Боледуване на децата ни - тема 93

• 17 970
  • 883
  •   1
Отговори
# 30
Забелязвам че много втечнява зима, изкарва някакви тлъсти сополи сега и много имаше да отхрачи сутринта, вероятно е от стеклите се сополи. Давам и Мукоплант, май седмица вече. Въздуха не е сух. Иначе има си енергия, не е отпаднала.

# 31
И аз не съм доволна от zyme. Никаква работа не свърши.

Дани, честно, аз бих направила снимка. Но аз съм филмар next level.

В крайна сметка си останах аз с детето. Кашля влажно и има малко сополки. Това което ме кара да се притеснявам леко подпухналите му очи и сенките. Почти сигурен знак, че не са ок нещата....
За сега давам атусин и мисля да му правя инхалации с физ разтвор. Утре по обяд му е часа...

# 32
  • shumen
Рейна,притеснявам се,че втора седмица е така и не спира да кашля,а пие Геломиртол.С перфектни показатели,без Т,но сънлив и бързо уморяващ се ми е правил и бронхиолит и пневмония.
The doors,не е сух въздуха.Сиропи за кашлица аз не харесвам и почти не му изписва педи.
Frozen,утре ще го водя пак на лекар и ще искам снимка за мое успокоение,ако трябва.
Ваня,какво стана води ли малечка пак на лекар?
Айде при моя ново 20.С хрема е,освен кашлицата и го втриса и гърлото го наболява отново.Аман,това да няма миг спокойствие човек.

# 33
Моята и тя се разкиха и се моля да и се размине, почиствам носа с физиологичен в легнало положение и след това я карам да издуха но за сега нищо не излиза и дано така и да си  остане но се съмнявам.
Тайно се надявах да е по устойчива след махането на сливицата но май ще е греда и вече нерви не ми останаха.

# 34
Дани, вече вероятно е за антибиотик, заведи го поне при заместник.
Аз водих малката на преглед отново, изписа пулмикорт за 3 дни, ериус и каза да сменя сиропа от Мукоплант на бронхостоп, макор че в последното не виждам смисъл. В този ред на мисли да питам ползвали ли сте пулмикорт с изтекъл срок на годност...зном че имам и не купих и сега го видях че е изтекъл преди година и леко му мързи да изляза пак.

# 35
  • София
Абдурд. Страх ме е да ползвам дори до половин година след изтичането им въпреки, че фармацефт ми беше казал, че можело до 6 месеца след това да се използват.

# 36
Изтичах за нов...

# 37
  • shumen
Ваня,с изтекъл срок не ползвам,ако е отварян.Тия сиропи за кашлица аз лично никак не ги харесвам.
Утре заместващата е след обяд и ще го заведа колкото и да не искам.Никак не ми харесва.След обяд и спа,а няма Т.

# 38
  • София
Може би просто е изморен от боледуването или няма шанс?

# 39
Абдурд. Страх ме е да ползвам дори до половин година след изтичането им въпреки, че фармацефт ми беше казал, че можело до 6 месеца след това да се използват.
Не може да е истина. Аз знам от фармацефти и то двама, че свърши ли месеца, който е посочен се хвърля препарата. И от лекар така знам.

# 40
  • shumen
I.R.не знам дали е изморен,но и бързо се изморява.Чета тук за пневмония и  се вкарвам във филми.

# 41
Честно казано и аз знам че до 6 месеца се ползва. В аптека, разбира се, няма как да го продават. Както и да е, купих, прави инхалация. За това боледуване вече ходихме поне пъти на лекар. Не знам вече какво да мисля...

# 42
  • София
Не може да е истина. Аз знам от фармацефти и то двама, че свърши ли месеца, който е посочен се хвърля препарата. И от лекар така знам.
Не ми пука дали е истина. Аз лично честно казано съм страхлива по отношение на тия неща и гледам да си спазвам срока включително и ако едно лекарство е отваряно.

# 43
Аз не давам сиропи за кашлица на детето, тъй като ги смятам за поредната химия, след целият друг коктеил, който приема, когато боледува. А и всички ги повръща.

Та да Ви питам...Всички, които давате сиропи за кашлица...Доволни ли сте от тях?

# 44
  • София
При нас само химията помага. Всичко билково не става и не помага…

Общи условия

Активация на акаунт