💜"Далечен град"💜 - сезон 2 / тема 2

• 92 531
  • 297
  •   28
Отговори
# 285
Здравейте!
Първо да ви честитя Новата 2026 г с пожелание за здраве и мирни дни!
А сега за сериала:
Този сериал нямаше да е същият, ако бяха отстранили образът на Боран по-рано, както фенската маса иска.
Да не забравяме, че началото започна с неговото погребение. Той е основен образ в сюжета на сериала. Няма как сценарият да се осакатява с елиминацията на Боран. И на мен не ми е приятен и образът и актьорът, но приемам логиката в последователността на сценария. Боран е още нужен на сериала. С неговия образ се загатнаха доста събития, които тепърва предстои да видим и които неминуемо ще се отразят в останалите образи и техните действия и поведение.
Гледах последната серия три пъти.
Исках да разбера какво не разбирам в поведението на ДжихАл.
Ами Джихан малко преиграваше любовните емоции  като знам колко обран беше с тях преди.
Доколкото Алия стана по-меланхолична и не така влюбена като преди.
Това е моето виждане, което ме навежда на мисли за раздяла. Може да е временна, или уговорена, но е необходима.
Джихан в своето желание по-бързо да бъде с Алия се пренавива и започва да губи своя контрол, който харесвах.
Поставя Алия в неудобна ситуация. Макар, че разбира това, завършва  с едно "обичам те много Алия". Започва да се изтърква това признание. Ясно е, че е така. Това поведение на Джихан още повече амбицирва Боран, а това според мен е грешка.
На мен ми се иска Алия да замине за Канада и Джихан да намери път до там да си я върне. Надявам се да се уговорят двамата за това. Ситуацията между братята се нагнетява и Джихан трябва да спаси Алия, като той лично я изпрати навън.

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 10:47 от Dimana-nova1

# 286
Аз не мога да разбера и Демир.
Отвлича бебе,крие го от всички.
В тази болница никой ли от персонала не попита къде е майката.
Какво означава "Това ще е нашата тайна Зеррин."
Това бебе да не е топлийка за да го скрият така,че никой никога да не го види.
Зеррин и нея не я разбирам как се съгласява все с тези заплахи на Демир.
Защо поне не сподели с Джихан или
като разбра,че бебето е живо и Демир го е отвлякъл,защо не отиде и да съобщи в полицията.
Тя тази полиция май в тези райони на Турция за нищо я нямат,никой там не се оплаква в полицията.
Всичко го решава главата на аширета.
Какво ще каже на цялата рода и на Кайа, "Вие ме крихте до сега от Демир,
заради него загубих бебето,но въпреки всички лоши неща които ми направи
аз се връщам при него,защото така е редно."
Нещо тази история с бебето ми се струва,че не е измислена добре.
Май този герой Демир, трябва да приключи участието си в сериала.
След разкритията,че Боран е невинен за убийството на чичо му този образ вече е ненужен в сериала.
За какво има да си отмащава още той на клана Албора.Thinking

ThinkingThinking

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 13:04 от Albena Goranova 606011

# 287
И моите разсъждения са като твоите  Албена, що се отнася за бебето на Зерин.
Дали Демир е време да напусне сериала мисля  че още ще ни мъчи. Шехин много точно го определи, че се увива около слабостите на хората като змия.
Той е обсебен от отмъщението и някой път сам си скалъпва ситуации с цел само и само да връща и да отмъщава.
Той винаги ще търси отплата заради Шейда, ще мрази Кая, защото е брат на Джихан и е обичан от Зерин. Мрази всички, които му се противопоставят, има да отмъщава и за невъзможността да прекарва наркотици и оръжие. Той може още дейности и хора да си набелязва за отмъщение. Няма да го махнат скоро от сериала според мен. И това е докато намери любовта, или се влюби, което е близо до реалността, виждайки как иска да има жена и дете и винаги си смекчава агресията, когато моли Зерин да бъде до него. Мисля, че почва да се влюбва в нея,  но собственически и с гадна манипулация над нея и психически тормоз със  заплахи. Пълна тирания от болен мозък.

# 288
Аз мисля, че основният проблем на Демир е невъзможността да има деца. Болезнен проблем, деформирал характера му и породил патологичната му омраза. Всички други са плод на изместена агресия.
Вярно е, че ние разбрахме за този проблем късничко от думите на баща му, но той стои в основата.

# 289
Все очаквах Демир и Ипек да се залюбят😀🤭🤫
Лика прилика са си. 🤭

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 01:24 от Albena Goranova 606011

# 290
  • София
Очакваме фраг днес .

и фрагът с автоматичен превод
https://www.youtube.com/watch?v=-kXGXRIXIoY

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 15:56 от titinabg

# 291
💥🆕🆕🆕💥
"ДАЛЕЧЕН ГРАД"
Втори фрагман на
47-ми епизод💥
ПРЕВОД :
САДАКАТ:-Аз ще бъда ключът към твоето спасение, Алия.
ДЖИХАН:-Тази кал, която хвърля Боран  върху  Алия ще бъде почистена и Джихан ще остане с майка си, Ерол.
ЕРОЛ:-Боран играе мръсно...
Тогава ще ударим от точката, където ще го спрем.
Око за око...!
САДАКАТ:-Невъзможно е да отречеш и да не забележиш любовта ви един към друг с Джихан.
ДЖИХАН:-Зъб за зъб
ШАХИН:-Спри малко, спри. Влез вътре.
КАЙА:-Зерин!!!
ЗЕРИН:-Кайа,спри!
САДАКАТ:-Тръгни  си, за да спреш войната между
Боран и Джихан.
В противен случай единият ще убие другия.
БОРАН:-Когато му дойде времето, ще ти взема всичко, което ми
принадлежи. Ще видиш,Джихан.
САДАКАТ:-Моля те, за Бога, не прави това!
https://www.instagram.com/reel/DT2uXN0DLr8/?igsh=MWE4OGVpcWZnNjZxMg==
😢

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
✨🆕🆕🆕✨
Резюме на 47-ма серия на сериала
"Далечен град" ✨
💢💢💢💢💢💢
Самонараняването на Боран и обвиняването на Алия
престава да бъде таен ход и се превръща в явна заплаха. Той заплашва да използва този факт в делото за попечителство, принуждавайки Алия да се откаже от бракоразводния процес.
Докато Алия отново се изправя пред най-големия страх за
една майка, балансът между ума и сърцето ѝ бавно започва да се разпада.
Тъмните стъпки, предприети в Албора, сега са по-безмилостни, както става ясно за пореден път с хода на Демир.
Когато Демир събира Зерин отново с бебето ѝ, фактът, че той лично определя условията, при които те могат да живеят заедно завинаги, се превръща в трудно изпитание за Зерин, което тя трудно понася.
Наближаващото съдебно заседание едновременно плаши Алия
и я кара да се изтощи вътрешно.
Джихан обаче тихомълком предприема действия, за да изчисти името на Алия.
Без да знае какви стъпки той предприема, Алия измисля свой собствен път, за да избегне загубата на сина си.
Чий път ще ги отведе далеч от светилището на сърцето им и за чие най-голямо наказание ще бъде това?

✨✨✨

✨✨✨

✨✨✨

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 17:53 от Albena Goranova 606011

# 292
ИНТЕРВЮ НА АКТРИСАТА,САХРА ШАШ ЗА СПИСАНИЕ. „ALEM“ !
ПРЕВОД:
Успешната актриса Сахра Шаш, която с ролята си на Наре в хитовия сериал на Kanal D" ,"Uzak Şehir-Далечен град" докосна сърцата на зрителите с образа на "Наре" разказва за трансформацията в кариерата си и за осъзнаванията, които това пътуванство създаде в нея.

„ЧУВСТВАМ СЕ МНОГО ПОЗИТИВНО“

Шаш, която казва,че е навлязла в 30-те си години с "Uzak Şehir -Далечен град " описва този период като процес на промяна и трансформация. Актрисата отбелязва, че ѝ е трудно да изрази с ясни изречения ефекта от Мардин,"Наре" и историята върху нея, и споделя: „В момента гледам и се опитвам да осъзная всичко това.Чувствам много леко, много позитивно. Гледам на всичко това с лекота, усещането ми е леко като памук“.

„КАЗАХ СИ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЪМ ЧАСТ ОТ ТАЗИ ИСТОРИЯ“

Подчертавайки, че когато за първи път е прочела сценария, не е искала просто да се увлече от вълнението на историята, Шаш казва, че в избора ѝ на проекта голяма роля е изиграл творческият екип. Тя споменава сценаристката Гюлизар Ирмак, на чиято писалка се възхищава и с която вече са работили заедно, както и на режисьорите и продукционния екип, благодарение на които това пътуванство придобива смисъл за нея. Успешната актриса описва чувствата си с думите: „А когато към това се прибави и страхотен актьорски състав, хвърлих се в приключение, пълно с доверие. Ох...“.

„ТОВА БЕШЕ РОЛЯ, КОЯТО ЧАКАХ ОТ ДЪЛГО ВРЕМЕ.“

Шаш, която казва, че в кариерата си обикновено е играла предимно мъжествени героини,(мъжко момиче) подчертава, че "Наре" заема много специално място за нея. „Беше роля, за която отдавна чаках. Имах нужда от тази наивна, елегантна и тиха сила на "Наре“, казва актрисата и добавя, че героинята е я разтърсила толкова силно в душата и,разкривайки неща, които е знаела, че съществуват, но никога не ги е срещала.

„МАРДИН Е ЕДИН ОТ ГЛАВНИТЕ ГЕРОИ НА СЕРИАЛА“

В искреното си интервю за сп. „Alem“ Сахра Шаш определя Мардин – мястото, където се снима  "Uzak Şehir – Далечен Град" като „един от главните герои на нашата работа“. Тя подчертава, че атмосферата на града добавя мощна емоция към историята. Актрисата отбелязва, че връзката между архитектурата на града и слънчевия изгрев и залез е зашеметяваща, и че тази специална атмосфера създава силна връзка с всички замесени в тази история – от сценариста до актьорите, от зрителя до екипа на снимачния процес.

💫💫💫

💫💫💫💫💫💫💫

💫💫💫

💫💫💫

# 293
  • София
Има откъс от новия епизод...не мога да го "кача"..

# 294
Браво на Джихан, много яко. И змията веднага се появи да си прибере змийчето.

# 295
  • София
Има откъс от новия епизод...не мога да го "кача"..
Субтитрите са автоматични към видеото
https://www.youtube.com/watch?v=9KP4YbG5Nvo

# 296
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Ейвала! Крайно време беше Джихан да изгони батьо си Боран Angry! Нагъл до безобразие маминия, че и физиономията му все по-противна! Четох, че някакъв футболен репортер, фен на ДГ вчера в предаването си обявил, че спира да гледа ДГ заради образа на Боран и се обръща с призив към сценаристката да го омилостиви малко този герой защото много му било жал за Боран, че си спечелил омразата на цяла Турция JoyJoyJoy
Чакам вече българите да идват, че да му спестят мъките на тоя хайван Sunglasses

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 19:14 от kotelina

# 297
  • София
Заповядайте на "озвучка"-та...още малко реклами и напред...
https://ruturkserial.net/dalekiy-gorod-nvc056rtu63gfju/4758-dale … j5d0f2ryhwg5.html

Общи условия

Активация на акаунт