🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 562
  • 3 168
  •   2
Отговори
# 2 505
Идва партито, организирано от продукцията. След него решават да отидат в дискотека The One - това вече не е организирано и на разноски на продукцията. Явно Кристина, Виктор и този Найден (май редактор) са отишли първи и са взели тези две сепарета. Сепаретата са по 1000 лв. едното, като заведението явно прословутата водка върви със сепаретата, един вид с нея се покриват тези 1000 лв.
Виктор и Кристина смятат, че тези пари за сепаретата трябва да се разделят между всички горе долу по равно, а от там нататък кой каквото си пие да си го плаща допълнително. Другите отказват обаче, защото не смятат, че трябва да плащат за едно вино или вода колкото плащат хора, които са пили водка от 1000 лв. бутилката.
Въпросът е дали в действителност сепарето върви задължително с бутилка водка за 1000 лева или е задължителна консумацията за 1000 лева на сепаре?
Ако си поръчаш шампанско за 2000 лева покрива ли се задължителната консумация?
Някой може да си поръча уиски за 1000 лева, това покрива ли задължителната консумация?

Във всяко сепаре на всяка маса има бутилка, която струва 1000лв. Нея си я плащаш задължително, ако искаш я пиеш ако искаш не, но задължително ти влиза в сметката..След това каквото си поръчаш си го плащаш допълнително.Този номер си е от край време.

# 2 506
  • София
Филипа доста си противоречеше, първо каза, че я задушавал, тя имала работа, после е схванал и е искал да се виждат 2-3 пъти седмично, много рядко било, показвало, че не е готов за сериозна връзка. Според мен не го харесва и затова са я дразнили и двата варианта.

# 2 507
Филипа го играе много невинна, ама аз не съм казала това, ама аз не съм имала в предвид онова. Казала на Лъчо, че харесва напористи мъже, но защо той е разбрал , че тя харесва напористи мъже, тя не знае, изобщо не е имала това наум. Той грешно е разбрал това, което тя в прав текст му каза.
По едно време се усети, че много клепа Йово и започна да маже, че бил много креативен, много я изненадвал,  ала-бала.

# 2 508
  • София
Ох, имаше 2 бисера, които много ме разсмяха, в Надкаста на Фифа.
1. Дядо ѝ, дето знаел 7 езика и Туджаров вика: "И тежи 48 кг." Simple Smile Laughing
2. Имало нещо тъмно в душата на Виктор и трябвало да го отработи. И Туджарката вика: "На екзорсист ли да иде?" Smiley
Много бяха забавни.

# 2 509
Срещите на Фифи и Йово са се извършвали само във Фифи,тъй като в апартамента на Йово било неподредено ,некомфортно , на Фифи изобщо не и било добре  и повече не стъпила у тях.Във Фифи  ,когато тя готвила  той само се мотаел там "уж" да помага ,ама дори и продукти не е усигурявал .Йово видал  татуировка в Лили на ухото и -"money " и се ядосал ,че и тази жена била меркантилна ,а той не обичал такива жени.И Неделчо се намеси тогава и каза-"значи жените да не търсят пари в мъжете ,а само духовното"  .Фифи каза,че много съжалява, че не е избрала  Лъчо .

# 2 510
Ми какво ѝ пречи сега в реалния живот да избере Лъчо?

# 2 511
Аз се чудя как се намират жени,  да му се връзват след като стана ясно, че е стиснат.

Никак не се учудвам. Има си едни отчаяни и самотни жени, които се хвърлят в краката на точно този типаж мъже. Краси е тип Бойко. Привидно спокоен и добродушен мутреещ се балкански мачо-схемаджия. Реално, разбира се, не са никак добродушни, а тихичко си правят, каквото искат. Бойко е много по-харизматичен и хитър от Красчо, но са от един калъп. Нарече една леля ТКП, но после ѝ се извини публично, вкара усмивката на виновен калпазанин от 11а клас, цуна я пред камерите и жената засия румена и засмяна.

# 2 512
Ми какво ѝ пречи сега в реалния живот да избере Лъчо?
Лъчо сподели че си има приятелка

# 2 513
  • София
Аз разбрах, че не е ходила никога у тях, а от видео разговори е видяла апартамента му и не е имала желание. Каза, че не е бил основният проблем, че не е подредено, но не ѝ се задълбава. На мен ми прозвуча сякаш той живее в доста скромен апартамент. Съдейки и от инстаграма ѝ, предполагам, че тя има доста по-висок стандарт от неговия, което често е проблем в една връзка, ако сте вече в 30-те си години.

# 2 514
Скромен апартамент е едно, мизерен е съвсем други, а точно Йовица такива мисли навява.

# 2 515
Краси сега на 35 изглежда като чичак на 50г. Какво  се хвали, че нямало да остарее, той си е преждевременно остарял.
Според мен Йовица едва свързва двата края със студиото и живее мизерно според стандартите на Фифица. Тя пък си призна, че е козметичка, а не козметолог  както я бяха изтипосали в предаването.

# 2 516
Да, със сигурност Филипа иска някой нея да носи на ръце, а не тя него, както щеше да се случи с Йовица.

# 2 517
Значи първоначалното ни усещане на някои от нас за Йовица,че е неподдържан физически,автоматично означава и липса на хигиена в дома му....

# 2 518
Аз не мисля че Йовица е като просяк а тя малко така го представя Grinning
Според мен студиото печели доста добре и много хора ходят на рисуване с вино.
Филипа просто не може да го понася и съжалява че не избра Лъчо и като цяло си търси някой с доста повече пари.
Тя реално стоя докрай за да излезе с чист имидж и да вземе пръстена.
Както бяха писали в тредс явно и колието което и купи си го носи още

# 2 519
За колието специално каза, че го носи, защото е от продукцията, а не от Йово Grinning

Общи условия

Активация на акаунт