🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 620
  • 3 168
  •   2
Отговори
# 1 860
Виктор ако си е изпил едната бутилка водка, редно е да си я плати.. Grinning sorry Grinning
А той я е изпил по задължение Innocent жертвал се е. Тези две бутилки са били задължителни да ги платиш за сепарето, дали ще ги пиеш или не, плащаш. Stuck Out Tongue Closed Eyes Sweat Smile
Жертвоготовен Grinning сметката в бара не мое го бутна Grinning Криси затова явно го е харесала Smirk

# 1 861
Фифица много престорена беше през цялото време в Рая. Един Господ знае тя пък за какво е влязла! И какъв беше тоя патос покрай пръстена, криле ѝ поникнали, дрън дрън. В ПО приличаше още повече на Теди Кацарова.
Утре там са Кратун и Киара.

# 1 862
Тия хора колко с жалки, чак касовите бележки си снимат…
Всичките са страшни плащачи и тарикати, ама не искат да разделят елементарна сметка помежду си.
Такива смешници по заведенията - с лопати да ги ринеш.

# 1 863
Ох, леле, изневерих се вече. Дайте лелките и бабките от бг мамма да направим едно GoFundMe и да съберем 2000 лв. да пратим на Виктор и Криси, че сън не ги лови. Така или иначе нямаме мъже и деца, по които да ги харчим Grinning

Ако някой мъж ми сътвори подобен цирк, директно плащам цялото сепаре, връткам се и адиос. Ще му оставя и кеш за такси да се прибере. Пълни селяндурщини. Сметки се плащат дискретно и между другото. Ако никой не разбере, че е платена, най-добре. Ако ти се вижда много сумата, друг път си избирай заведение по джоба.

# 1 864
Не мога, аз имам котка... 😁
Скрит текст:

# 1 865
@DiaMia, направо КРАСОТА  Animal Cat

# 1 866
Опитах се да намеря с превъртане какво е казал за бгмама Виктор в чакалкаст. Превъртах, а той говори като на двойна скорост познатите глупости, не се трае. В крайна сметка нямах нерви да намеря въросното изказване, но попаднах на следните бисери от майстора на красивата фразата (с извинение):
- Всяка к*рва те упреква, че си нарцисист;
- Ти я водиш на почивки, сваляш ѝ звезди, а тя за чеп за зеле на става.
А докато говори колко са се променили връзките в наше време, дава пример с баба си и дядо си, но "с разликата, че баба ми не са я е*али 20 човека".
Няма такъв кретен!

# 1 867
А това с картата и пина е било от дискотеката след рождения ден на Габи Бланко, не на прословутото парти за финала

Какво значение има къде се е случило? Излизат без пукнал лев в джоба,обаче ходим по баровете,защото знаят,че все някой ще им плати масрафа.
Как не им е неудобно да са толкова евтини?

За Петър:

Днес пак ми се наложи да шофирам едни 100 км насам/натам и изслушах Петър в колата.
Ами какво да кажа - страхотен,млад мъж. Деликатен,не опетни никой, разказа си нещата през неговата призма.Каза какви интереси има и какво си е поставил за цел в живота (което е било различно от това,което Криси иска - дом и семейство) и затова е стопирал връзката.
За Криси каза само хубави неща и му вярвам,че е бил много хлътнал в нея. И за Виктор не каза нищо лошо. Дори на някои реплики от водещите, той обясняваше какво всъщност е имал впредвид Виктор,но е бил неразбран.

Усетил е накъде отиват нещата и се е дистанцирал.Не иска името му да се свързва със селяния,обиди,интриги и да му опетни една,евентуална кариера.
Избрал е работата и максимално да инвестира в бъдещето си пред това да обикаля баровете с бръмчалките за единия ден слава в Инстаграм.

# 1 868
Виктория в подкаста каза: "10 мъже, една сметка не могат да платят." Дениза каза: "30 мъже," ама е била пияна и може би тройно да е ги виждала. Виктор пък каза, че общо били 12-13 човека. Кашата е... Било след партито, а не на партито, като свършило, отишли някъде си. Според мен сметките са излишни, при всички случаи са им написали нещо.

# 1 869
Аз пък не разбирам защо Виктор трябва да покрива сметката за цялата група от. 12 човека и то сметка от 2000 и кусур лева. Едно е да почерпиш едно питие, а друго цяла резервация.
На мен колеги са ме черпили питие като излизаме след работа заедно, ама ще ми е неудобно някой да плати цяла резервация. Предпочитам да си платя моята част и да сме начисто в сметките.
Никой не е длъжен да плаща на никого.

# 1 870

Сторита на Филипа.

# 1 871
Това с ПИНа е от рожденния ден на Габи Бланко. И се е разплатила с приятеля си. Ти ли и даваш кинтажа, че се пениш толкова.
А за дъ 1 е мъгла. Уж били първо 4 човека. Пък две сепарета. 2к няма как да ги делнеш на 150. Все ненужни за публиката битовизми. Да са се разбрали на входа , кой и как ще дели. Голяма драма.
Не знам дали Кристина твърди това,но Дениз си го каза в Надкаста,че е нямала пари в себе си, не си знаела ПИНа (ти,която знаеш колко пари струват долните гащи на половината ти чичаци паричковци,ама ПИН-а не ) и някой друг й бил платил сметката.

Ето с какъв манталитет тези бръмчалки обикалят. Нямат една стотинка в джоба и намират за съвсем в реда на нещата някой глупак да им плаща харчовете. На другия ден била се изплатила...що ли не вярвам?!

Не разбирам какво не се разбира за сепаретата. Виктор, Криси и някой си Найден се ангажират с 2 сепарета,като всяко е 2000 лв + отделно допълнителни пари за лична консумация. Найден и Виктор са ги платили и после минават през хората,за да си вземат парите. Същите тези хора,които стоят на сепаретата.
Друг път да си знаят, повече никаква организация да не правят,защото дребните тарикатчета все ще искат да се измъкнат от плащане.

# 1 872
Направо да направя един списък, кой е седял на сепаретата, какво е пил и какво е платил, и да приключват.

# 1 873
Аз пък не разбирам защо Виктор трябва да покрива сметката за цялата група от. 12 човека и то сметка от 2000 и кусур лева. Едно е да почерпиш едно питие, а друго цяла резервация.
На мен колеги са ме черпили питие като излизаме след работа заедно, ама ще ми е неудобно някой да плати цяла резервация. Предпочитам да си платя моята част и да сме начисто в сметките.
Никой не е длъжен да плаща на никого.

Никой не казва да покрива цялата сметка, а всеки да плати каквото е пил, след като са над минималната консумация. Не върви един да пие една бира, а друг водка за хиляда лева шишето и да делят поравно.

# 1 874
Ох, леле, изневерих се вече. Дайте лелките и бабките от бг мамма да направим едно GoFundMe и да съберем 2000 лв. да пратим на Виктор и Криси, че сън не ги лови. Така или иначе нямаме мъже и деца, по които да ги харчим Grinning

Ако някой мъж ми сътвори подобен цирк, директно плащам цялото сепаре, връткам се и адиос. Ще му оставя и кеш за такси да се прибере. Пълни селяндурщини. Сметки се плащат дискретно и между другото. Ако никой не разбере, че е платена, най-добре. Ако ти се вижда много сумата, друг път си избирай заведение по джоба.
Според тях нямаме и работа, така че няма как да им пратим пари, нека да се оправят 🙄

Общи условия

Активация на акаунт