Къде да намеря такъв мъж

• 16 929
  • 476
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Без забавление, много секс и разнообразие не е живот.

А на нейните години основно това трябва да я вълнува.

Ревойкър, абсолютно не съм съгласна с теб. Как правиш секс с някой, който откровено приемаш, че не ти е на нивото, огромен компромис е, според собствените ти разбирания?
Нея забавления и секс я вълнуват, сигурна съм. Но тя иска качество - не иска да се превръща в Мара Общата, нито да си ляга с всеки срещнат, нито е отказала забавленията.
Интелигентен и улегнал човек, приемащ здравословен начин на живот, с перспективна професия. Ясно е, че във възрастта 25-30 този човек едва ли ще е милионер, но дето се казва, поне да има потенциал да се развие и да има качествата за това.
Чудесно разбирам авторката, че не се е намерила на улицата, уважава себе си и не иска да си ляга с неподходящи според нея. Това се нарича хигиена на отношенията. С което изобщо не изключвам забавления и секс, но дето се вика тоя мъж поне малко трябва да ти е близък до интелекта, нали трябва да има за какво да си говорите, а не да мълчите като пукали, щот тя се интересува от скандинавска литература, да речем, а той цял ден е цъкал само фифа и се организира довечера с аверите да гледат шампионска лига в близкото кафе.

# 61
На мен пък откровено ми става неприятно, когато някоя жена почне така "Никой мъж не става , о къде отидоха добрите мъже"
Женския вариант на мъжкото "Всички жени искат само пари"

Нали, нормално е да искаш мъж, с който да имате общи хобита, теми и т.н., но започването на тема с "Всички млади мъже са лигльовци, къде да намеря свестен, аз съм това и онова..." Звучи мнооого префърцунено и неприятно, ако бях мъж нямаше да се интересувам от жени с такава нагласа.

# 62
  • София
Скрит текст:
На мен пък откровено ми става неприятно, когато някоя жена почне така "Никой мъж не става , о къде отидоха добрите мъже"
Женския вариант на мъжкото "Всички жени искат само пари"

Нали, нормално е да искаш мъж, с който да имате общи хобита, теми и т.н., но започването на тема с "Всички млади мъже са лигльовци, къде да намеря свестен, аз съм това и онова..." Звучи мнооого префърцунено и неприятно, ако бях мъж нямаше да се интересувам от жени с такава нагласа.

А не е и вярно, освен всичко друго.

# 63
  • Out of the Mix
Когато жената е в "period", има френска седмица в Лидъл, но това е друга тема. Joy

Принципно има млади жени 20-25 готови и искащи целево семейство, връзка веднага, без компромис, а болшинството от наборите й изобщо не искат. В такъв случай й остава вариантът мъж 30-40 готов и искащ и той, но това е Божа работа.

За мен или ще сменя много докато намери желания, или дълги години би стояла сама, защото тези, покриващи критериите й, са по-скоро изключения.

Слънчезара
, вярно при мен е друго, но не съм се ограничавал, и съм излизал с всякакви жени 20-40, забавлявал съм се, не съм се вторачвал, и нищо не е било на всяка цена. Капризен съм, секс с всяка - абсурд. Дори съм "връщал".
Никъде не съм казвал да прави секс, с който не иска, за спорта и т.н.
Но, ако не разшири хоризонта на познанствата, бутиковият "Принц" може и до 40 да го търси, а не е ли в София, където реално е животът, още повече си ограничава шансовете, особено ако има нулево онлайн присъствие. Това са реалностите.

Плеър82
, хаха, нямам такива аспирации. Wink

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 10:08 от Revoker

# 64
Вероятно става дума за прояви тип - излиза с мъже, по 2-3-4 хубави и интересни (или не толкова) срещи, още на първата мъжете започват да натискат за секс, защото сте големи хора все пак и други такива глупави причини. За да ги нарича лигльовци, вероятно срещите никак не са хубави и мъжете са от типа цял ден цъкат ФИФА и нямат какво да си кажат с човек, който е прочел някой и друг рафт книги.
Трудно може да наречеш лигльо мъж, който отговаря на изискванията на авторката и е аналогичен на нейния профил (чете, спортува и т.н). Просто няма за какво да се хванеш да го наречеш лигльо. Когато жени като авторката срещнат такъв мъж, дори да се разминат, не остава неприятен вкус.

