💪"Игри на волята: България" ~ Между два сезона

• 107 335
  • 1 067
  •   1
Отговори
# 900
Почваме!

Отново ще дадем шанс на "мразените". Не знам колко ще е успешно амаааааа....

# 901
Пак аз. Тежко е....

Скрит текст:
Изгледахме седмица едно. Позитивите:
-- визитките
-- многото спортисти или спортно-подготвени хора
-- някои нови и интересни елементи на битките
-- резервите влизащи с битка (първите 3ма) беше хайлайт определено!

Негативи:
-- Цялата драма Елица-Алекса. Тая жена изрева толкова кофи сълзи, можем да построим местен Ниагарски водопад. Тя реве, та се съдира сякаш го изпраща на война. Алоу, той най-много да се прибере и да си хапне пица докато гледа футбол!
-- Първите битки са малко скучни в сравнение с ударния старт на сезон 3
--капитан не се избира с битка и така до сезон 7 (ВЪРНЕТЕ БИТКАТА ЗА КАПИТАН)

Кой смятам трябваше да си тръгне- Фейгин.

Джаферович не хареса Фифо от ден 2. На битката се впечатлиха от него, но при разбора за територия Фифо се опита да даде съвет, което беше тъпо, защото той наистина не ги бе виждал как играят и кой какво може. Те, за разлика от него, имаха 1 обща битка. Той знае какво може и беше прав че е най-добър в плуването, но я разбирам и Джаферович защо му скочи.

От там става само все по-зле.

Нейната цел определено е да изглежда като полезна, изтъкна предимството, което им спечели за спасението на първата елиминационна, но Ралица я върна на земята бързо. Очевидно за да вирееш около нея, трябва да галиш егото ѝ. Илина за 1 седмица (че си тръгна) е усетила Мишето и Джаферович мноооооого добре. Лично аз смятам, че тя нарочно отпадна, отказвайки да прекара още месец като бушон за Мишето и Джаферович. Последната такивА глупости ръси на съвет от сега,  мисля мнението за нея ще се затвърди.

Като цяло продукцията се е намесила преди началото на сезона. 5 жени и 3ма мъже в племе какво е? Подсигуряване на Джаферович и Мишето. Лефтеров и Валери са лесни за контролиране чрез Мирела (Grinning ужас направо).
Валери е страшен гребец.

Куков много се изложи на първата битка и от там надолу, но за разлика от Мира и Жоро, които си поеха вината, Куков се държа сякаш не допринесе за това. После и като не помогна с навеса, барабар със загубата на капитанската. Генчо се отказа от него още преди втората елиминационна, но тук сме на страната на Генчо.

Синьото племе е много зле създадено, те реално имат не 1 Мани-Мани, а 3ма- Цецо, Касим, и Фейгин. С цялото ми уважение към Фейгин, много добра е в спорта си, ама как може да я слагаш да се катери тя на "стената"??????? С тя пилешки ръчички, На късмет я спечелиха тази първа битка (дадоха на Касим пъзел, който той знае, даже го дадоха на визитката му).
Ставащите от синьото племе са Гого,  Мани, отчасти Илиян и Виктория (ето, не я храня още). Много осакатени, цяло чудо, че не са останали само Гого и Мани преди обединението.

За резервите... Елина се перчи, ежи се да ходи да се бие... и цопна в басейна. Такива типажи, без значение пол, най-мразя.

Highlights от битки е везната-пъзел с името на отбора. Еййййй това не мога да се сетя пак правили ли са го, но умрях да се хиля как Пухи носи Генчо. За мен това трябва да го има всеки сезон!

Първа седмица на сезон 3>първа седмица на сезон 4

# 902
  • Някъде там...
Тази година иглуто е многостайно. Simple Smile

# 903
Зачудих се защо на Тянко са му разрешили да кани играчи от Игрите в подкаста му,а то било да им чисти имиджа.Тия Нова страшна кампания направиха.
Споделям го,за да не си правите труда да го гледате сега,докато няма риалитита.

