. Та се забеляза малко разлика в опъването. Но ми се стори, че ми изпъкнаха още повече торбичките под очите, или е самовнушение не знам.
Не всеки става за vaser lipo. Аз в случая не бях подходяща. Понеже съм Тома Неверни, отидох и при Шарков, който потвърди същото. Самият Денков е много взискателен към това, което прави и каза, че няма как да се съгласи да направи корем, който на фона на всичко останало ще изглежда като "кръпка". Каза, че дори и преди време да си го е позволявал, защото клиентите са били настоятелни, е осъзнал, че те са му портфолиото, но и негова отговорност - не иска просто да вземе едни пари, ако не е сигурен, че ще стане естетически издържано. В моят случай беше категоричен, че аз съм за класическо липо и няма сигурност в крайния резултат. Пояснявам, че бях вече с абдоминопластика и корем, който харесвам. Исках просто повече релеф, както и надолу (крака/дупе). И там, според двамата лекари, щеше да е проблема - тъй като при зряла кожа, след отслабване, без достатъчно колаген и т.н., не е ясно какви грапавини ще останат по кожата. И дали няма да се получат по-големи дефекти от вече съществуващите.
Според мен Денков ти е дал малко нелогични отговори и сякаш да се презастрахова, предполагам защото няма достатъчно опит. Препоръчани теми