💜"Далечен град"💜 - сезон 2 / тема 2

• 98 451
  • 332
  •   18
Отговори
# 240
Сополанкото,кой откъдето го хване все шамари яде. Останаха Шахин, Наре и Алия да го шамаросат.

# 241
  • София
Шамарите нищо не значат...В гробищата има негов гроб с труп на убития от Боран и Вургун човек, фалшиф парспорт - пак двамата, измами от най- тежък вид и всички ги търпят и удрят по някой друг шамар...Тепърва ще се развихрят баща и син и ще им се стъжни на нашите...

# 242
Смесени спойлери от  надеждни източници Joy
Скрит текст:
📌 Аля ще се почувства гадно.
(Епизод 47 е признак за бременност)
📌 Разводът  с Боран определено ще бъде в епизод 48.
📌 Българите и любовницата ще се появят в епизод 47.
📌 Аля ще разбере за любовницата в епизод 47.
📌 Аля ще проведе разговор с приятел от Канада.
📌 Сцената на приема в болницата е презаснета: роклята на Аля е сменена, танцовата сцена е премахната.
📌 Джихан ще се приближи до Аля, ще се опита да я успокои и ще има целувка.
📌 Сцената с халвета не е отменена, ще се случи.
📌 Боран ще умре 2-3 епизода след развода.
📌Джихан ще бие Боран в болницата.
📌 Сватбата на Джихан ще се състои в епизод 50.
📌 Истанбул е избран за дестинация за меден месец, но това може да се промени (Кападокия)
📌 Ще има сцена на ревността на Аля.
📌Жената, от която Аля ще  ревнува, по-късно ще се опита да се сближи с Шахин.
📌Новината за бременността скоро ще бъде разпространена от страна на семейството на ШахНар.
📌Край на епизод 46: Боран заключва Аля в стаята ѝ. Когато Джихан нахлува с медицинска сестра и Наре,
 Боран се наранява с първия предмет, който му попадне, и се опитва да обвини Аля.

И-ха:))

Развод Hug
Сватби Hug
Боран е мъртъв Hug
Джихан ще пребие Боран  Hug
Животът е приказка. Stuck Out Tongue Winking Eye
Продължаваме напред Stuck Out Tongue Winking Eye

# 243
# 244
# 245
# 246
  • София
Тук вече има руска "озвучка":
https://ruturkserial.net/dalekiy-gorod-qwr8t0d8dt2yj84u/4758-dal … j5d0f2ryhwg5.html

изчакайте търпеливо рекламите...

# 247
Егати мръсника е Боран... Надмина и Еджмел...

# 248
Джихан, както винаги, е кралят Heart истински мъж!!!!
Не мога да опиша възхищението си от него!!!
Аля - ох, Аля!
Колко глупаво пише Гюл, ...Чаках момента, в който Джихан ще  удари Боран  в лицето, а после Аля с погледа си ми го отне. Joy  Не можах да се насладя напълно  и на ДжихАл , Боран беше навсякъде, ...
А фрага е  Rage
Какво друго могат да направят Садо и Боран?
Все повтарят за това да вземат, вземат... Дениз изобщо не е подарък, тя ще го вземе и ще го върне.)
 Накратко, Джихан ще реши.Joy

# 249
💥🆕🆕🆕💥
"ДАЛЕЧЕН ГРАД"
Първи фрагман на 47-ми епизод 💥
ПРЕВОД :
БОРАН:-Опитай да дадеш видеото сега.
АЛИЯ:-Как можа да отправиш такова лъжливо обвинение срещу мен?
Как можа да потъпчеш честта си толкова много?
ДЖИХАН:Боран!!!
САДАКАТ:-Джихан или ще стане братоубиец или самият той ще загуби живота си !
ДЖИХАН:Мамо!!!
БОРАН:-Аз ще ти взема сина!
И тогава ще ме молиш да бъда твой мъж.
АЛИЯ:-Никога!!!
САДАКАТ:-Алия, това е последният ти шанс! Иначе  Боран ще ти вземе детето!
КАЙЯ:- Погледни ме както преди, без страх.
САДАКАТ :-Ще загубиш Алия!
АЛИЯ:-Дениз!!! Боран,пусни го!
Боран тръгна!
Боран го отвежда!
Отвежда сина ми!
САДАКАТ:-Но аз мога да ти помогна!
Но, това дете един ден ще ти бъде отнето!
Вразумете се!
Нямаме друг избор!
САДАКАТ:-Това е най-правилното нещо, което трябва да направиш.
Ти, правилно  направи.💥
https://www.instagram.com/reel/DTtPzGojPbd/?igsh=MzlyaDZ3bHpzZnNm

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 01:52 от Albena Goranova 606011

# 250
От снощната серия най-шокирана бях, когато Боран и  майка му нахълтаха по спалните на хората. Садакат грам акъл няма. Единственият и начин да си спаси всички деца е да ги раздели. Много беше смешна сцената, когато жената на Еджмел го бутна с колата, с което му спаси живота. Може би единственият веселичък момент. Технически не бяха изпипали момента между Садакат и Еджмел в имението, когато държеше пистолет срещу него и непрекъснато си сменяше ръката, в която държи пистолета. Последната сцена на Алия и Боран- не може да я изнудва, защото дори тя да го беше ударила- това си е самозащита. Кой ще повярва, че три пъти по-тежък мъж ще позволи жена, която едва ли има 40 кг да го намушка? Ама филм да става. Да отбележа, че актьорът , който играе Кадир се справя добре.

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 10:25 от victoria vassileva

# 251
  • София
Фен съм на КадПаз още от първият сезон и толкова дълго чаках да развият техните взаимоотношения, че вчера съм се наслаждавала на макс. HeartbeatHeartbeatHeartbeat
Серията няма да я коментирам, защото сценарият така зацикли на Боран, че вече се въртят в кръг от повтарящи се събития. То не беше трансплантация, после развод, след това опит за отвличане, а какво ли още предстои. Вече съм леко отегчена. Надявам се Зеррин да осъзнае, че с психото Демир сама няма да може да се справи.
На кино като на кино... ще е дълго и продължително, след като ще има и трети сезон.
Харесва ми играта  и на главните, и на второстепенните актьори и това е може би нишката, която ме държи все още.

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 09:28 от titinabg

# 252
# 253
Има ли рейтинг от вчерашния епизод? Не съм изгледала последния епизод все още, но от коментарите тук виждам, че отново всичко се върти около Боран, което вече ми идва в повече. Интересно ми е какъв е "вкусът" на драгата турска публика.

# 254
  • София
Има рейтинг, jfjallen

Цифрите потвърждават мнението ми, че сериалът зацикли. Време е за българите или някакво развитие. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт