Първо да ви честитя Новата 2026 г с пожелание за здраве и мирни дни!
А сега за сериала:
Този сериал нямаше да е същият, ако бяха отстранили образът на Боран по-рано, както фенската маса иска.
Да не забравяме, че началото започна с неговото погребение. Той е основен образ в сюжета на сериала. Няма как сценарият да се осакатява с елиминацията на Боран. И на мен не ми е приятен и образът и актьорът, но приемам логиката в последователността на сценария. Боран е още нужен на сериала. С неговия образ се загатнаха доста събития, които тепърва предстои да видим и които неминуемо ще се отразят в останалите образи и техните действия и поведение.
Гледах последната серия три пъти.
Исках да разбера какво не разбирам в поведението на ДжихАл.
Ами Джихан малко преиграваше любовните емоции като знам колко обран беше с тях преди.
Доколкото Алия стана по-меланхолична и не така влюбена като преди.
Това е моето виждане, което ме навежда на мисли за раздяла. Може да е временна, или уговорена, но е необходима.
Джихан в своето желание по-бързо да бъде с Алия се пренавива и започва да губи своя контрол, който харесвах.
Поставя Алия в неудобна ситуация. Макар, че разбира това, завършва с едно "обичам те много Алия". Започва да се изтърква това признание. Ясно е, че е така. Това поведение на Джихан още повече амбицирва Боран, а това според мен е грешка.
На мен ми се иска Алия да замине за Канада и Джихан да намери път до там да си я върне. Надявам се да се уговорят двамата за това. Ситуацията между братята се нагнетява и Джихан трябва да спаси Алия, като той лично я изпрати навън.

! Нагъл до безобразие маминия, че и физиономията му все по-противна! Четох, че някакъв футболен репортер, фен на ДГ вчера в предаването си обявил, че спира да гледа ДГ заради образа на Боран и се обръща с призив към сценаристката да го омилостиви малко този герой защото много му било жал за Боран, че си спечелил омразата на цяла Турция