# 65
  • Наблизо
Аз съм дърта вече и омъжена,обаче защо се противопоставя ''чел камион книги'' и Фифа?
Ей на моят мъж има и геймърски комп и Плейстейшън и е чел и чете супер много.Ся,ходи на работа и имаме малко дете и не може да ''цъка'' по цял ден.
Друго,авторката не каза,че е интелектуален тип ''четяща постоянно и ходеща на театър)за да търси такъв,а и хората не са само ''глупави,гледащи футбол'' и ''четящи и гледащи театър'',а много по-комплексни.
Напоследък забелязвам,че не малко от младите хора са едни нахъсани до озлобяване да ''напълнят някаква листа'' и то не само за личния живот.Заплатата на първо място,повърхностност,мачкане на околните само и само да са отгоре и ''признати'',жилище в еди кой си кварта и еди каква си квадратура,децата в еди кое си елитно училище и т.н.И в този живот няма нищо интелектуално.Само някаква мисъл ''да сме повече от другите'' и едно голямо състезание.Ама нито книги са чели,нито разбрали.
Такива мъже бих разбрала да ги смята за ''лигльовци'',а те всъщност са повърхностни и търсят да си запълнят листата.И тя не е на достатъчно ниво за тях.С това искам да кажа,че те не стават,защото не са узрели (а може и никога да не узреят).Жените от този тип са същите.

# 66
Образно се противопоставя. Може и с други думи да се каже, примерно любимото ми е ‘тя с три висши, той с един акт за раждане’. Той може да е с бакалавър семестриално, де, но значението е едно и също - амбициозно момиче с желания и стремежи, набрало някаква скорост в постигането им, и момче, което …ами седи на едно място. Не е въпросът в книгите и фифата, в манталитета е.

# 67
Ами според мен искаш напълно нормални неща. Струва ми се, че всички хора са/сме лигльовци напоследък. Никой няма желание да поема отговорност за нищо, дори за себе си. "Отпусни се, забавлявай се, живей си живота"... ей, такива неща. То достатъчно забавляващи се има. Аз лично наистина съм много разочарована как мислят хората. И то не само за връзки, даже изобщо не само за това. Ами генерално накъде се движим като вид. Постоянно ми попадат в ТикТок клипчета на момчета, момичета, както и по-възрастни жени и мъже, които обясняват как не е нужно да правиш това, не е нужно да правиш онова, не е нужно да отгледаш дете, не е нужно да останеш с някого, ако той/тя има проблем, не е нужно да жертваш себе си заради другите. И макар това да са чат-пат верни неща в някои ситуации, вече като чуя подобен тип съдържание ми се повръща. Защото и без това само егоизъм цари навсякъде, та изобщо какви саможертви се отричат от хората, като то никой и не прави такива май. Алтернативата пък са разни редпилъри мъже и жени с напълно промити мозъци и тъпи въпроси от сорта на кой какво носи на масата, кой какво дава, како какво иска, кой какво трябва да търпи. Все едно сме на някакво рали, всеки си е в неговия коридор и само гони и той/тя не знае какво. Все едно цялата относителна технологична и мисловна еволюция, която сме постигнали до тук, само ни кара да регресираме към някакъв все по-самовглъбен, себичен и безотговорен вид.

