Естетични процедури за лице и тяло – 66 тема

• 39 489
  • 695
  •   3
Отговори
# 690
Някой пробвал ли е NUCLEOFILL? Добре звучи... дали има добър ефект от него? Другото не знам какво е..

# 691
Аз след един Радиес бях като от Стар трек няколко
часа.Нормална реакция.

# 692
Здравейте, дами! 🌺
За първи път ми предстои инжекционна процедура, а именно Skinvive. На 29г. съм с акнеична розацея (която засега е в ремисия), и доста свръхчувствителна мазна кожа. Дерматолога ми препоръча да направим Skinvive тъй като вече виждам леки фини линии около устата и на челото. Интересува ме кои зони се третират, понеже на клипове основно виждам бузи, пък при мен не мисля че се налага (особено с розацеята). Дерматолога на момента ли преценява къде се поставя, или пациента посочва кои зони го притесняват?
Ще съм безкрайно благодарна да прочета за Вашият опит, понеже ако трябва да съм искрена ме е малко страх. 🫣

# 693
Аз идвам, за да дам отзив за една малко микротокова машинка. Не засичах колко траеше резултатът от една манипулаци - занимавах се 30мин лице. Но го имаше. *на 35г съм

Знам, че трябва да се намаже с нещо лицето преди това. Ползвала съм разтвор от ало вера с малко вода, в случая ползвах олио от авокато. Главно наблягах на назолабиалните бръчки. Еми поопънаха се. Лошото е, че от едната страна (дясно) имаше разлика, понеже от ляво на лицето ми има лек обрив на кожата и не мога да минавам изцяло от там с уреда Sweat Smile . Та се забеляза малко разлика в опъването. Но ми се стори, че ми изпъкнаха още повече торбичките под очите, или е самовнушение не знам.

Все си казвам ще го ползвам реедовно - всеки ден дутрин и вечер, ноо ...

Този имам: https://www.geske.com/bg/products/microcurrent-face-lifter-6-in-1/midnight

А някой правил ли си е микротокова  терапия? Има ли дълготрайни резултати?

# 694
Някой пробвал ли е NUCLEOFILL? Добре звучи... дали има добър ефект от него? Другото не знам какво е..
Да, аз съм слагала и мидиъм и стронг от Нуклеофила. С канюла около ухото ми слагаха май ветрилообразно,  преди две години. Има почти мигновн освежаващ ефект, плътност и блясък. За около година, след този период  сложих стронг и до сега, по-дълготраен е ефектът, но аз комбинирах и двата пъти с други продукти.
Григорова от Белисимо ми препоръча Нуклеофил за около очи, имат точно такъв продукт- разработен за околоочната зона, не се престраших, но тя ми каза, че на себе си слага точно него и Скулптра - нищо друго не е правила.

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 09:55 от ellis

# 695
И аз съм слагала веднъж в околоочна зона, точно при д-р Григорова. Много зле изглеждах веднага след процедурата, което е нормално, но не се престраших да сложа отново. Ефект никакъв не видях. Препоръчани ми бяха 4 процедури. Сега събирам смелост да пробвам Jalupro, но ме предупредиха, че пак ще се подуя веднага след процедурата. Препоръчват ми 2 процедури в рамките на месец и половина, два.

Общи условия

Активация на акаунт