Естетични процедури за лице и тяло – 66 тема

• 40 070
  • 703
  •   3
Отговори
# 690
Някой пробвал ли е NUCLEOFILL? Добре звучи... дали има добър ефект от него? Другото не знам какво е..

# 691
Аз след един Радиес бях като от Стар трек няколко
часа.Нормална реакция.

# 692
Здравейте, дами! 🌺
За първи път ми предстои инжекционна процедура, а именно Skinvive. На 29г. съм с акнеична розацея (която засега е в ремисия), и доста свръхчувствителна мазна кожа. Дерматолога ми препоръча да направим Skinvive тъй като вече виждам леки фини линии около устата и на челото. Интересува ме кои зони се третират, понеже на клипове основно виждам бузи, пък при мен не мисля че се налага (особено с розацеята). Дерматолога на момента ли преценява къде се поставя, или пациента посочва кои зони го притесняват?
Ще съм безкрайно благодарна да прочета за Вашият опит, понеже ако трябва да съм искрена ме е малко страх. 🫣

# 693
Аз идвам, за да дам отзив за една малко микротокова машинка. Не засичах колко траеше резултатът от една манипулаци - занимавах се 30мин лице. Но го имаше. *на 35г съм

Знам, че трябва да се намаже с нещо лицето преди това. Ползвала съм разтвор от ало вера с малко вода, в случая ползвах олио от авокато. Главно наблягах на назолабиалните бръчки. Еми поопънаха се. Лошото е, че от едната страна (дясно) имаше разлика, понеже от ляво на лицето ми има лек обрив на кожата и не мога да минавам изцяло от там с уреда Sweat Smile . Та се забеляза малко разлика в опъването. Но ми се стори, че ми изпъкнаха още повече торбичките под очите, или е самовнушение не знам.

Все си казвам ще го ползвам реедовно - всеки ден дутрин и вечер, ноо ...

Този имам: https://www.geske.com/bg/products/microcurrent-face-lifter-6-in-1/midnight

А някой правил ли си е микротокова  терапия? Има ли дълготрайни резултати?

# 694
Някой пробвал ли е NUCLEOFILL? Добре звучи... дали има добър ефект от него? Другото не знам какво е..
Да, аз съм слагала и мидиъм и стронг от Нуклеофила. С канюла около ухото ми слагаха май ветрилообразно,  преди две години. Има почти мигновн освежаващ ефект, плътност и блясък. За около година, след този период  сложих стронг и до сега, по-дълготраен е ефектът, но аз комбинирах и двата пъти с други продукти.
Григорова от Белисимо ми препоръча Нуклеофил за около очи, имат точно такъв продукт- разработен за околоочната зона, не се престраших, но тя ми каза, че на себе си слага точно него и Скулптра - нищо друго не е правила.

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 09:55 от ellis

# 695
И аз съм слагала веднъж в околоочна зона, точно при д-р Григорова. Много зле изглеждах веднага след процедурата, което е нормално, но не се престраших да сложа отново. Ефект никакъв не видях. Препоръчани ми бяха 4 процедури. Сега събирам смелост да пробвам Jalupro, но ме предупредиха, че пак ще се подуя веднага след процедурата. Препоръчват ми 2 процедури в рамките на месец и половина, два.

# 696
Здравейте, дами! 🌺
За първи път ми предстои инжекционна процедура, а именно Skinvive. На 29г. съм с акнеична розацея (която засега е в ремисия), и доста свръхчувствителна мазна кожа. Дерматолога ми препоръча да направим Skinvive тъй като вече виждам леки фини линии около устата и на челото. Интересува ме кои зони се третират, понеже на клипове основно виждам бузи, пък при мен не мисля че се налага (особено с розацеята). Дерматолога на момента ли преценява къде се поставя, или пациента посочва кои зони го притесняват?
Ще съм безкрайно благодарна да прочета за Вашият опит, понеже ако трябва да съм искрена ме е малко страх. 🫣

Мисля, че по принцип си се слага в бузите. Аз исках да освежим назолабиалните и също ми го поставиха в бузите. За челото не мисля, че ще имаш ефект.

# 697
  • София
Skin vive ми поставиха 2 мл на скули, бузи, по линията на челюстта, без челото.

# 698
От личен опит твърдя, че нищо от тези глупости не е вярно. И гола ме е виждал, и за vaser lipo ми отказа, адекватни съвети даде (включително и негови контакти на хирурзи извън БГ). Също така, лифтинг на бедра той абсурд да се съгласи да прави. Реално само консултации съм имала с него, не е работил върху мен, но съм с отлични впечатления.
Cristi, ако е удобно да попитам - защо ти отказа липосукция, а също и за лифтинг на бедра - нали за хирургично повдигане става въпрос? Около коленете съм правила липо и съм много доволна, но имам увисване по-нагоре - на вътрешната част на бедрата, както и на ръцете в горната част и възнамерявам да се подложа на операция за изрязване на тази кожа след време.

