Елвира има нужда от помощ

• 48 768
  • 501
  •   1
Отговори
# 285
  • Ботевград
Petinka25 да, отразяват се на сайта, но има известно забавяне - в края на август ще обновят дарителите за август Peace

А дали някой от Варна поне няма някаква добра вест за семейството на ЕЛВИРА? Praynig

# 286
нека господ и помогне ще се моля за нея от сарце

# 287
  • Ботевград
А как мога да се свържа със семейството? Писах им на мейла, но нямам отговор.
От банката се свързаха с мен за подписване на договора за тези парички, които ще отидат за ЕЛВИРА от играта, но искат и писмо от семейството за потвърждение?
Вече 2 седмици нямам отговор от тях.
Ще бъда много благодарна, ако някой от Варна знае телефон или други координати.  Heart Eyes

# 288
Да, и ако може малко инфо за Ели, как е, има ли подобрение! Всеки ден се моля за нея!

# 289
колко тъжно дано да се оправи момичето и да си прегърне детенцето

# 290
А как мога да се свържа със семейството? Писах им на мейла, но нямам отговор.
От банката се свързаха с мен за подписване на договора за тези парички, които ще отидат за ЕЛВИРА от играта, но искат и писмо от семейството за потвърждение?
Вече 2 седмици нямам отговор от тях.
Ще бъда много благодарна, ако някой от Варна знае телефон или други координати.  Heart Eyes

сега видях съобщението ти, ако все още не си се свързала, пиши ми на лични

# 291
   Preklon i bezkraini blagodarnosti za proiavenoto razbirane i podreka, za toplite dymi i sapristastie ot men i zailoto mi semeistvo.
   Neka vsi4ki se pomolim zaedno i obidinim sili Elvira kolkoto se moje po skoro da izleze ot tova sastoinie . Neka si pojelaem i poviarvame 4e 22 septemvri  kogato Elvira ima rojden den 4ydoto ste stane i ste izpalni sarzatani s radost.

Alek

# 292
Всички ние се молим Praynig

# 293
С вас сме Алек!
Нека на 22 за рожденния ден на Ели, да се помолим и да запалим по една свещичка за здраве, сигурна съм, че мислите ни ще стигнат до нея!

# 294
  • СОФИЯ
   Preklon i bezkraini blagodarnosti za proiavenoto razbirane i podreka, za toplite dymi i sapristastie ot men i zailoto mi semeistvo.
   Neka vsi4ki se pomolim zaedno i obidinim sili Elvira kolkoto se moje po skoro da izleze ot tova sastoinie . Neka si pojelaem i poviarvame 4e 22 septemvri  kogato Elvira ima rojden den 4ydoto ste stane i ste izpalni sarzatani s radost.

Alek

молим се и ще се молим с цялото си сърце

# 295
  • ВАРНА
с вас сме всеки ден!
от сърце  Hug

# 296
 Praynig ste se opravi- TRIABVA!!!!! Praynig

# 297
Пиши на кирилица!

# 298
Дано!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 299
  • София
Накой знае ли нещо по-конкретно за момента за Елвира?

Общи условия

Активация на акаунт