💪"Игри на волята: България" ~ Между два сезона

• 106 927
  • 1 066
  •   2
Отговори
# 960
Калин с физическите си дадености и невероятната харизма ще направи следващия сезон на ИВ доста труден. Надали Продукцията ще успее да намери негов заместител, а неминуемо повечето от нас непрекъснато ще правят сравнения с новите участници и Калин.
И аз това си мислех. Не знам какъв участник трябва да се появи, че да го замести. Дори и брат му не мисля, че би могъл.
А ето две жени-нинджи, които биха могли да спечелят ИВ. Ако продукцията не ги сготви, разбира се.
https://www.instagram.com/reel/DTlmniBmI6A/?utm_source=ig_web_copy_link

# 961
Аз наистина не разбирам това омайване покрай Калин.
Не ми пречи,но не го разбирам.
С какво Калин е повече от Фифо, Момчи, Георги, Мурунов, Мастагарков.. все любимци и много добри момчета и играчи? Че той Калин беше най-скучният,мълчалив и пасивен от всички тези изброени имена.

# 962
А ето две жени-нинджи, които биха могли да спечелят ИВ. Ако продукцията не ги сготви, разбира се.
https://www.instagram.com/reel/DTlmniBmI6A/?utm_source=ig_web_copy_link

Съвсем друго ниво. И видя ли как конкурентката пляскаше и се радваше след като самата тя отпадна.  Друга реалност.

# 963
Не ми пречи,но не го разбирам.
С какво Калин е повече от Фифо, Момчи, Георги, Мурунов, Мастагарков.. все любимци и много добри момчета и играчи? Че той Калин беше най-скучният,мълчалив и пасивен от всички тези изброени имена.

Е аз ако не бяхме почнали преглеждането на старите сезони само на Гого си държах още номер едно (за мен си). Забравят се играчи, седми сезон свърши едва преди 2 месеца и Калин сега е активен. Каквото направи преди начлото на слеващия сезон, това ще му е, както не е типичен инфлуенсърски профил.
Иначе ако и други се върнат към старите сезони, ще влязат повече споделяния и за тях, но не го препоръчвам. Изживяваш наново разочарованието, само дето виждаш и по-добре игричките на продукцията.

# 964
  • Някъде там...
Фен съм и на Момчи (любимец завинаги), Морунов, Фифо, Жорката и т.н. Просто последният седми сезон е сезонът на Калин, това е. И по останалите е имало превъзнасяне и продължава да има. Някои са и ще останат легенди. И сред тях нареждаме и Калин.
На мен той не ми е скучен. Може да не говори много, но е като торба с изненади, не знаеш какво ще извадиш оттам и дори и празна да изглежда, все се намира нещо ново.

# 965
Калин е най-скромният от изредените. Всеки друг в някаква степен се е самоизтъквал повече.
Скромността е огромна рядкост в Игрите (и всички реалити формати).

# 966
  • пустинята Гоби
На мен пък ми е странно това неразбиране на захласването по Калин. Ама да не ставам груба..

# 967
Аз никога не съм го разбирал. Но... вкусове и мнения всякакви.

# 968
За мен Калин е най-красив участник досега. Много е магнетичен и има излъчване. Отделно е интересен като човек, има интересни хобита. Беше топ в игрите, но то това е ясно. Останалите са били добри играчи и изключително свестни хора, но го нямат чара на Калин.

# 969
  • Някъде там...
Така де, аз пък не разбирах прехласването по Гого. Възхищавах му се на арената, но дотам. Разни хора, разни идеали. Simple Smile Може би, ако гледам пак сезона, ще го видя с други очи, кой знае.

Относно Калин, не се сещам за друг, който да е бил толкова незаинтересован от спечелването на формата. Да е там за играта, за приключението. Победата да не е на всяка цена. И същевременно да е толкова подготвен за битките само от заниманията си в реалния живот, не от треньори или от амнайсет гледания на сезоните. Без схеми, без стратегии. С това ме спечели мен. Беше себе си. Очите са бонус.
От днес, влизане под ледник във Франция. Мисля, че на втората снимка е Момчил, не е Калин.:

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 22:19 от Жабче

# 970
  • пустинята Гоби
Опасни хобита имат тези момчета. Дано да знаят, какво правят.

# 971
  • София
Аз от всеки сезон си имам любими участници, не всички са ми били фаворити за финал обаче, а просто част са ми станали симпатични като поведение и на арената и извън нея. Отвън не следя никого - дори любимците - знам каквото се споделя тук. Но, реално няма как някой да ме разочарова - защото какъв е навън и какво прави - няма общо с това как ме е впечатлил в игрите. То си остава. Важи и обратното разбира се - за тези, които не съм харесвала. Каквото и да правят - това което са показали в игрите ще си остане.

