклуци, да спортуваме, да пием вода и това е. Хапчетата не са естествено остаряване.

Аз се отказах от Чилингирова и записах час при Хаджийска. Горната част не ми харесва как ми я работеше, но за долната бях доволна. Имах си план някакъв и неща, които ме дразнят и знам, че може да са по-добре, с малко усилия, затова искам да ги работим. Чудя се обаче- имам нужда от стягане на кожата под брадичката и около jawline. Дали Морфеус или Скулптра. Целя дръпване и уплътняване на кожата. Момичетата със Скулптра- дали е възможен такъв ефект или да се мъча с Морфеуса

# 258
Венета хич не я слуша главата. 😁 Иначе не изглежда зле жената.
И аз имам нужда от стягане точно в областта под брадичката. Напоследък забелязвам леко отпускане.

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 20:56 от kalina_pehlivanova

# 259
Малко сякаш послъгва Венета Райкова.Тя е една от първите,която започна с филъри и ботокс.Преди 2-3 години си спомням,че беше прекалила с тези в скулите и бяха станали като топки.Все пак е публична личност и всеки може да се сети как е изглеждала.

# 260
  • София
Журналистката Венета, която няма да издържи и НВО за 7-ми клас …Моля ви, НЕ “Взаимствайте” от нейния пример! 😂

# 261
КРР, аз имам две Скулптри. Едната е поставена в скули и долна част, при втората канюлата беше само в скулите. Не виждам промяна. Ще слагам и трета, надявам се скоро.

# 262
В никакъв случай не адвокатствам на Венета,но НВО-то  за 7 клас малко хора биха го преметнали блестящо....Satisfied

# 263
  • София
Аз се отказах от Чилингирова и записах час при Хаджийска. Горната част не ми харесва как ми я работеше, но за долната бях доволна. Имах си план някакъв и неща, които ме дразнят и знам, че може да са по-добре, с малко усилия, затова искам да ги работим. Чудя се обаче- имам нужда от стягане на кожата под брадичката и около jawline. Дали Морфеус или Скулптра. Целя дръпване и уплътняване на кожата. Момичетата със Скулптра- дали е възможен такъв ефект или да се мъча с Морфеуса
И аз имам 2 скулптри, с адски тънка кожа съм и още при първата трендафилова каза,че има видимо уплътняване. Аз не го виждам, но после и други познати забелязаха (такива, които знаят, че правя разни неща, иначе не се забелязва.) При всеки явно е различно, не знам. Няма как да знаеш преди да пробваш, за съжаление.

# 264
  • София
В никакъв случай не адвокатствам на Венета,но НВО-то  за 7 клас малко хора биха го преметнали блестящо....Satisfied
Значи, принципно си права за НВО:), но когато журналист с големи претенции,  на когото работата му е да владее до съвършенство българския език,  не знае, че се пише “заимствам” без В, то всичко, което е написала някак олеква. Не, че до този момент с нещо е тежала на мястото си, та не съм изненадана и от неграмотността й. 😉
Да не спамя темата, посетих Дерма акт за първа процедура лазерна епилация. Бяха ми “изгубили” записания преди 14 дни на място при тях час и се изненадаха доста. Очаквах процедурата да се извърши от медицински козметик, а не от рехабилитатор, но очевидно с това са разполагали за “спешни случаи”.  Много претупана работа:(. Следващият път ще настоявам за по-вещ в занаята;).

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 09:42 от Skiorche

# 265
  • София
Skiorche, вчера имаха някакъв проблем със системата. Аз имах  записан час при д-р Чилингирова. Предишният ден получих смс с напомняне за часа. Отивайки вчера ми казаха, че нямам записан час. В системата било отбелязано, че съм се обадила и съм отменила часа, а аз не съм. Вместиха ме, но на мен ми трябваха само 10-ина минути.

# 266
  • София
Rouzi, То и нашата процедура продължи само 10 мин. за моя изненада, а се бях подготвила за поне 30 мин. за две зони след всичко изчетено. Simple Smile. Ясно ми стана, че не беше извършена както трябва, защото имаше доста пропуснати участъци.  Но аз така и не получих напомнящо съобщение предния ден. Добре, че си имала късмет да те вземе.

# 267
  • гр.Пловдив
Здравейте и от мен за първи път.
Вече съм на 43 и забелзвам, че имам нужда.
Много добра моя приятелка преди години изкара курс, козметичка е, и аз съм и опитното зайче, предвид нечуствителната ми кожа.
Правила съм си каквато нова процедура излезне, като сега последно имам три процедури Хайфу.
Докато всички ми харесваха кожата и как излеждам за годините ми, сега от скоро, не ми харесва това, което аз виждам в огледалото.
Проблема ми основно е челото.... и по снимки и в оглеало ги виждам вече бръчките .... и ме дразнят
Замислям се, че дошло време за някоя медицинска интервенция. Гледам, чета, но не зная..
Какво ви е мнението за плазмолифтинга?
От Пловдив съм и моля споделете любим дерматологог. Страх ме е да ида на непознато място.
Обмислям, и с козметичката да говоря, макар, че тя не извършава такива и сигурно ще се пообиди, но.....

# 268
Бръчки в чело = ботокс.

# 269
КРР, аз имам две Скулптри. Едната е поставена в скули и долна част, при втората канюлата беше само в скулите. Не виждам промяна. Ще слагам и трета, надявам се скоро.
Значи май ще трябва Морфеус, ужас. Последният път ми прилоша от болката, след процедурата. Още повече, че нещо забелязвам лека двойна брадичка, а това ми е най-големият ужас Grin Хем отслабнах, а сега е повече от преди да отслабна, супер странно. Чудя се дали да не я боря с Lemon Bottle, някой дали има опит?

За бръчки на челото и около очите - само ботокс, през 4-6 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт