❄💖 Януарска радост 2026-та година 💖❄ - Тема 4

• 25 101
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Моите тонове ще започнат от 35 гс и ще са ежеседмични така ми каза АГ (за Токуда става въпрос) според мен е индивидуално като гледам при всеки различно

# 151
Аз също все още не съм ходила на тонове. В 33+4 съм, следващия ми преглед е другата седмица, но за тонове нищо не ми спомена АГ, за сметка на това каза, че отново ще пускаме микробиология.
Очаквам тоновете да са след празниците, то ще дойде време за раждане…

# 152
И на мен ми взимаха микробиология вчера. Нещо ме боля и беше много гадно.

# 153
Аз ходя на тонове още от 24г.с. ,всеки път преди преглед .Може би защото съм инвитро и доктора следи всичко изкъсо .Ходех на 2 седмици ,сега вече минахме всяка седмица от 33г.с .Както каза той бориме се седмица з седмица 😄.Аз имам чувството ,че всеки ден ще раждам .Дано устискам поне до 37г.с. На моменти така ме стяга корема ,като сън права или вървя ,а съм с малко дете и не мога да лежа по цял ден.

# 154
И аз се следя в Щерев. Тоновете почнаха от 34 седмица, а днес (35та) бях на последна фетална.
Следящия ми АГ иска всяка седмица да ходя на тонове без някакво притеснение относно бебчето.

# 155
Здравейте,
Имам един въпрос, вече съм в 36гс, а от миналата седмица имах няколко епизода на болки тип менструални, започват в кръста и дифузират ниско долу в таза. Не са интервали, започнат ли мога да ги усещам часове наред, тази нощ бяха особено осезаеми, имам чувството, че цяла нощ ме болеше като при тежък цикъл. Не са съпроводени със стягане на корема, затова не мисля,че са контракции. Някоя от вас да е имала подобни усещания?

# 156
Аз имам такива болки през цялата бременност  като напоследък усещам, че зачестяват, но и при мен не са на интервали и понякога продължават доста време. Дори миналата седмица имах такъв момент в банята, понеже къпането с косата ми отнема доста време, като ме заболя корема по средата, едвам издържах да не изляза с насапунисана глава. Моите също са отделно от стяганията в корема, които пък са главно навън, при пълен мехур и вечер при въртене в леглото.
Аз съм началото на 33 седмица.

# 157
И при мен зачестиха последните две седмици. Снощи цяла вечер са ме боляли яйчниците и кръста… не можах да си намеря място. 😕 и корема ми беше твърд доста време

# 158
И при мен зачестиха последните две седмици. Снощи цяла вечер са ме боляли яйчниците и кръста… не можах да си намеря място. 😕 и корема ми беше твърд доста време

С какъв термин беше MissBabyJane?

# 159
Аз съм в 33 г.с. отвреме навреме и мен почва да ме цъка долу ниско. Даже снощи пих нош-па. Преминава в таза отзад на опашката.
Тази сутрин напрежението /като напън/ беше повече в таза отколкото отпред. Чак ми стана жега и накарах мъжа ми преди да тръгне за работа да масажира костите за около 5 минути. Отпусна ме доста бързо и заспах.

# 160
Аз съм в 33 г.с. отвреме навреме и мен почва да ме цъка долу ниско. Даже снощи пих нош-па. Преминава в таза отзад на опашката.
Тази сутрин напрежението /като напън/ беше повече в таза отколкото отпред. Чак ми стана жега и накарах мъжа ми преди да тръгне за работа да масажира костите за около 5 минути. Отпусна ме доста бързо и заспах.

Обсъди с аг дали в тази седмица е добре да пиеш но-шпа.
На мен ми казаха не понеж изглаждал матката или нещо такова омеквала от но-шпа

# 161
Аз тази седмица мога да се “похваля” с изтръпване в областта на слабините и малкото чудовище все едно се е хванало да дълбае изхода.
Не мога да повярвам кога мина времето и съм в 35та седмица. Сякаш онзи ден се страхувах да се запиша в темата, за да не урочасам нещата, а сега ми се иска малко да се забави времето 😊

# 162

С какъв термин беше MissBabyJane?

19 януари ми е термина, но ще съм секцио по-рано

# 163
Всичко ли накупихте за бебчетата 🥰 аз все се присещам нещо, че не съм взела

# 164
Вчера последно взех стерилизатор и помпа за кърма. Трябва да купиме памперси и да си взема две нощници за болницата, това се сещам само.

Общи условия

Активация на акаунт