💪"Игри на волята: България" ~ Между два сезона

• 107 105
  • 1 066
  •   3
Отговори
# 930
Много бяха сладки четиримата в На кафе. Не го гледам и благодаря, че поствате тези изяви тук. На Калин твърдението само познах и то благодарение на съфорумците тук (спомням си клипчето как прави щампи и шие суичър). На Нати го уцелих, защото нямаше какво друго да е Grinning
Калин и приятелите му от Люлин ще ходят до Франция тия дни. Нз защо, но ще е за нещо лудо. Той после ще си каже сигурно.
Моля, поствайте изявите на участниците за тия, които не можем да гледаме. Хубав ден Heart

# 931
  • Някъде там...
Благодаря и аз, че поствате калинките, които изскачат отвсякъде.
Посмях се с изявите в "На кафе." Радиоинтервюто си го оставям за някое пътуване.

Във Франция ходят на ски. Има клипче в ютуб от миналата година. Simple Smile Снощи собственоръчно поправяха колата, с която ще пътуват на сутринта. Дано са успели (не се съмнявам).

За шиенето Жижик беше пуснала информация. Калин каза, че даже едни от късите гащи, с които е бил в Резиденцията, са си негово дело. Шие си основно зимни дрехи, да са му удобни - суитшърти, ръкавици, панталони. Сам се е научил да крои и шие, на старата машина на баба си. Смях се на глас как на въпроса на Гала дали е шил за други хора, каза лаконично "Шил съм. (точка)" и затвори темата. Laughing

На Нати никога не бих уцелила пък аз. Записала се на културизъм в 4 клас. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Чикагото получил награда за имитация на Шакира.
Дино пък играл магьосник на кон в Операта.

# 932
ММ е от Стара Загора и той от хора на училището точно в операта се е изявявал и то без особен талант. Така че това също ми беше ясно. А за Нати предположих най-малкото вероятно Joy
А, браво за колата. И за потвърждението, че наистина пътуват. Лек път и чакаме снимки. Ските изобщо не са моят спорт, но се кефя на вас скиорите SunglassesHeart

# 933
  • Някъде там...
И Симона с реклама на Сторител. Готина е. Simple Smile

# 934
Движенията на Чикагото нямаха нищо общо с Шакира.  По-скоро бяха същите като на масата в Игрите.   Вероятно е спечелил защото другите участници са били много по-гипсирани пред публика.

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 22:35 от Soney

# 935
  • Някъде там...
Той каза, че има клипче, може да го пусне. Laughing
Събитието е от почивка в Турция, голям хотел, избрали 5-6 човека от публиката. Обяснили им на турски и английски (той нищо не разбрал), сложили му една пола, гол до кръста. И трябвало да излезе пръв. Койото съберял повече аплодисменти от публиката, той печелел. Е, нашият човек още с излизането си на сцената и първите чупки взривил публиката. Другите нямали шанс. Laughing

Калинката пак е пуснал клипче с Пирински красоти. Ходили са на преход със ски до връх Полежан преди Нова Година.

# 936
Много се забавлявах в края на куиза при Гала, когато след като Чикагото изрази по-голямо доверие към преценката на Калин, спорът се реши на "Камък, ножица, хартия" между Дино и Калин, и естествено - Калин спечели и позна.
Гала пък в началото казва "Хайде Калин да е пръв като един победител.".  Ей само заради това и прощавам всички глупости.

Иначе танците на Чикаго са си неподражаеми 😁 И аз като Ръждавичка искам да забравя онзи танц на масата...😴

Кадри от най-новия клип от планинКата (по Калин):

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 19:48 от MikasaA

# 937
Анита от сезон 6 ще става майка:
Скрит текст:

# 938
Предстои ни битката Мани-Фейгин, но от сега мога да кажа, че смених мнението си за 1 човек от сезона, мисля може още 1-2 да спечелят някоя точка.