Иначе освен топ любимците ми, а те са двама - Фифо от мъжете и Ваня от жените, като любимци и част и фаворити в конкретния сезон са ми били и Юлиан, Пламен, Любо, Морунов, Неделчо, Георги, Рълев, Момчил и още един двама, но не в такава степен, от мъжете. Катя, Мани (от сезон 4 естествено), близначките, Анджи, Силвия, Фейгин и пак още няколко, но не в такава степен, от жените.
Радостина, Елвиса, Жени и дори Пекин - признавам че, стратегическата им игра, дори и на моменти да не ми е допадала - я оценявам, когато им се е получавало. Също се помнят и споменават. Не само от мен.
Андрей - не му симпатизирах особено - но нямаше как да кажа на черното бяло - страхотен беше на арената и това абсолютно го признавам. Заслужено победи.

Логично този сезон е най-скорошен и се коментират тези играчи в междинната тема - кои, е ясно освен Калин, той е ясен 😁, ще се запомнят - тепърва предстои да видим. Макар че, подозирам, че освен Калин - Алекс, Ръждавичка, Дино, Лапунов и Чикагото ще са от споменаваните. Но и това предстои да видя - не се знае.
Може в сезон 8 да изненадат с още по шарен каст или да избухнат - да е ол стар сезона - съмнявам се, ама знае ли човек 🙂

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 01:07 от gg__

# 972
Калин е явление. Неочаквано и зашеметяващо. Не заради едно или две качества, физически или духовни. А защото е великолепен по един безкрайно удивителен начин, едно такова съчетание на качества, трудно за описване с думи. Силен, умеещ, добър, усмихнат, чаровен, умен, топъл, отговорен, лежерен, интересен...Трябва да се почувства. С всички сетива, със сърцето, душата, ума. Има по нещо за всеки, и за жени, и за мъже.

Чаршаф Blush:

Скрит текст:
Гледам и днес за пореден път сторита на други участници - подготвят кандидати в залата. Наредени трасета -  халки, колички, гъбки, цилиндри, стени...Бъхтят с часове, скачат, дърпат, теглят. Много наточени, сериозни, целеустремени. Ще ги разбиват тия Игри. И, представете си, явява се един Калин...Като мълния - първо блясък и чак по-късно звук Joy. Но зашеметяващо.
Калин, който разузнава всяка игра, всеки елемент, чак тичайки към Ралица и Павел. Тихичък, срамежлив и скромен в племето, но като върховен хищник на арената. Както каза Павел, жив късмет, че се оказва зверски силен и подготвен. Смел и раздаващ се без остатък. Скромен, но готов да носи всяка отговорност, която другите не искат или не могат.
Докато разни Шоповци падат един след друг от фермата във водата, най-после идва ред на феномените, които са се забавили, защото Нати, Гордиенко и Алекс не могат да минат над басейна. Калин се качва по стълбата, хваща кобилицата и на три скока им показва как се минава по тръбите. Без излишно самочувствие, приказки и обяснения. С акъл, елегантно и красиво. Или прелита варелите, а Нати казва "Калин направо кубче, кубче, звънче, камбанка, топка и готово." Grinning. Все е имало физически добре подготвени играчи, но никой не е бил така въздушен, елегантен и пленяващ. Няма такова удоволствие като да гледаш Калин в движение. Как беше според най-близките му приятели - "Феномен в движение, великолепен по рождение". Лежерен дотолкова, че прави нещата да изглеждат лесни, докато не видиш канските мъки на друг.

И е красив. Всякак, по всички възможни начини. Вярно, въпрос на вкус, но неговият чар почти не остави безразлични. А за тия очи са изписани направо поеми в темите назад. Езера. Ами погледът - всяка мисъл, всяко чувство е там. Няма нужда от приказки.

Трудно е да се опише магията Калин с думи. Защо е така хипнотизиращ, интересен, пленяващ и вдъхновяващ. Факт е, че се превърна в любимец на екипа на терен, на голяма част от финалистите и на над 90% от зрителите. Никой друг играч не го е постигал. Още по-малко по начина, по който той го направи.

Няма еднозначен отговор защо въздейства така, каква е тая "жажда" за Калин. В темите тук има сигурно десетки постове, описващи достойнствата му, харизмата, обаянието, физическата му красота...И пак не е достатъчно. Или го "усещаш", или не.

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 10:56 от MikasaA

# 973
Ех, MikassA,
Ако можех да ти сложа хиляда палчета!
Толкова добре описано явлението Калин!
И Гого се движеше с невероятна лекота, но я нямаше харизмата на този поглед и не е любимец на толкова много хора.
За мен лично те са топ две завинаги!
Фифо и Момчил също много харесвам,но те са атлети, силни, умни и можещи.
Калин и Гого са друга вселена.

# 974
  • пустинята Гоби
По принцип характера на Калин е впечатляващ, външността му сама по себе си не е нещо изумително (хубаво е момчето, ама да кажем, че е въпрос на вкус). Аз съм на годините на майка му вероятно, така че само по вътрешната му красота се прехласвам и ми е малко странна, че има хора, които не е виждат. Та, колкото и да се дразните, добрите хора и качества трябва да се забелязват, отбелязват, да се припомнят и да продължават да се обсъждат. Простотията е навсякъде, добрият пример за съжаление е кът.

Общи условия

Активация на акаунт