# 699
От личен опит твърдя, че нищо от тези глупости не е вярно. И гола ме е виждал, и за vaser lipo ми отказа, адекватни съвети даде (включително и негови контакти на хирурзи извън БГ). Също така, лифтинг на бедра той абсурд да се съгласи да прави. Реално само консултации съм имала с него, не е работил върху мен, но съм с отлични впечатления.
Cristi, ако е удобно да попитам - защо ти отказа липосукция, а също и за лифтинг на бедра - нали за хирургично повдигане става въпрос? Около коленете съм правила липо и съм много доволна, но имам увисване по-нагоре - на вътрешната част на бедрата, както и на ръцете в горната част и възнамерявам да се подложа на операция за изрязване на тази кожа след време.
Разбира се - ще споделя това, което аз научих и през което аз минах Smiley Не всеки става за vaser lipo. Аз в случая не бях подходяща. Понеже съм Тома Неверни, отидох и при Шарков, който потвърди същото. Самият Денков е много взискателен към това, което прави и каза, че няма как да се съгласи да направи корем, който на фона на всичко останало ще изглежда като "кръпка". Каза, че дори и преди време да си го е позволявал, защото клиентите са били настоятелни, е осъзнал, че те са му портфолиото, но и негова отговорност - не иска просто да вземе едни пари, ако не е сигурен, че ще стане естетически издържано. В моят случай беше категоричен, че аз съм за класическо липо и няма сигурност в крайния резултат. Пояснявам, че бях вече с абдоминопластика и корем, който харесвам. Исках просто повече релеф, както и надолу (крака/дупе). И там, според двамата лекари, щеше да е проблема - тъй като при зряла кожа, след отслабване, без достатъчно колаген и т.н., не е ясно какви грапавини ще останат по кожата. И дали няма да се получат по-големи дефекти от вече съществуващите.

Относно лифтинга на бедра - това е нещо, което Денков не прави. Смята, че е престъпление лекар, който не е подготвен за такъв тип операция, да я прави. Да поясня - изключително сложна е. Може би единствено повдигане на дупето е по-сложна. Много висок риск от усложнения, много големи белези, много бавно възстановяване, несигурен резултат. Ако си планирала това на 100% процента, те съветвам задължително да направиш консултация с Таук, Шарков и Войнов. Таук и Войнов с предимство. И двамата ще са болезнено откровени и ще ти кажат честно какво да очакваш. За ръцете не се притеснявай - те са лесни. Притеснявай се за бедрата и мисли добре, преди да го решиш. Казвам го като човек, минал оттам два пъти Trollface

AniNe, това ми изглежда като реплика на форео. Аз лично имам на medicube малката машинка. Взех я втора ръка за проба. Като че ли върши работа, но ме влудява ползването на гел. Та сега съм в процес на четене, сравняване, търсене какво точно да взема и за какво Bowtie

# 700
Cristi, благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus Според мен Денков ти е дал малко нелогични отговори и сякаш да се презастрахова, предполагам защото няма достатъчно опит.
Скрит текст:
Ще проуча внимателно и за абдоминопластика - след 4 коремни операции и отслабване, коремът ми е ужасен, да не говорим, че е и асиметричен, след премахване на единия бърек се деформира от едната страна - като издут е, но не е херния. Не е задължително да направя всичко, за което мисля. Ще се консултирам с лекари, които правят такива операции ежедневно.

# 701
Защо да са нелогични? Както казах, Шарков потвърди на 100%, което и той каза. Говоря за vaser lipо-то. А с него точно Денков има най-богат опит в България.

Относно лифтинга, го уважавам дълбоко. Предпочитам лекар, който да си признае, че не иска да постави пациента в риск, поради незнание/липса на опит/нежелание да се заеме, отколкото да вземе едни много пари и после да се чудим кое, как, защо. Лифтингът е твърде специфична операция и съм благодарна, че беше честен с мен.

# 702
Какво ползване на гел с машинката на Медикюб?
Аз имам голямата, но я пробвах само и така си стои.
Много бях доволна, но имам проблем с нервите в едната част на лицето и проблемът се обостри след нея. Докато кожата, кожата беше станала пер-фект-на - плъмпната, сочна, хидратирана. На сутринта бях буквално с бебешка кожа на вид и допир. Досега така не я бях усещала в близките години.
Не съм й дала втори шанс да я пробвам, че все някакви други неща излизат.
Но моята не се ползва със специален гел, а ежедневните си продукти за кожа. Има ги описани какво е подходящо. Има и режим на сухо, всеки е с различно действие.

# 703
Здравейте, дами 🌸
Включвам се по темата и аз - преди 6 дни правих LaseMD, много лек и нежен (като за "първи" лазер), доста неинвазивен и повърхностен. Но като (дори временен) glow имаше що-годе добър ефект - заглаждане, леко свиване на порите и освежаване. Не знам дали бих повторила и доколко цената е оправдана. Бях се засилила за Morpheus иначе, на изчакване е "в главата ми". 😁
Тъй като може все пак да се навия (до края на март), а искам оконтуряване и леко повдигане, се загледах по точково поставяне на ботокс (full face), не с фокус третиране бръчки.
Имате ли представа кой от специалистите, майстори на ботокс - би могъл да има такъв поглед и подход? Чудя се между Георгиевски, Михайлов и Личев. Изчетох темите назад, за да не спамя (от 2 години не съм слагала нищо), като виждам, че Георгиевски е препоръчван много (с леки забележки, че докато е бил в ДермаАкт е "пълнил" излишно). Аз искам деликатно и не много ударно въздействие, така че не знам дали е за мен 😬

Ще съм благодарна да споделите мнения и съвет 😊

Общи условия

Активация на акаунт