# 68
На тази възраст е много трудно да намериш мъж, който да е всичко това, което си написала.
Поради няколко причини:
1. Мъжете узряват малко по-бавно от жените в много отношения.
2. Естеството на семейството и на връзката не е да намериш завършен характер вече готов да бъде перфектният съпруг и баща - това се учи с времето и със ситуациите, в които ви поставя живота. Реципрочно - това, че имаш хубава кариера и изглеждаш добре съвсем не означава, че всеки мъж търси жена като теб. Има такива, които това ги плаши и не ги прави несериозни, просто защото са по-различни от теб.
3. На твоята възраст и аз разсъждавах по подобен начин. Имах обожатели, но винаги нещо не достигаше. Оказа се просто, че не бях срещнала подходящия мъж. Той се появи на по-късен етап в живота ми. Запознахме се в приятелска компания и съвсем не беше както си го представях - нямаше работа, беше се върнал преди 6 месеца от чужбина (там е живял и работил 7 години). Също като теб исках някой зрял, амбициозен, осъзнат и сериозен мъж. В действителност - човекът за мен се оказа добряк, с интересно чувство за хумор, неориентиран в кариерен план и като цяло в живота и с първа сериозна връзка на 30 години. Заедно се балансирахме и взехме един от друг - аз се научих да не бъда толкова сериозна и да гледам по-леко на живота, а той намери посока в живота, откри призванието си в кариерата и в момента е на доста висока позиция и се чувства прекрасно. Имаме дете и се надграждаме с всеки следващ ден, благодарение на различията между нас и на това, че всеки приема другия такъв какъвто е, заедно с нуждите, които има.
Не казвам, че и с теб ще се случи така, а че за всяко нещо си има време и понякога не разбираме защо още не ни се е случило, но винаги се оказва за добро. Също, може да си мислиш, че знаеш какво искаш, но като го получиш да разбереш, че не е било за теб.

Мисълта ми е - не търси вече готов, завършен индивид, защото често подобни мъже няма да са склонни да се адаптират спрямо твоите нужди, а ще се налага ти да се съобразяваш с техните. Точно тези сериозни, добре изглеждащи и "'нормални" на пръв поглед мъже, с вече изградени характери, често се оказват по-трудни за съжителство, тъй като са се научили да се справят с всичко сами и трудно се разкриват пред събеседника си. (отново говоря от личен опит). Съдбата си знае работата, ще те срещне с подходящия за теб човек и ще разбереш защо не се е получавало с тези, преди него. Повярвай, животът е най-добрият учител. Simple Smile

# 69
Хубаво е да искаме , но не всичко може да ни се случи така . Аз също исках мъж , който не пуши , но това не е причина да го отписваш .
Ще намериш все някой.

# 70
  • София
Хубаво е да искаме , но не всичко може да ни се случи така . Аз също исках мъж , който не пуши , но това не е причина да го отписваш .
Ще намериш все някой.

Разбира се, че може да е причина да го отпишеш. Ако ти е безкрайно неприятна миризмата, как мислиш да го целуваш тоя пушач? А ако имаш алергия, както аз имам, например? Да се задушаваш, щото пушачът си държи на времден навик? Съжалявам, обичам повече себе си.

# 71
Бг е на първо място по пушене в ЕС, това не е причина да се примиряваш и търпиш нещо, което ти е безкрайно неприятно и гадно. Това не е дребен компромис, а свързано със здраве дори.

# 72
Ако мъжът обича наистина и цигарите ще спре. Ако много си падне по съответната жена...И ако даден мъж не е направил това или онова за 10 жени, не значи че за 11-тата няма да го на прави. Ако има престижна професия с добри доходи, не значи че ще ги споделя с жената до себе си. Търсене по определен профил може да отклони вниманието от някой, който си струва, така да се каже.

# 73
Аз пак да напиша, че е важно какво се коментира като "добра професия" в случая, защото и младите мъже търсят същото като авторката. Ако мъжете не считат професията ѝ за "добра", няма да я приемат толкова сериозно, колкото ѝ се иска.
Отдавна минаха годините, в които 1 добра заплата стига, а другият партньор може да работи за престиж.

# 74
По-важно е да има гъвкавост, че ако се срине някой бранш, да не ревне депресиран/на на дивана, че никой не го/я наема.

Общи условия

Активация на акаунт