💪"Игри на волята: България" ~ Между два сезона

• 112 641
  • 1 115
  •   1
Отговори
# 780
  • Някъде там...
Аз си мисля, че освен факта, че знаем как се развиват нещата, както и повечето изгледани сезони и натрупани впечатления, ние самите също сме се променили с времето. И това се отразява на възприятията ни. Вероятно и аз бих гледала сега с други очи миналите сезони.

# 781
Ние тук грипави, а Калинката си прави ледена баня. Laughing Ами от друго е направен наистина. Вижте го къде се плацика. Nature Snowflake Nature SnowflakeNature Snowflake

# 782
В Сезон 4 Зорница беше великолепна на трасе и тотал щета на пъзели.

# 783
Ама самочувствието й беше като на Лили Иванова.

# 784
Айкюто им е горе долу същото.

# 785
Вярно я забравих Зорито. Там съм на кантар, защото в сезон като 7ми и пъзелите им, мисля ще влезе в 8цата. Но не мисля, че при нормални други условия може по-далеч от каквото направи в нейния сезон, въпреки че чисто статистически тя бе в най-силния женски сезон.

Сезон 3 почва феноменално откъм битки. За това се води един от топовете. Сега сме на битката с дънерите, а още е седмица 1. Страшно умно да я сложиш в началото. Същото и с тази с варелите. Това са битки, които радват окото с елементите си, имат нужда от сила, бързина, ловкост. Не съм се замисляла за подредбата, но ще видя какво правят в 4ти и нататък. Имам чувството, че и това влияе и са омазали подредбата в един момент.

Чисто статистически мисля в трети сезон падат от халки колкото в седми за сега, да не кажа и повече — Мани, войника, Неделчо, мис Ели, Милена. А на връщане от дънерите не успяха и Стоян, Паулина... И тук слагаме, че не всички минават на състезанияата до сега, а трябва определен брой (още една разлика). Айде да видим ако всяка битка трябваше Мани да минава, или Семира, дали нямаше да изглежда по-зле сезонът от началото на 7ми.

Има го и друго — наказанията. Червеното племе на първата териториална много закуца на халки и искаха 2 или 3 наказания от по 10 минути. Сега пак почнаха да искат (и изведнъж стана 5 минути). Да, по-бързо е да минеш на халки, но мен ме дразни че сменят времето. Слагаш всяко наказание винаги да е едно време. Не 2 минути или подобна глупост където човекът почива. Или им правят трасе да правят обиколки примерно, да морят мускули както човекът на терен, който си е свършил работата. Но май-май основоположник на масовото искане на наказания ще е червеното племе в сезон 3 Grinning  Те даже вече ги слагат в сметките си за пъзела, а са минали 3-4 битки! Неделчо, за бой сте!!!

Наистина мисля, че слабото плуване, липсата на пъзели  и непрестанната мания на продукцията 1- да ги кара да гладуват и 2- да усложнява халките с торнадота, плъзгащи се варели с незнам какво, стълби и сие, ами и в този сезон да ги сложиш, няма да има по-добър резултат. Сезон 7 не е със слаби играчи, продукцията сама ги кара да изглеждат слаби.
Мани не е за там. Animal Unicorn

Паулина се ската от халки този път, не може въжето да качи (а уж щях да си сменям мнеието за нея Grinning ) и после (нищо че е най-тежка от жените им и не е най-високата) , се нахендри да слага кубчета. Redemption arc-a ѝ в моите очи свърши, освен ако не избухне с нещо напред.

# 786
Айкюто им е горе долу същото.
Порових да се присетя коя беше Зорница. Спомням си я като изключително глупаво момиче, но не така си мисля за Лили Иванова. Има си психологически проблеми, но не е глупава, напротив.

# 787
Е аз не съм казал, че Лили Иванова е глупава, а че Зорница (бидейки глупава, поне според мен) има самочувствието на Лили Иванова.

Доста семпло момиче, биx казал.

# 788
В кой сезон беше "грАничната"? Макар и за кратко, представянето ѝ беше култово. Joy Не в най- добрия смисъл, но със сигурност не мога да я забравя. Grinning

# 789
Стейсито беше в трети сезон

# 790
////

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 23:59 от Airra

# 791
Нещо друго за сезон 3:

-- Мани "крампата" мина днес, което според мен е ново
-- Сагата с изядените кокошки - кучето уж убило 2. Братоев им каза "кучетата не убиват кокошки". Дали някой съплеменик, е пуснал кучето, хммм. Но факт, че кокошките са доста цели, просто "убити". 
-- само за 1 седмица червените са изяли и храната на животните

Паулина с всички сили се опитвам да гледам само игрите, но ми е много трудно. Страшно антипатичен характер като цяло, съжалявам.

# 792
  • Някъде там...
Паулина ми е в топ 5 на неприятниците, лично на мен. Макар че доста май станаха вече и май е по-скоро топ 10... От 7 сезон добавих Мирослав и Радостина.

# 793
Радостина чак така не се е държала, но нека видим как ще напредне сезонът. Всеки епизод давам шанс.

Червените са "сините" на трети сезон, почнаха епичните скандали. Да цитирам и Стоян:

"Защо си хабя зъбния емайл да ви говоря аз приказки" Grinning паднАх.

Събрали са там 4ма мутанта на Катя и Ники Майонезата, не знам осъзнават ти го това Неделчо, Мани, Стоян и Соня Grinning

# 794
Алекс, който живееше в Германия ли? Нямаше ли и той да съди продукцията?
Кое ме подсеща- май така и не се е осъществило заснемането на подкаста с Юлиан?
В движение съм последните 3 седмици. Като се прибера по постоянно местожителство, ще продължа да си гледам сезон 1.

Общи условия

Активация на акаунт