💪"Игри на волята: България" ~ Между два сезона

• 107 228
  • 1 066
  •   3
Отговори
# 915
  • Bayern
Жижик, ще подскажеш ли къде да гледам този подкаст с Лапунов? Blush
Предполагам, че е този подкаст

https://www.youtube.com/watch?v=Sks4laePT6A

# 916
Жижик, ще подскажеш ли къде да гледам този подкаст с Лапунов? Blush
Предполагам, че е този подкаст

https://www.youtube.com/watch?v=Sks4laePT6A

Това е подкаста, да

# 917
Вече е минал онзи прословут съвет, в който Чикагото се самопредложи да отиде да изпрати Гордиенко вкъщи.

Ръждавичка вече не иска да е в стая с Гордиенко, защото това я напряга и иска да се премести при Нати. Калинката си събира багажа и се премества при Алекс, защото само с него не е спал до момента. Blue Heart Satisfied

Феноменчетата чакат Чикагото, който отиде на битка, но той вече е на блатото. Ризата му е огладена от Наталия. Става късно и започват да разбират, че няма да се върне.

Oколо масата са, но без настроение и гадаят какво може да се е случило.

На следващата териториална битка, Феноменчетата остават втори. Капитан Калин води племето към Стопанството.

Малко веселба. Нати се радва на кучето, Алекс и Лапунов събират кокошките, Ръждавичка се включва в гонитбата, а Калин отказва да участва. Blue Heart

Kaлин губи капитанската битка, но излиза от водата с неизменната си усмивка.

Малко преди номинационната битка, свежа блатна кръв идва при оределите Феноменчета - Гизем. Лапунов и Калин се ухилват до уши. Blue Heart

Калин и Лапунов - ръкавицата е хвърлена. Кой ще впечатли новото русо попълнение?

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 11:13 от жижик

# 918
Тая глупост с Гизем ми беше най-анти в цялото предаване. Grinning

# 919
Тая глупост с Гизем ми беше най-анти в цялото предаване. Grinning

Да, мoжеше спокойно да минем и без това. Феноменчетата си бяха интересни и без такива сюжетни линии. Blue Heart

Алекс и Калин са посетили детска градина тази сутрин. Чудесни снимки с много настроение има в профила на Алекс.

https://www.instagram.com/p/DTcv3AUiEEB/?img_index=1

# 920
Абе Калин я гледа силно заинтригуван, но тя не го оцени тогава. И нещата си умряха. Сега вероятно съжалява, че неглижира ситуацията и птичката отлетя.

# 921
  • София
Нашето момче си беше готово, много беше сладък после как обясняваше, че не се бил вързал, след като му просветна. Гиземката грам не се прикриваше горката, не знам дали съжалява сега, но яко се възползва и постоянно напомня за ситуацията Simple Smile

# 922
Според мен, нито Калин, нито Лапунов бяха заинтригувани от Гизем в сексуален аспект, а продукцията се възползва максимално от техните реакции на естествен интерес към нещо ново, свежо и непознато. Нарочно ни представиха така нещата, че едва ли не и двамата са хлътнали по нея, за да има интрига.

# 923
Калин каза в "След Игрите", че Гизем му се сърди, защото рядко отговарял на съобщенията ѝ. А тя писа, че стои с приготвен куфар за Малдивите. Само че опашката за Калинката сигурно е доста дълга вече...Satisfied Според мен ѝ се видя тихичък и неособено интересен във формата, но когато е сглобила цялостната картина навън е разбрала, че никак не е за изхвърляне.

Изненадааа! Чикагото е тук, но вече е зелен.

Наталия и Ръждавичка искат да го прегърнат.

Калин лети по високите варели и това се оказва достатъчно, за да спаси Феномените от номинации.

На следващата номинационна Феномените отново остават цели, този път благодарение на паметта на Гизем. Веселото племе напуска Арената.

Вече са в Стопанството. Алекс носи Ръждавичка, Лапунов - Гизем, а Наталия и Калин се държат за ръце и подскачат.

Лапунов прави клекове с Гизи на раменете. Калин се подхилква отстрани. Сядат да правят разбор на битката. Лапунов: Калинка, защо оплеска стратегията? Откъде го измисли това червено? Не ме питай, казва Калин, много ме е яд.

