Ние прекарахме Бъдни вечер и Коледа при моята майка. Отидохме на село. Дойдоха вуйчо, вуйна, братовчеди, семейството на сестра ми - доста хора, а имаше място за всички! 😁 Имахме сняг, пързаляне с шейна, бой със снежни топки, баници, сарми, зеле, свинско, вино и други вкусотии на трапезата. Запалихме печката с дърва. Посетиха ни дори добри гости коледари. ♥️ Мина чудесно! На мен ми беше спокойно, децата се забавляваха, а на мъжа ми също му беше уютно. Като цяло - усещане за сплотеност и дом. ♥️
Коренно различно от това брат му да го покани без мен (между другото днес все пак ще минем да видим семейството на брат му заедно 😉), майка му да се сърди, да говори срещу мен, че даже и баща му се е включил с репликата кракът ми да не стъпвал в тяхното градче. 😁
Е, явно очакваха, че с групов натиск ще го принудят да избере да бъде с тях, а нас да ни остави, но не познаха. Дори може би в момента връзката ни е по-силна от всякога и се чувствам много топло в нея, както и той.
В момента пътуваме да се прибираме към града, в който живеем.
Надявам се, че по време на празничните дни при всички вас също е било топло, уютно и приятно! Дано да посрещнете новата година с хубави емоции и тя да бъде здрава и щастлива! ✨🍀♥️