💪"Игри на волята: България" ~ Между два сезона

• 112 043
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 825
Значи още не си стигнала до най-скандалната игра в историята. На Паулина срещу Мартин войника. Рибешката глава. След тази игра хората масово започнаха да не вярват на продукцията.
Има и още една - с нерешимия пъзел за Вальо. Сготвиха го по един брутален начин.
И нищо не казваш за Неделчо и пъзелите. Simple Smile

Мина рибата, сготвиха го Мартин, но то е все едно да коментирам и всички битки, които се паднаха на Мани в който  и да е етап на елиминация. Как пък все елементи, които Мани криво-ляво може, а когато не е тя на елиминация и сменят  на по-сложно. Колко "удобно".
И с Паулина така, както и с наказанието ѝ

Сготвиха Елена, спасиха вече поне 5 пъти Мани, Паулина 2.
Вальо не съм го стигнала.

Неделчо е уникален. Решава "пъзел" , докато е на земята, а Мани вдигната на люлка и пак по-добре от нея го вижда Grinning
Елизабет кръгла нула на логически неща. Успяха с руля и още нещо, но визуално е много зле.

Между другото тук има поне 2-3 пъзела, които можеха да дадат в седми. Поне според мен са супер лесни.

Тъкмо гледаме най-епичната морска битка за сезона. Няколко щафети, вълни по-високи от мен. Напълни ми се сърцето Blue Heart

# 826
- абсурдната и същевремено уникална елиминационна на Елизабет, където я караха да носи кану, което е минимум 30 кила (с добавената кофа вътре)
По мой спомен това е най-тежката елиминационна битка давана на жени за всички 7 сезона ... Елизабет едва не припадна, а си беше силен участник

Относно тази битка Ники Мартинов който е участвал в правенето на игрите сподели че кануто е били по-тежко от нея и на инат го е изкарала, но след това е припаднала и са идвали лекарите да я съвземат, защото е било много тежко положението,но не са го излъчили естествено.
Каза го по повод на това че можеш на воля и инат да победиш в игрите дори да си жена.

# 827
  • София
Вальо ми беше любимец, но за него човек няма как да разбере, защото от епизода не ставаше ясно, трябва на стоп кадър и човек да е наясно кога този пъзел е нерешим. Много е гадно да те прецакат така.

# 828
  • Bayern
- абсурдната и същевремено уникална елиминационна на Елизабет, където я караха да носи кану, което е минимум 30 кила (с добавената кофа вътре)
По мой спомен това е най-тежката елиминационна битка давана на жени за всички 7 сезона ... Елизабет едва не припадна, а си беше силен участник

Относно тази битка Ники Мартинов който е участвал в правенето на игрите сподели че кануто е били по-тежко от нея и на инат го е изкарала, но след това е припаднала и са идвали лекарите да я съвземат, защото е било много тежко положението,но не са го излъчили естествено.
Каза го по повод на това че можеш на воля и инат да победиш в игрите дори да си жена.
Помня, че беше екстремно тежка битка и не знам как оцеляха двете ... Извратена продукция ...

# 829
Дяволо, трябва да направиш една класация за най-скандалните игри от всички сезони....

# 830

Още повече доказва как са мислели, че един ще отиде, а става друго. Малко като Ръждавичка и Радостина. И Пекин. Няма начин да ме убеди някой, че човек с акъл дава такава битка на 40 кг девойче. Искали са Красима, но не са си преценили битката преди това.

# 831
Битката не беше с Красима а с една от племенето на Мани, не помня как се казваше.
Ако не бързаше толкова Елизабет щеше да я бие но беше пренавита и направи много повторения.
Ники Мартинов каза че състоянието и е било много зле след това и е припаднала не е могла да се свести.
И после на мъжете им дадоха някаква много лека битка след тяхната..

# 832
  • Bayern
Битката не беше с Красима а с една от племенето на Мани, не помня как се казваше.
Ако не бързаше толкова Елизабет щеше да я бие но беше пренавита и направи много повторения.
Ники Мартинов каза че състоянието и е било много зле след това и е припаднала не е могла да се свести.
Кремена

# 833

Номинациите бяха Красима, Елизабет, Кремена и Мани.

Това, което казвах, е че продукцията е искала Красима да отиде вместо Елизабет, но най-вероятно не са очаквали да е така зле на пъзел и не ѝ дадоха елемент, с който да дръпне много, тъй като така иначе жертваха Мани.

# 834
  • София
Чикагото в момента по НОВА - в новия сезон на Черешката на тортата.

# 835
Ох, горкия Чикаго, събрали са го с много тегава компания, май. И с никакво чувство за хумор.

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 23:02 от MikasaA

# 836
Е голям образ е този Теодор. "Ползвами зиxчън" (ползваме зеxтин), "сига свънски гърджъчки" (сега свински гърдички), а единият от гостите е мюсюлманин.
Още съм в началото, гледам със закъснение. Шеф Манчев пак мрънка... и пак с неговата мащерка...

# 837
Страхотен 3-ти сезон разказвате. На мен той ми е най-любимият (феноменален каст и толкова беше комично покрай Мани) ,след това сезон 4 и сезон 2.

# 838
  • София
Чикагото не случи на колеги в тази първа седмица.
Толкова капризни кифли не съм виждал. Тотал щета.
Иначе за мюсюлманина имаше ако не се лъжа и пилешко. Чикагото май не е знаел какъв е, не знам.

# 839
Човекът който опропасти анкетата ми (за качество на епизодите) и се подигра с нас, гласувайки десетки пъти на ден за един и същ епизод, го е правил от следния IP addess:  93.123.126.85
Въпросният принадлежи на Скат ТВ.
Тъй като конкурентна телевизия (ако въобще е такава) няма интерес да гласува с максимални точки на абсолютно всеки въпрос, може би този мошеник го е правил за собствено удоволствие в работно време.

Общи условия

Активация на акаунт