Естетични процедури за лице и тяло – 66 тема

• 28 973
  • 501
  •   2
Отговори
# 495
  • София
M.P.G., за какъв период от време беше надуването?

# 496
Преди години съм слагала Радиес и бях доволна. Сега моя приятелка си сложи Ellanse и изглежда повече от чудесно. Замислям се за себе си дали Lenisna или Ellanse. Проблемът е,че малко лекари работят с всичко и според мен умишлено бутат към продуктите, които изискват многократно поставяне заради чисто търговската страна на въпроса или може би някакви отношения с доставчиците.
MPG, при кой сложихте ellanse?

# 497
Преди години съм слагала Радиес и бях доволна. Сега моя приятелка си сложи Ellanse и изглежда повече от чудесно. Замислям се за себе си дали Lenisna или Ellanse. Проблемът е,че малко лекари работят с всичко и според мен умишлено бутат към продуктите, които изискват многократно поставяне заради чисто търговската страна на въпроса или може би някакви отношения с доставчиците.
MPG, при кой сложихте ellanse?
Не съм от София, там не знам кой слага. Моя приятелка, която свали доста килограми, си сложи Ellanse и изключително обра увисванията, затова се навих.
Относно подуването от Jalypro SH, да ви кажа, че месеци наред си гледах снимки и без да съм качвала килограми, лицето ми изглеждаше напълняло. А уж и с него целях някакво леко лифтиране.

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 20:46 от M.P.G.

# 498
  • Варна
След дълго канене от моя страна се взех в ръце и бях в клиника, тръгнахме с приятелка за со2 лазер, но за мен не бил подходящ. На мен ми направиха радиочестотен микронийдлинг. На приятелката ми со2 лазер.
Минавам да кажа, че минаха 20 дни и съм много доволна, ще направя още 1 процедура. За трета ще помисля след ефекта на втората. Видимо още на 3-4 ден околоочния контур се стегна, клепача не е така паднал, брадичката ми се оформи, кожата се изглади, порите се посвиха, пачия крак се минимизира. В общи линии съм приятно изненадана. Периода на възстановяване беше ден, видимо съвсем леко зачервено лице.
(Не съм с проблемна или акнетична кожа)

# 499
В София Етугов го слага Елансе, поне аз съм била при него. Избрах М вариант, т.е. средна продължителност на продукта.

# 500
Здравейте! Досега само съм ви следяла, но не и писала. Искам съвет от вас. На 33г. съм, нямам статични бръчки, но така да се каже, виждам някакви наченки на такива - по-изразен пачи крак като се усмихна, коректора под очите ми се впива във фините линии. Наскоро правих мастопексия и попитах доктора дали може да ми сложи ботокс, но той беше категоричен, че нямам нужда. Преди години съм правила една мезотерапия и миналата година правих няколко пъти ПРП. От него не видях уау резултат( за разлика от корема ми, тъй като слагах и там, заради стрии. Резултатът е повече от фантастичен!) Та иска ми се да направя нещо, с което малко да освежа вида си, поизпъна кожата. Мисля си за микронидълинг? Вие какво бихте ме посъветвали? От Пловдив съм, ако някой посещава специалист тук и е доволен, може да препоръча.

# 501
  • На черешатааа
В София Етугов го слага Елансе, поне аз съм била при него. Избрах М вариант, т.е. средна продължителност на продукта.
Само Етугов ли слага Елансе? Георгиевски дали работи с него. И всъщност има ли инфо с какво и прочие ще или вече работи Георгиевски?

Общи условия

Активация на акаунт