🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 197 632
  • 3 168
  •   2
Отговори
# 3 120
Много са сладки Магини! 😊

# 3 121
O те направо се забавиха със снимките 😄

# 3 122
Магито на всички снимки ли е със затворени очи? Тя е в несвяст от любов!

# 3 123
Сторито на Филипа

# 3 124
Е, недей така де. Може да е внуче.
Дали?
Много му е млада ръката за да е дядо.

Шерминатора мачка яко, важно е пари и Картиета да има. Другото са детайли.

# 3 125
Маги дори до огромния Калоян изглежда едра и с голяма глава.

# 3 126
Обаче, не може да и се отрече колко е влюбена.
Тази жена мъж ли не е виждала.

# 3 127
Тя е толкова флегматична, той говори на забавен каданс, забавно ще е да съм свидетел на техен разговор. Предполагам, че докато си кажат " добро утро" минават 15-20 мин.

# 3 128
Като се обичат младите, да се вземат. То не, че са много млади, ама така е думата.

# 3 129
Тя е толкова флегматична, той говори на забавен каданс, забавно ще е да съм свидетел на техен разговор. Предполагам, че докато си кажат " добро утро" минават 15-20 мин.

Дано удържат, за да се насладим на съвместно интервю Wink

# 3 130
  • Пловдив
Обаче, не може да и се отрече колко е влюбена.
Тази жена мъж ли не е виждала.

Не знам дали с тази разлика в годините ще продължат нещата, но пък изглеждат щастливи. Тя наистина е много влюбена, дори прекалено, което не знам дали е толкова добре, иначе ми е инфантилна и не чак до там симпатична, но в крайна сметка е важно, че са щастливи!

# 3 131
Не мисля че разликата във възрастта им ще е проблем, тя Магдалена е такъв инфантил, че сигурно са си на един акъл.

# 3 132
Изобщо не мисля, че той е готов за сериозно обвързване или по точно за толкова сериозно колкото на нея би и се искало.

# 3 133
  • София
Честита нова година! Здраве и щастие ви пожелавам, момичета, а на продуцентите - по-успешни сезони на тези бози, които правят Grinning
Магито не я виждам в дългосрочен план с Калоян - ще се позабавляват малко и ще му писне да е с кака му. Но пък, от друга страна и Алък се задоми с какичка, та знае ли човек.

# 3 134
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Маги и Калоян са много готина двойка. Маги милата лети в облаците от любов, дано им се получат нещата, мен ме кефят.

Общи условия

Активация на акаунт