🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 562
  • 3 168
  •   2
Отговори
# 2 490
И на мен ми направи впечатление,че жени под публикациите в ИГ на Краси,буквално му се предлагат  с комплименти.....
Нямам коментар!

# 2 491
За всеки влак си има пътници. Ние и за Дамаджани се учудвахме, като се беше взел с Габриела, ама поне овреме се е осъзнала, въпреки че не блестеше с интелект.

# 2 492

В първия момент я обърках с Рупецова

# 2 493
A тоя  Елвис няма ли да се пенсионира най-после?

# 2 494

В първия момент я обърках с Рупецова

Не им ли омръзнаха тези филтри,нали я виждам във влоговете й....нищо общо-нито кожата,нито зъбите й изглеждат така..

# 2 495
Към края на Надкаст с Красимир ,той каза че не желае жена -използвачка и само пари да търси без да му дава нужното уважение ,ако е така предпочита да си дава парите два пъти в седмицата на жените в Ало .бг и да си прави удоволтвието.

Като не желае такава жена, защо само по такива лети? Малко трудно да видиш Шермин (и Габриела каза че тя му е точно негов “тип”) и да си помислиш, че е мило и скромно момиче, което не се интересува само от парите ти… пхаха

# 2 496
Днес пак имам дълго шофиране и ще слушам Марто при Кукушев.
Аз го харесвам, обективен е, леко циничен,но не спестява истината. Също така е човек,който движи в тяхните среди и знае повече клюки от нас.

А за жените на Красимир, аз не знам коя ще се върже на коцкар,който даже не го прикрива, освен да си мислят,че те са уникални жени и видиш ли,той ще е партньор/съпруг за пример,ще се промени заради нея. Smiley
Не искам да съм негативна,но такива мъже за мен са вечните изневеряващи.

Иначе осъзнавам какво търси - семеен уют,всеотдайна и грижовна жена,добра майка и домакиня,а защо тогава все с бръмчита се мотае,които очевидно само пари търсят в живота? Уж иска семейство,пък си избира жените по каталог и коя има повече силикон.

# 2 497
Айде и Дениз, като Шермин с реклами на хазарт по сторитата… за пари на какво ли не са готови. Явно на всички участвали им предлагат.
Браво на Натали, която публично единствена се разграничи и каза, че няма да ги рекламира.

# 2 498
  • София
Красун пък какво самочувствие вади - на 50 год. той щял да изглежда добре, защото тренирал, а жените на 35 - 40 год. щели вече да са повехнали. Той и сега ми прилича в лицето на 50-годишен, в тялото е добре. Въпреки ботокса, който си е сложил. Същински Санбернар си е.

# 2 499
Хиляда пъти каза, че Шермин не ставала за майка, защото не можела един пъпеш да нареже...Но пък има добър френски нали Кратуне?

# 2 500
Защо се учудвате на положителните коментари за Краси? Той можел да говори! Как да не се впечатлиш, след като месеци си гледал как не може да върже изречение?! Точно толкова щеше да впечатли Виктор, ако беше немногословен. Вече на същността на изговореното едва ли някой се възхищава. Семпъл мъж със семпли разбирания и семпли очаквания. Намери си точните моми, маркови, що не им се получи - мистерия. Сигурно заради абсолютния дисонанс между това, което му харесва и това, което му се иска да получи без да се харчи. Комедийно-трагичен образ.

# 2 501
Забелязвате ли какъв маратон са стартирали по подкастите определени участници, явно за едната "известност" живеят.
Крещяща нужда от публично одобрение.

# 2 502
В крайна сметка изгледах Мартин, нищо не коментира за Петър, Кристина, Дениз, за Виктор само по милионерска линия. Обаче ми направи впечатление колко центрофуги врътна на Николов.

# 2 503
Аз се чудя как се намират жени,  да му се връзват след като стана ясно, че е стиснат.

# 2 504
Гледам Филипа в Надкаст .Каза,че Йовица след предаването я търсил с идеята  да се виждат  2,3 пъти в седмицата ,а тя търсела дълбоки сериозни отношения.За нея, Йово няма опит в сериозностите ,нямал е нищо сериозно до сега на тези години ,докато Фифи ги разбирала тези неща.Йово изпратил клипчето на Фифи ,когато Лъчезар я хваща за кръста и и написал, колко секунди Лъчо я държал така.На финалното парти Фифи искала да се снимала и с Лъчо и с Йово ,но Йово изобщо не пожелал.

Общи условия

Активация на акаунт