# 904
Той с Николета и Радостина се бяха събрали да направят един глупав каст в който да нахейтят Ивайло,и да го "разкрият"както каза Ники русото 😂Мина половин година от края на предаването реално , и тия две умници, и тоя щиглец Тянко не са се кротнали още 😄🤦

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 14:36 от *Ани*

# 905
Николета ми е новата Зорница от Сезон 4. Разликата е, че Зорито беше много уверена във възможностите си, а Николета беше неуверена и се представяше колебливо на терен. Ще я запомня с бягането и пкуването и. Беше бкестяща.

# 906
Аз от изгледаните клипчета ми беше достатъчно да си затвърдя за себе си  мнението, че Николета е много ,ама много ограничено мисловно момиче (да не използвам направо думата тъпа)Явно е пропускала часовете в училище.Две думи на кръст не можа правилно да върже ,какво остава за изречение.

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 14:28 от *Ани*

# 907
Ще има ли турнири на волята скоро или не се е чувало нищо все още?

# 908
  • Някъде там...
Дяволо (мисля, че беше той) каза, че няма да има тази година.
И една калинка от мен, с луда прическа.

# 909
Ние вече сме в Гого делириум. Уникален е, топът на топа за всички сезони и точка. Седмици 2 и 3 са неговото шоу.

# 910
Интересен подкаст на Лапунов за всеки, който се интересува от езотериката, техниките на осъзнатото сънуване, херметизма, древен Египет, хипнагогията, астралните пътешествия. Каза, че е преминал през фаза в живота си, в която е бил различен - спомена изключване от училище, агресивни ролеви модели, злоупотреба с алкохол и марихуана и вътрешна неудовлетвореност, която го е водила по грешни пътища преди да дойде осъзнаването.

Разговорът мина през енергията, идеите за смъртта, "Вселената е ментална", медитация, нишката на съзнанието, символиката и уроците, идващи от съня.

Обикалял е Европа само с една раница - нещо, което определя като бягство към себе си. Без очаквания и без посока, хваща първия международен влак. Отива в хостел в Букурещ, където среща една испанка и други интересни хора и разбира, че има и други хора с подобни търсения като неговите. Доброволствал е.

Говореше за пълния покой и за изчистването на съзнанието от всякакви мисли. В този момент егото изчезвало и той разбирал, че Нищо и Всичко са едно и също.

Стигнах точно до половината, но нямам повече време сега. Ще довърша в  идните дни...

# 911
  • Някъде там...
Гледам битката с дънерите, една от любимите ми този сезон. Калинчо блести, нищо че Павел твърди, че Миро го прави, той по-скоро блещука... Жалко че не мога да правя гифчета - заслужава си акостирането на лодката:

Както и подскоците - без да подпира с ръце и в синхрон с дърпащите. А дънерите ги вади като клечки. Simple Smile

Наталия към Алекс, докато маха с ръце да го охлажда, а Алекс пъхти - Дишай, Алекс! Нищо че си стар!
Алекс - Кажи стар още един път и ще видиш какво ще стане!
Наталия - Ще станеш млад ли?

# 912
И аз продължавам да вървя напред през сезона с бавни стъпки. Simple Smile

Ето няколко гифчета, които показват що за човек е Калин.

Траян току-що е спасил Лечителите от съвет на Дракона с топчето. Феномените останаха последни, пропилявайки две обиколки преднина заради Гордиенко. Алекс и Калин помагат на контузената и разочарована Наталия.

Наталия е неутешима, а Калин с усмивка казва: "Спокойно, не се притеснявай" и преглежда ожулените ѝ ръце.

Калин Великолепни отказва да обвини Гордиенко за загубата. Няма виновни, каза, и предизвика усмивката на Ралица, която си даде сметка какъв човек стои пред нея.

# 913
Благодаря ти, Жижик, за преразказания подкаст с Лапунов. Много го харесвам, но щеше да ми бъде трудно да си ги причиня всичките тези негови щуротии. 😁

# 914
Жижик, ще подскажеш ли къде да гледам този подкаст с Лапунов? Blush

Общи условия

Активация на акаунт