За другото (че се чувстваш като слугиня през останалото време от годината) - няма как да се очаква от толкова възрастна баба да е основна домакиня, просто е нереалистично.
За другото (че се чувстваш като слугиня през останалото време от годината) - няма как да се очаква от толкова възрастна баба да е основна домакиня, просто е нереалистично. 
))/. Беше се засилила и тя да приготвя, но я спрях навреме / не живеем заедно от няколко години, и си я знам/И зор не си давах, че за съжаление вече сме в малко, по-малък състав ...
Та стигнахме да преспим на път за морето, както всяка година, този път, освен дъщеря ми и една нейна приятелка. Първо ни посрещна с 1 тава ядене и салата (такива домати няма нийде другаде по земята) , май и бяница имаше. Сутринта естествено пържени филийки (да уточня, че не трябва да ям тестено... да бе, де, спазих го аз
) На връщане отново минахме оттам да разделим пътя. Пак ядене на корем, на изпроводяк палачинки. Изобщо... А майка ми как готви... няма такова нещо. Хора, аз не обичам ориз (вегетарианка съм за протокола, ама не ям ориз). Е, майка ми, ако направи, не просто ще ям, ще ям с КЕФ. Аз, между другото ако се хвана да готвя, става мнооооого вкусно. В смисъл, бива ме (и баба ми беше страхотна, и майка ми, та аз няма откъде да го наследя
). Обаче, никак не обичам. Добре, че сме само 2те с дъщеря ми, като беше малка готвех за нея, ама сега - нц. А и за 2 порции, вегетарианки, и 2-те ядем по малко - готовата хвана навън е вкусна. Знам всички гостилници и топли витрини. Лошото ем че избора на вегетариански ястия, които се предлагат е ограничен. Е, от време на време и аз готвя. Ама никак не обичам. Пак казвам, ако сготвя става много вкусно, но не ща. Леле, да имаше някой да ми готви...Препоръчани теми