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 17:26 от жижик

# 924
Теодор, Калин, Николай и Наталия в "На кафе" днес... на Куиз Grinning

# 925
На седмица преди сливането сме и саботаж-гейт. Какво да кажа за първия етап. Имам правописни грешки, но после ще погледна Grinning

Скрит текст:

Вече казах, че за мен първата седмица бе по-слаба чисто игрово от сезон 3 с единствения highlight резервите. Този вариант на резерви ми харесва, но изродията сега със заменки и имане на резерви почти до края не. Според мен тук и максимум сглобяване на цял отбор е пиково и е хубаво да го върнат.

Червените- на това гледане оценявам Генчо много повече. Определено е хитър и явно нещо е ставало извън камерите, за да се настроят всички жени, барабар със Зведзелина и Зори против него, при положение че алтернативата е ревлата.
И въпреки това ме кефи повече да гледам него. Той ми е първият, за когото си смених мнението.
Женската коалиция при червените е неприятна. Мира може да впечатлява на арената предвид че не е спортистка, но доводите ѝ за Елица и Алекса са така глупави. Ясно използва да напредне.

Жълти- тука за никой не съм сменила. Фифо малко се набутва повече от нужното в някакви битки и разбирам защо дразни жените, но пък е добър на всичко в крайна сметка. Мишето бе надиграна от Джаферович, а последната е наистина най-големия женски стратег стъпвал на арената за 7 сезона. Дори и да не я харесвам и да лъже постоянно на съвети, признавам ѝ го. Щеше да ми е по-интересно ако бе тръгнала обаче в равно племе 4-4 дали щеше да успее. Въпреки това, давам ѝ го.

Сини- седмици 2 и 3 бяха шоуто на Гого. Да не кажа и 4. Мисля споменах, но битката от новата ми профилна вовеки ще остане негова емблема, но заедно с битката на кръстовете и борбата, където бе пак уникален. Смаза всички. Като добавим варели, торнадо.... Blue Heart Blue Heart Blue Heart
Алекса мога да призная сега е също много добър стратег. От влизането последен и вземане на грошове като видя качеството на резервите, до пращането на Веселина за бушон, 2 седмици замая Мани и коалиция, после ги насоли каква отвратителна коалиция са като станаха без Касим. Цецо няма грам представа и той колко е зле.
Като гледах миналия път бях много ядосана на Мани и Фейгин за саботажа, но чеснто казано с простотиите, които ръси сега цяла седмица Цецо и как Алекса подклажда омраза за тях, приемам какво направиха. Не приемам обаче, че продукцията ги издаде. Това е прецедент и 3 сезона не е било проблем да саботират. Явно много са разгневили продуцентите, че разпадат златната кокошка за племе. Мисля искаха продукцията червените да заминат и да видим дали Алекса ще вземе Елица и какво ще стане така. Любов vs Женска коалиция при жълтите.

Накратко, обвинявам Цецо, Алекса и Виктория за разпада, не Мани и Фейгин. Ама то токсичното дуо си го знам от предния път.

Ениуей, Гого 4eva!

# 926
Kaлинката обяснява как е вдъхнал живот на изоставената шевна машина в къщата на баба му. И как много от дрехите, с които го виждаме, са негово творение. Сам се бил учил да крои.

Гифче за разведряване от работа. 🐞

Още чудни калинки има тези дни. Летят навсякъде. Ето и тук: за пещерите и експедициите.

https://bnrnews.bg/sofia/post/411993/za-da-se-narechesh-peshtern … 39O9lxTGGrxRwQAAw

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 15:11 от жижик

# 927
Хайде, Калин с нова реклама в ИГ, този път на барчетата FitSpo Grinning. Цяло приключение са тия негови рекламки, много органични. Това ли бяха барчетата от резиденцията?

Радио интервюто също е много интересно, благодаря, Жижик. Нямате представа, вика Калин, като излезете от пещерата след няколко дни, колко е вкусен въздухът навън Joy

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 00:13 от MikasaA

# 928
Born Winner мисля, че бяха барчетата в резиденцията. Иначе Калинката най-малко шивач си го представях да е Grinning

# 929
Born Winner мисля, че бяха барчетата в резиденцията.
Да, вярно, благодаря. Ще ям Fitspo Joy
Иначе Калинката най-малко шивач си го представях да е Grinning
Е, как, имаме го документирано и тук в темата Grinning. Шие, щампира и се получават страхотни худита. И за гаджето има Innocent.

Нашите любими анимета:

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 00:48 от MikasaA

Общи условия

Активация на акаунт