🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 550
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 2 475
  • SF
Киара кога разбра, че не може да понася Краси и не го харесва, като на банкета стана да каже, че била влюбена?

Вероятно още не е разбрала.
Но сигурно и той се чувства разпнат между Шермин и Киара и сега се чуди със задна дата, кое ли му е било по-добре, знаейки вече резултата от избора си. Всъщност той така и не взе решението сам. Шермин много помогна.

Аз не мога да го слушам да мънка 2 часа при Неделчовите. Нещо не се очертавам подкаст фен аз. Нямам нерви да се концентрирам в чуждите проблеми и каши. А и там всеки лъже-маже, двама от една история я разказват различно, не могат да я повторят. А и имам богата фантазия и си представям какво биха могли да кажат и съм право в десетката.

Там всички страдаха и страдат от синдрома, в който обвиняваха Натали. "Не мога да взимам решения и не знам какво искам!"
Дори категоричният Йовица вече е на друга вълна и не иска да бъде с неговата Фифи.

# 2 476
Може би като е излязла от предаването и е видяла, че навън Кратун е обект на присмех, а не на възхита.

# 2 477
  • София
То и тя.. но и той може да не е очаквал така да го приемем Trollface
Може би като е излязла от предаването и е видяла, че навън Кратун е обект на присмех, а не на възхита.

# 2 478
Някой може ли да сподели кой е Найден тъй като не можах да изчета всичко назад, а виждам че се споменава като човек платил сметкатата?

# 2 479
От екипа, резервацията е била на негово име.

# 2 480
  • SF
А почерпката не е ли от продукцията?
Или колкото Блага, Виктор, Габи с устата и компания могат да погълнат, онези не мога толкова да платят? Simple Smile

# 2 481
В предаването нямаше драми с доставките на храна и алкохол, още повече с плащането, но навън се получи проблемация кой пил и кой платил

# 2 482
Аз и на акъла на тия двете се чудя, каква харизма, какъв външен вид, какво има тоя льольо, че да се надпреварват коя да го такова.
Н
Те понеже са мис свят Joy

# 2 483
Не ти ли писна това просташко Г с устата. Ти бе уста ли си?!

Сметка гейт е афтър парти, което не е организирано от предаването.
А почерпката не е ли от продукцията?
Или колкото Блага, Виктор, Габи с устата и компания могат да погълнат, онези не мога толкова да платят? Simple Smile

# 2 484
Слушам Фифица. Моля, всички които някога казваха, че тая не е най-кухата лейка, да сложат по една панделка, а които казваха, че е дори умна - да сложат по две.

Последна редакция: сб, 20 дек 2025, 13:11 от RoseofVersailles

# 2 485
Фифа е отвратена от Йовица,усеща се,колкото и да  е деликатна.
Каза,че и отношението към дома му също я е отблъснало.

# 2 486
На мен ми стана смешно "Ами аз веднага излязох от басейна, ама то не беше така показано" Grinning Те какво, използва ли са AI за гадрите с мажа на пръстите ли?

# 2 487
Към края на Надкаст с Красимир ,той каза че не желае жена -използвачка и само пари да търси без да му дава нужното уважение ,ако е така предпочита да си дава парите два пъти в седмицата на жените в Ало .бг и да си прави удоволствието.

Последна редакция: сб, 20 дек 2025, 19:00 от Еlpida

# 2 488
Гледам Филипа в Надкаст:

Към 1:17 коментира излизането на четворката на бар,сподели,че Виктор отново се е държал надменно и заради тази волност и нарушаване на правилата, и другите не са могли да излязат на плажа,въпреки че са били в почивен не снимачен ден. След това обсъжда и изказването за Ролекса.
След изгонването на Джани,Виктор е станал по-смел.

# 2 489
И до ало няма да има нужда да прибегне. Хвърлих бегъл поглед на коментарите под видеата в инста профила му, като гледам поне дузина ще му вържат от над 6000 жени, които следва. Дет се вика mission accomplished с влизането му в Ергена.

Към края на Надкаст с Красимир ,той каза че не желае жена -използвачка и само пари да търси без да му дава нужното уважение ,ако е така предпочита да си дава парите два пъти в седмицата на жените в Ало .бг и да си прави удоволтвието.

Общи условия

Активация на акаунт