Къде да намеря такъв мъж

• 16 935
  • 476
  •   1
Отговори
# 45
Във фитнеса след работно време (19:00-22:00). Попадал съм на доста свестни типове с добри професии, понякога има необвързани. Друг начин - с помощта на колеги/колежки, имащи я брат, я сестра. Ако са ИТ или дев с голяма вероятност по-добрия вариант е ти да си по-настоятелната, а пък външният вид да не им е от чак такова голямо значение. Но визирам хора между 30-40, тези момчета на 23, отговарящи на всички изисквания твърде вероятно е вече да са заети. Поне около мен другарите отговарящи на всички изисквания на 23 години бяха със своите приятелки от училище или детска градина, а се ожениха като завършиха уни. Познавам свестни момчета на 19-21 ама хич не им е до приятелка, гледат своето си развитие защото имат много време пред себе си и ги разбирам. Сред по-малките ми прави впечатление че пълният отказ от алкохол придобива все по-голяма популярност, но мен това въздържание ми идва в повече. Grinning

# 46
Сикнес, колко ви е разликата с мъжа ти?
Щото, ако кажеш 1 г. или 16 месеца, сте си набори, и не се брои. Wink
5 години Grinning даже в началото го отписах като "много е малък, няма да стане сериозна работа"

# 47
Фъргай едно писмо към Дядо Коледа. Ако си била послушна може да ти се падне под елхата.

# 48
Всеки си говори за себе си, а какво е писала и казва авторката никой не чете и не го интересува. Ако и в живота, ако някой сподели нещо така отговаряте.
Хем било рано за връзка, хем повечето били заети. Как можело да иска да не пуши, ами естествено, че като й е важно ще държи на това, това са базови изисквания...
После на 30 някоя пусне тема, че е бременна от пияница или безотговорник, и изведнъж всички я обвиняват къде е дремала, изведвъж какъв човек е, и дали лежи на дивана или има професия и отговорности става важно, тя пък не го оставя, защото за кога е къде ще търси нов. Момичето каза, че търси сериозен мъж, това не значе да се женят и ражда, какво я пращате в приложения за секс с някакви, които само сменят жените и дори говорят неуважително. Кой е казал, че е девствена...

# 49
Авторке, само не позволявай 30-40+ годишни ергени да те заблудят, че са сериозни и точно теб са търсили досега и затова са сами. Търсят евтин секс с младо котенце. Подбирай, любовта е цвете, което изисква, а не плевел, дето расте на остатъци. Успех!

# 50
А какво да прави, да седи девствена до 30 чакайки принца? Rolling Eyes

4-5 последно време ми минаха през ръцете

Чудесно си описал двете крайности, момичето не е девствено, там драма няма. Не е нужно обаче да бъде от "преминаващите през ръцете", добре познати в мъжките среди като "с дълъг километраж". Даже написано звучи нехигиенично.

# 51
А какво да прави, да седи девствена до 30 чакайки принца? Rolling Eyes

4-5 последно време ми минаха през ръцете

Чудесно си описал двете крайности, момичето не е девствено, там драма няма. Не е нужно обаче да бъде от "преминаващите през ръцете", добре познати в мъжките среди като "с дълъг километраж". Даже написано звучи нехигиенично.
А той за всяка една казваше, че е тя. 😂 От седмица заедно и тя е, и после друга. Ами не е сериозно.

# 52
  • Beyond the stars
Във всички подобни теми ми е много странно търсенето за "сериозна връзка".
Преди 100 години, като бяхме на по 20, всяка връзка започваше като несериозна, пък после може да се окаже, че ви е много хубаво, пък той може да се окаже много готин, и тъй след 20 години да сте още заедно.
Ама не помня някой да е тръгвал със заявка, че всяко кафе/вечеря/среща му е потенциалният за брак/деца и т.н.

Та мисълта ми е, пробвайте. И с неподящи по чек лист-а, пък никога не се знае. Някой може да спре цигарите заради вас, друг - вие да заведете във фитнеса, трети да амбицирате да учи още и да смени работата с по-хубава. Защото пък отговарящият на всички изисквания по списък, може ни една пеперуда да събуди (не прочетох всъщност дали търсим пеперуди или не е задължително).
На 20 години неизбежно ще растете заедно, да търсиш завършения съвършен човек с идеята, че ти самият си такъв е доста .. обречено на неуспех (според мен) начинание.

