Къде да намеря такъв мъж

• 17 185
  • 476
  •   1
Отговори
# 90
Скрит текст:
Да се поставят големи групи хора под един знаменател, е незряло и много ограничено. Ако мъж каже, че всички жени са лигли (или кифли, или меркантилни, или каквато и да е друга обида), воят ще е до небесата.

Не съм "на пазара" за гаджета, но имам деца на тази възраст, покрай тях имам наблюдения над голям кръг младежи, от страната и извън нея. Голяма част от тях не пушат, спортуват, хранят се здравословно, учат усилено, и имат сериозни планове за бъдещето си. Освен това се забавляват, пътуват страшно много, и имат доста активен социален живот. Някои имат гаджета, други нямат, събират се, разделят се - но определено никой не е приритал за "сериозна връзка", съвместно съжителство, усядане и подобни. На тази възраст мислят за магистратури, за реализацията си, за още повече пътувания, практикуват хобитата си, и изобщо - живеят си живота.
С което само искам да кажа, че 23 години сега не са като 23 години едно време, и на тази възраст да се търси "сериозна връзка" със списък в ръка, е действие изначално обречено на неуспех.

Точно това ме кара да мисля, че темата е пусната от някой набор на бащите и дядовците на днешните 23-годишни, който кара по спомени от едно време.

# 91
Чакайте, кой говори за ‘всички’?

Авторката:
Чудя се защо всички млади мъже, които познавам се държат като недорасли лигльовци и са несериозни, може би има изключения, но не ги познавам...
Авторката е уточнила: "които познавам", защо го пропускате?

Сериозна връзка за мен не е от първа/втора среща да виждам в мъжа съпруг и баща, а и двамата да се чувстваме двойка, да излизаме заедно, да правим секс, да се подкрепяме. Несериозна и за забавление - т.нар. приятели с привилегии.

# 92
С което само искам да кажа, че 23 години сега не са като 23 години едно време, и на тази възраст да се търси "сериозна връзка" със списък в ръка, е действие изначално обречено на неуспех.
Не смятам, че е обречено на неуспех. Аз с абсолютно същото мислене като нея се омъжих на 24. Много познати на сходна възраст също се сгодиха, деца имат, сериозни връзки и т.н. Абсолютно всички от тях искаха и търсеха сериозна връзка. Вече не е модерно да си все в несериозни взаимоотношения до 35.

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 15:36 от mimeto32

# 93
  • Далечният изток
И аз съм на мнение, че сериозна връзка няма как да започне от първия момент заедно, от запознанството или първата среща. В началото може да ти изглежда перфектен откъм изпълнени изисквания за външност, професия и липса на пороци, но с времето да установиш, че не те кефи нещо като човек, не те кефи характерът му, не е грижовен примерно, егоист е и т. н., все неща, които виждаш в другия, когато мине време.

Няма лошо иначе да си има изискванията, нека да са високи, но да не тръгва с идеята за брак и семейство с всеки срещнат красавец с добра професия, който не ѝ се струва лигльо. По-скоро да снижи очакванията, не изискванията.

# 94
Съвсем нормално си е търсенето на момичето, нормална е възрастта да срещне подходящ човек, да има добра професия също- не да е някой неориентиран дето тепърва се чуди с кво да се захване. Като се има предвид колко време е нужно докато се стигне евентуално до семейство, си е съвсем на време. Всички знаем какво се случва на 30+, особено на 35+ с дългия списък в ръка с изискванията, няма нужда да го обяснявам.

# 95
Понякога до семейство се стига и за няколко месеца, понякога години. А понякога и не се стига, въпреки годините. Това, че някой е на 40 не означава, че има дълъг списък. Има хората, дето си чакат човека и не са склонни да имат там нещо, само и само да го има. И това не означава, че имат големи изисквания, просто търсят своя си човек.

# 96
  • София
Една позната така отхвърляше по списък, защото тоя несериозен, онзи женкар, третия купонджия. Всички тези несериозни се ожениха и се кротнаха, станаха сериозни, а тя сама. Не може да се съди по механични критерии за другите и то, когато са ергени. Не говорим някой да е наркоман или да залита по хазарт, но хората в ергенско положение са едни, често като еволюират и са в отношения стават стабилни, но са се и наживели. Много тип не пуша, не пия и съм отличник от МЕИ сме виждали към 40-50 да изплискат толкова страшно, че никой да не може да ги познае. Неизживяното детство и комплексите на първия в класа също са много страшно нещо.

# 97
„Изплискването“ и при жените го има, особено когато им замирише на старост (т.е. видят в огледалото я първа бръчка, я първи бял косъм) и се сетят, че не са се наживели, докато е трябвало. И ни мъж, ни деца могат да ги спрат.

# 98
„Изплискването“ и при жените го има, особено когато им замирише на старост (т.е. видят в огледалото я първа бръчка, я първи бял косъм) и се сетят, че не са се наживели, докато е трябвало. И ни мъж, ни деца могат да ги спрат.

Ха, ха, ха - бетон, вода и жена тръгнат ли, нямат спиране Wink

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 09:57 от Черна станция

# 99
  • Пловдив
На 23 мен ме интересуваше да няма пишка и да има пулс. Като пулса беше желателно , но не и задължително условие и всичко си беше прекрасно.🤭🤭🤭

Ама като започнах и аз с изискванията и отидоха нещата

# 100
  • София
Даже вече изплискват доста по-зрелищно представителките на нашия пол, но нали уж за мъж се пита, та нас ни пропуснах

# 101
  • Out of the Mix
Ахаха, ЧС, оттам ли приказката, че жената "трябва" да се държи изкъсо? Rolling Eyes

Въпреки че аз им давам криле и свобода, като сами се връщат. Wink

# 102
Просто лафове, събрала съм ги от мъжки компании.
Подобен - овошка край шосе и сама жена на море нямат опазване.

# 103
  • France
Една позната така отхвърляше по списък, защото тоя несериозен, онзи женкар, третия купонджия. Всички тези несериозни се ожениха и се кротнаха, станаха сериозни...
Ако знаете аз колко несериозна бях като млада. И пушех, и по купони ходех. Имаше един бар в градчето, където следвах, където ми знаеха името и бирата, която предпочитах. Еееех, спомени...

# 104
  • out of space
Авторката, а сармички правиш ли?

Общи условия

Активация на акаунт