Отговори
# 525
esrefruyadizitv
Тазгодишният ни подарък: Нашите #EşSan... ♥️🗓

Скрит текст:

Нещо се Обърках ... Това значи ли че ще имаме нов епизод другата седмица  и няма да са във ваканция ? Или ще повтарят стари епизоди, подбрани моменти.  
https://x.com/esrefruyadizitv/status/2004545681084883420

Бирсен беше писала, че някои сериали ще се излъчват зависи от решението на канала ?
Не, Феми, нищо няма да излъчват до 7 януари.
Подарък са ни снимките на Нисан и Ешреф с отбелязани на тях 12-те месеца от годината.

Епизод 27 от сериала #МечтатаНаЕшреф беше последният за тази година; сериалът няма да се излъчи в сряда, 31 декември.
Екипът в момента снима епизод 29 и ще си вземе кратка почивка.
Според съобщенията, Чаатай ще почива до 5 януари. След това ще възобнови снимките. Новият епизод е планиран да се излъчи на 7 януари.

# 526
Мерсаж за уточнението. От Продукцията много подаръци правят.💝 Има си екип който се грижи за тия неща.

Най Обсъждани сериали , актьори и актриси  

Последна редакция: пт, 26 дек 2025, 18:48 от femmi2

# 527
СЪНЯТ НА ЕШРЕФ, ЕПИЗОД 27 /ПРЕВОД И СУБТИТРИ: NERON ANGELOV /NOV/

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/12/27-neron-angelov-nov.html

Скрит текст:

# 528
Благодарим и от групата на Нерон .

НОВО - Видеото е от болницата , където водят Нисан след престрелката .
https://x.com/Tinelllaa/status/2004590880322392506/video/2

Последна редакция: пт, 26 дек 2025, 20:33 от femmi2

# 529
А Кадир умря ли? Нали дадоха пулса на сърцето, че спря?

# 530
А Кадир умря ли? Нали дадоха пулса на сърцето, че спря?
tigasa, аз също щях да питам дали Кадир наистина умря. Изгледах епизода със субтитрите и този момент ми направи впечатление.
Кенан сериозно се притесняваше, Чийдем също беше разстроена, лекарите не дадоха надежда. Кенан се обади на Динчер и единственото му желание е да има Отмъщение.
Ако не стане чудо ще се сбогуваме и с Кадир.

НОВО - Видеото е от болницата , където водят Нисан след престрелката .
https://x.com/Tinelllaa/status/2004590880322392506/video/2

Цитат
Заснели са болничните сцени, поне ни дайте трейлъра, обещавам да го гледам търпеливо две седмици #EşrefRüya😔

🌀Обновление от каста 📸

# 531
Еми, за Садък писаха и дадоха, че се сбогува с екипа. но за Кадер - не. Как да го разбираме...- на 7 януари

Ама аз и друго не схванах:

- Прокурорката нали се обади на Нисан, че е свършила добра работа, като гледаше снимки на лаптопа си, където бяха Кадир и Динчер. Така се разбра за сътрудничеството им. Нисан от къде намери тези снимки?

-Защо Чийдем не позволи Ешреф да "довърши" Кадир?

Последна редакция: пт, 26 дек 2025, 21:36 от tigasa1

# 532
Еми, за Садък писаха и дадоха, че се сбогува с екипа. но за Кадер - не. Как да го разбираме...- на 7 януари
Може би искат да ни държат в напрежение до 7 януари и тогава да обявят, че Кадир напуска сериала.
На мене не ми се иска да занулят този герой. Придава цвят и нотки хумор на продукцията.
Нищо, че е отрицателен герой, харесвам го.
Пък и няма да е зле да видим реакцията му когато разбере, че Хъдър му е баща. Как ще се спогодят баща и син - ще бъде интересно, но... решението на сценариста не знаем какво е.

Цитат
Желая ви празнично настроение🎄🤩❤💫

(Снимка от фенове на сериала)

# 533
Ще ни държат в догадки и напрежение до след НГ  дали ще живее или оцелее Кадир . Това че е син на Хъдър усложнява нещата и той самият не примира от щастие  и се страхуваше точно от това . Ешреф, като разбере няма да му е съвестно да го довърши ако оживее .

И аз се чудя защо Чийдем спря Ешреф и помогна на Кадир . Абсурд да е от любов , пак си прави нейни сметки и планове .

# 534

🌟 "За моята единствена любов" (c) Nissan

Той гори и гори бизразсъдно.
Достигам до тайната ти без да искам.
Има ли друг огън освен тази любов.
Влюбените осъзнато горят и горят.

Не мога да намеря утеха в никой друг.
Очите ми те търсят без мое знание.
Аз все така полудявам по теб.
Нощем не ме хваща сън.

Ако ти си кошмрът ми, ще спя
и изобщо няма да възразявам.
Никой друг освен мен няма да бъде твой лек.
Дори и да ме забравиш,
тези улици не можеш да излъжеш.
Аз все така полудявам по теб.
Ти тайно проникна в душата ми.
Ако ти си капан аз ще падна в него
и няма да се опитвам да се спася.

# 535
Песента е красива и чувствена . Heart Eyes

# 536

По време на интервю Дидем Дайджъджъоглу не можа да се сдържи да не се засмее, когато съпругът ѝ, Неджип Мемили, беше наречен „jön“ (турски термин за харизматичен водещ актьор, красив и любимец на сърцата).
Тя подчерта, че между тях няма място за ревност: двойката наистина се обича, любовта им е лека и радостна, а ревността, казва тя, съществува само в приятна мярка и има специално място в сърцето.

# 537
Диджееееей Гьоркем - Кадир баба Smile
https://x.com/beeiros/status/2004300661937316025

# 538

И любимата Чидо

# 539

Общи условия

Активация на акаунт