🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 197 616
  • 3 168
  •   3
Отговори
# 3 135
На мен Калоян ми изглежда неискрен и доста подмолен. Тя изглежда доста влюбена, за него не мога да кажа същото. Ще видим.

# 3 136
За съжаление и аз смятам, че за Магдалена положението скоро няма да е хумористично.

# 3 137
  • София
Най-накрая 'официално се разкриха' Маги и Калоян.
Ето още една тяхна снимка освен двете на по-предната страница.

Остана само да се разкрие дали наистина Маги е била момичето от сватбата, защото тази версия на Калоян как се влюбил и разлюбил за 10 дена е нелепа.

# 3 138
  • София
Честита Нова година!

Видях клипчето на Маги и Калоян, и колкото и да не харесвах Маги в сезона с Алек, не мога да не призная, че двамата, като двойка страшно много ми харесват. Изглеждат много щастливи и влюбени (особено тя - направо грее), и искрено им желая дълги години щастие, и хармония. И дано разликата в годините не се превърне в проблем в един момент.

п.п. Дева и Телец са отлична комбинация, а и визуално доста си отиват, така че дано им се получи.
п.п. Маги милата явно наистина е имала много любов в себе си и е имала огромна нужда да я даде на някого.

# 3 139
Значи предварително са се уговорили да си пазят връзката в тайна до нова година. Със загадъчни снимки от едни и същи места с едни и същи дреxи... и на Нова година - баммм, "тайната е разбулена" xaxaxaxa. Сериозно ли са си мислели, че никой няма да разбере по-рано?

Магдалена май е без шина на зъбите вече?

# 3 140
  • София

Сега ги загледах Маги и Калоян на тези снимки, и се сетих за Камелия и Цветин, когато станаха гаджета преди 20-тина години. Е, Маги е далече от Камелия, но пък Калоян много пририча на Цветин по онова време - и двамата са големи красавци.

п.п. И Камелия е по-голяма от Цветин, пък колко години вече са заедно....

# 3 141
Не знам кой е Цветин, ама Калоян е убав, спор няма. А и висок, което е най-важното, не е някоя тапичка. Че с висока мома като Магдалена ще са като италианска двойка

# 3 142
Колко години им е разликата?

# 3 143
  • София

Сега погледнах - 12 години е разликата между Маги и Калоян. Доста е. Аз мислех, че е по-малка

Не знам кой е Цветин, ама Калоян е убав, спор няма. А и висок, което е най-важното, не е някоя тапичка. Че с висока мома като Магдалена ще са като италианска двойка

Цветин е мъжа на фолк певицата Камелия. Голям хубавец е, а като беше млад беше още по-хубав. И много ми прилича на Калоян

Скрит текст:

# 3 144
Ами комай 12 години кака е по-голяма от Калоянчо. Хич не е малко. Дори сега да не личи, то след време ще е очевидно, но дано да имат хубава връзка. За много години на всички!

# 3 145
Цветин е с 8 години по млад от Камелия.

# 3 146
Цветин е мъжа на фолк певицата Камелия. Гприлича на Калоян
Не съм запознат с попфолк гилдията и тези канали са били винаги скипнати у нас.  Май е нисичък този Цветин?
Важното е да се обичат.

Маги е късметлийка. Ама майката на Калоян да не се окаже като майката на Алекс... да говори как "часовникът тиктака", "деца кога" и от сорта?

# 3 147
За много години на всички!
Да са  ни интригуващи ергенските двойки и още по-пикантни/сеирджийски разделените такива! Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

Маги и Калоян изглеждат влюбени,особено каката. Дано да им се получава,но не съм  голям оптимист.

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 16:01 от Berussa

# 3 148
Маги дори до огромния Калоян изглежда едра и с голяма глава.
Обаче, не може да и се отрече колко е влюбена.
Тази жена мъж ли не е виждала.

Не знам дали с тази разлика в годините ще продължат нещата, но пък изглеждат щастливи. Тя наистина е много влюбена, дори прекалено, което не знам дали е толкова добре, иначе ми е инфантилна и не чак до там симпатична, но в крайна сметка е важно, че са щастливи!

Тя така беше и в нейният сезон с Алеко! Все припадаше, все дъхът и спираше и се носеше в облаците. После падна от високо, дано сега да и се получат нещата, но то пък на тия години да припадаш от любов все едно си на 15 е леко несериозно.

# 3 149
Маги е на 38, ако иска бебе, трябва да се ориентира съвсем скоро. Точно на този етап от живота им разликата ми се струва съществена. Но пък Алек бързо направи бебе на кака си Царина на почти същата възраст, та не се знае. Все пак Калоян ми се струва по-подмолен и прикрит, ше се изненадам , ако се задържат.

Общи условия

Активация на акаунт