Скрит текст:

Бих казала че когато вървеше сезона, Генчо ми беше някакси по средата. Ние гледахме основно Гого какво прави, Фифо дали ще спечели битката с Джаферович и до кога Алекса ще трози света.
Не бях негативно настроена, но Генчо просто беше там, къмто позитивен. На сегашното гледане го оценявам много повече. Добре, че се подадържа та да стъжнява на Алекса животчето почти докрай. Може да не ми е фаворит за спечелване, но ми е фаворит повече като него да влизат и тровят живота на редакторите Grinning

Гледах подкаста с Генчо за сезон 7 при Чакала. Като цяло ги пропусках докато вървеше сезона, защото аз гледам 7, а те всичките гости отиват и от 3 часа подкаст, говорят 2 часа за техния сезон. Но ето, че за сегашната ми ситуация това е перфектно! Да започна с това, че  посочи Калин като най-подготвения, минал халките на 2 пръста и че ще покаже много на арената.
Другият е "самураят" - Лапунов Grinning

Генчо може да е всякакъв, но има набито око. Това му мнение е точно за след влизането на жените за попълването на племената до 8, тоест в самото начало.

Разказа скандални неща за Алекса и продукцията как го е инструктирвала какво да каже, как да се държи и как да провокира. Не мисля, че чак толкова съм чувала да се снася колко влияят редакторите, макар и да е казвано по темите тук, но и аз не съм чела активно преди 6ти сезон, самп Спойл темата.

Горещо препоръчвам ако не сте го гледали като мен.

Спомена и редакторката, която е избутала Алекса до края - Паскалева (не Ралица Grinning ) Казва, че редакторите се състезават кой ще вземе повече ефирно време и не толкова продукцията (тоест продуцентите) влияе, а редакторите. Та същата редакторка гледала всички други лошо, овен Алекса и Елица. Казвала на Алекса още на плажа какво да казва, за да - 1) го дават повече, 2) гради имидж явно и 3) след като изпълнява явно боговете на битките се смиляват Grinning
Друга редакторка пък, на нея не каза името, повлияла за съвета когато номинираха Аспарух. Преминало така, защото редакторката е бутала фрази по време на возенето в буса (а уж им е забранено да говорят по време на пътуването). Но каза, че след като ѝ е направил забележка, е била по-добре в работата си тази.

Говори и как никога не са му дали силова битка. Каза, че правил само за "балерина" работи. И е прав. Имаш мъж с неговите габарити и никога не му дадоха елемент, на който би бил силен.

Очевидно е защо него никога няма да го поканят за All Stars, ама не мисля, че той би се и съгласил.

Честно казано в такъв случай си сменям мнението и се надявам нито Калин, нито Гого да влизат отново, да не участват в Сезами-Шмезами и подобни. И братът на Калин да не се пуска! Какъв е смисълът? Ще се падне пак някоя такава редакторка на All Stars, ще си хареса я Миро, я Императора, за да им "чистят имиджа" и да има redemption arc, и ето ти победителя от сега.

Кога така хора като Фифо, Морунов, Гого или Калин ще имат шанс? Никога.

Започва да ми става тегаво при мисълта да гледам следващите 3 сезона. Май ще приключа похода по преглеждането си тук след горните откровения. Ще видим...

# 939
Мишето в "На кафе" днес:

# 940
Няма сила на света ,която да ме накара да си я пусна 😁
Освен, ако не обявява в ефир,че приключва с кастинЗите Satisfied

# 941
Разказват за пътуването си до Филипините е и Шанxaй.

# 942

Гала пък в началото казва "Хайде Калин да е пръв като един победител.".  Ей само заради това и прощавам всички глупости.

Да, тя лекичко се сконфузи като се усети, че победителят беше друг. Незначителна подробност, която никой май вече не помни, а и не трябва.

# 943

Гала пък в началото казва "Хайде Калин да е пръв като един победител.".  Ей само заради това и прощавам всички глупости.

Да, тя лекичко се сконфузи като се усети, че победителят беше друг. Незначителна подробност, която никой май вече не помни, а и не трябва.
Хахахха, ще припадна! Леле леле! Laughing

# 944
Да, тя вярно, че това каза, аз си рекоx, че нещо ми се счу. Ама щом и вие потвърждавате, значи... да, гафче.

Общи условия

Активация на акаунт