Къде да намеря такъв мъж

• 17 145
  • 476
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Е крайни-крайни, колко крайни? Не си късам и хвърлям сутиените, най-малкото - СКЪПИ са!
SmileySmileySmiley

# 256
  • Далечният изток
Аз пък мислех, че феминистките не ходят със сутиени Thinking

# 257
  • Пловдив
Аз пък мислех, че феминистките не ходят със сутиени Thinking
Аз не съм краен феминист, умерен съм.

# 258
  • Далечният изток
Не знам, феминистките са си феминистки.
Нещо, което аз много не разбирам, признавам си.

# 259
Е, феминизмът не може да отмени гравитацията...

# 260
  • Пловдив
Е, феминизмът не може да отмени гравитацията...
Има нещо такова...

# 261
  • София
Не знам, феминистките са си феминистки.
Нещо, което аз много не разбирам, признавам си.
Със сигурно го разбираш, нали си юрист. Тези, които не са феминистки са готови да бъдат записани в паспорта на мъжа си и да се подписват с кръст. Например.

# 262
  • Пловдив
Бояна.....тъкмо темата стана интересна със сутиените,  моля те не я разваляй 😣😏😏

# 263
  • Далечният изток
А, не. Феминизмът няма общо с правото...
А с това последното въобще не съм съгласна, но хайде да не тикаме темата в тази посока.

# 264
  • Пловдив
Бояна.....тъкмо темата стана интересна със сутиените,  моля те не я разваляй 😣😏😏
Приятелю, даже не знаеш от какво се интересуваш. Аз съм възрастна, дебела лелка с кофти характер.

# 265
  • Paris, France
Е аз като съм с вишо ама дипломата ми дори не си знам къде е в момента по простата причина, че никога не ми е трябвала, тогава от кои съм? Само информативно питам
Женен и съответно извън целевия контингент, освен над 30г, което също те изхвърля извън dating pool-а на авторката.

Без гореспоменатите дефекти си перфектен. Хем те представя като магистър по еди кво си, хем носиш китните и пълниш хладилника.

# 266
  • Далечният изток
Приятелю, даже не знаеш от какво се интересуваш. Аз съм възрастна, дебела лелка с кофти характер.
Той се интересува от сутиени и съдържанието им, не от теб...
Нищо лично!
Grinning

# 267
  • София
А, не. Феминизмът няма общо с правото...
А с това последното въобще не съм съгласна, но хайде да не тикаме темата в тази посока.
Имаш висше образование и работиш. Това е плод на феминизма. Тук явно феминизъм се бърка с другарките от Фемен и голите им протести, та няма да споря.

# 268
  • Пловдив
Той се интересува от сутиени и съдържанието им, не от теб...
Нищо лично!
Grinning
Сутиени обсъждах основно аз, та да, точно лично е.

# 269
  • Далечният изток
Феминизмът го разбирам като жени, които посмъртно не се дават на мъжете и се занимават с доказване как са същите като тях или даже повече от тях и в това се състои вечната им борба.
Лично мнение.
Нямам намерение да се доказвам, че съм по мъж от мъжете.

А, друго разбрах аз, Янтра...

Общи условия

Активация на акаунт