# 53
Винаги е имало и ще има сериозни, отговорни и желаещи смислени отношения. Както и такива които ги вълнува само забавлението, секса, пък каквото стане... Търси внимателно и подбирай само най-доброто според твоите виждания, характер и критерии. Ти определяш стойността си с изборите които правиш. Ако смяташ, че имаш качества не се примирявай с посредствени мъже. Изискванията ти дори са минимални. Та ти си в перфектна възраст и влагаш в себе си. Сега е времето да бъдеш най-оценена. Просто се оглеждай и виждай правилно. Мъжът на мечтите ти ще мине покрай теб, трябва само да го разпознаеш и да му дадеш шанс.

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 13:30 от Angel_1985

# 54
  • Out of the Mix
Без забавление, много секс и разнообразие не е живот.

А на нейните години основно това трябва да я вълнува.

Личностното развитие си върви паралелно, не да е обсебена от това.
Плюс това е много млада и зелена все още.
Тепърва й предстоят много неща.

Има ли късмета да срещне взаимната любов, може да си поживеят безгрижно 2-3-4 г., след което, ако искат, могат да създадат семейство.

С по-улегнал мъж ще й е по-добре според мен.

Набор на нейните години много трудно.
IT не й трябва, задръстеняци са повечето.

Все пак, писали сме доста.
Да се включва, и да разкаже живота си, от кой град е, какво прави, не прави, и т.н., за да се дадат специфики.

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 09:34 от Revoker

# 55
Аз пък мисля, че генерално не се разбира какво значи ‘искам сериозна връзка’. Това не е  да облечеш бяла рокля и да тръгнеш да дърпаш мъже по улицата , а основно виждане в живота - искам сериозни отношения, не еднодневки/секс/забавления, дето ще изфирясат при първия ми цикъл, защото не им е забавно и сексът е с ограничения.

# 56

Да се включва, и да разкаже живота си, от кой град е, какво прави, не прави, и т.н., за да се дадат специфики.
... Пък форумските мъже да преценят - да се кандидатират ли или не, ма поне и снимка искай ))))

# 57
Аз пък мисля, че генерално не се разбира какво значи ‘искам сериозна връзка’. Това не е  да облечеш бяла рокля и да тръгнеш да дърпаш мъже по улицата , а основно виждане в живота - искам сериозни отношения, не еднодневки/секс/забавления, дето ще изфирясат при първия ми цикъл, защото не им е забавно и сексът е с ограничения.
Точно. А това, че някой е на 40 не го прави улегнал, или емоционално зрял.

# 58
Винаги е имало и ще има сериозни, отговорни и желаещи смислени отношения. Както и такива които ги вълнува само забавлението, секса, пък каквото стане... Търси внимателно и подбирай само най-доброто според твоите виждания, характер и критерии. Ти определяш стойността си с изборите които правиш. Ако смяташ, че имаш качества не се примерявай с посредствени мъже. Изискванията ти дори са минимални. Та ти си в перфектна възраст и влагаш в себе си. Сега е времето да бъдеш най-оценена. Просто се оглеждай и виждай правилно. Мъжът на мечтите ти ще мине покрай теб, трябва само да го разпознаеш и да му дадеш шанс,

Това, че някой не тръгва направо със строгия подбор и голямата кошница, а търси като за начало забавление и секс, пък каквото стане, съвсем не значи, че този някой е посредствен мъж. Просто е достатъчно мъдър за да знае, че не от всяка трънка изскача заек. От друга страна ако не се пробват повече трънки колко зайци ще останат неоткрити, сгушили се под тях...
Та разбира се, че трябва да имаш подбор и да преценяваш, но най-ситната цедка трябва да е за по-нататък. За начало си определи някакви по-общи критерии и не тръгвай с идеята, че това е връзката за цял живот. Бъди отпусната, наслаждавай се на момента, анализирай и обмисляй и то ще си покаже Simple Smile

Ние с половинката сме вече 37 години заедно и да не мислиш, че като сме се сваляли сме си представяли времеви такива хоризонти? Просто всичко става стъпка по стъпка и ако е рекъл Господ. Ама без проба няма успех. както е казал Стоичков - който ни играй ни пичели.

# 59
Аз пък мисля, че генерално не се разбира какво значи ‘искам сериозна връзка’. Това не е  да облечеш бяла рокля и да тръгнеш да дърпаш мъже по улицата , а основно виждане в живота - искам сериозни отношения, не еднодневки/секс/забавления, дето ще изфирясат при първия ми цикъл, защото не им е забавно и сексът е с ограничения.

Защото някакси написаното от нея за нея и очакванията ѝ носи вайб за мома, която на втория месец от връзката си мисли за родителите на гаджето като за свекъри, вижда намеци за бебчи и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт