С какво ви дразнят свекървите? - 170

• 32 460
  • 745
  •   8
Отговори
# 735
Добре де, какво се очаква от мен?
Аз съм си заявила честно намеренията
А не 7 години условия.
Къде е връзката?
Тая жена изискваше без причина. Имаха 3 стаен.
Сега и 4 стаен. Колко от вас са раждали заради такива условия. Дете се ражда, щом жената иска. Щом не иска, опааааа. И стая да има.
Е как да я подкрепя, кажете сериозно

# 736
А има ли вероятност тя да има проблем със забременяването, който да прикрива зад кариерата?

# 737
  • Бургас
Тя затова се дразни, че не може да остане насаме с него. Тия неща по телефон не се обсъждат.
Абсолютно! Но не се и обсъждат докато минава през тях да свърши някаква работа. Това е сериозна тема и ако е искала да го обсъди със сина си, да го е направила досега, все щеше да намери начин да се видят насаме. Може би я е страх от отговора, който ще получи.

Наистина, кофти ситуация е това. Разбирам притесненията й като майка, не е хич приятно. Повечето от нас изхождат от идеята, че всеки мъж или жена държи да има собствени деца и когато някой е склонен да се откаже от това, отстрани хората нормално мислят, че този отказ е под натиск, а това не е задължително. Всъщност, има жени и мъже, които изобщо не държат да имат биологични деца, както всички знаем. Остава въпросът, доколко ние като родители сме запознати каква е точно позицията на нашите деца по въпроса и доколко осъзната е тази позиция. За жалост, за повечето неща в живота на един възрастен, няма как да сме наясно, нито как да сме обективни, особено за децата ни. Гадно е, но това е част от порастването, част от живота и собственият им житейски път. На нас може да ни е гадно, тревожно, мъчно, но няма какво да направим. Трябва да го приемем и не, хич не е лесно.

# 738
А има ли вероятност тя да има проблем със забременяването, който да прикрива зад кариерата?
Не. Няма. Иначе първа щях да науча.
Гадно е, че 7 години жената лъже.
И най- прекраснасна д е, това е проблем. 7 години тай отгледа дъщеря и и наистина ги издържаше. Наистина. Пък не бил идиот. Всякак ще го наричам. Нали аз го научих , че думите са важни.

# 739
Няма нужда да я подкрепяш. Отдръпни се малко. Разбирам какво те тормози, но не може нищо да направиш. Синът ти е млад, има много време пред него.

# 740
  • Melmak
Дали първа щеше да научиш? Айде…

# 741
  • София
Сега пак ще ме разпнете, ама... на името на двамата ли е Grinning

Разбирам, че си я обича и явно се съобразява с нея, което пък е похвално донякъде, но действително хората се разделят и след много по- сериозни връзки. Ако той действително желае да има деца непременно, а тя не - рано или късно ще се разделят. Това са нещата от живота. Не че времето е за пилеене, но пак някакво успокоение за теб като майка може да е, че той и на 38, и на 40 при равни други условия може да си има дете. От него зависи.

И идеята да го накараш да премести гардероб не е лоша. Така ще се видите насаме. А тия излияния в 3 през нощта, ако идват от снахата, са си криндж. И още как.

# 742
Съмнявам се да научиш за това, твърде интимно е, че да се споделя пък било то със свекърва, но като нищо е възможно. Въпреки това има и ин витро, което вече е опция за доста семейства.

# 743
Как да обясня, че си живея добре.
Нищо не искам, хора.
Наистина.
Аз моите битки съм ги провела.
Римо, знам, че има. Успокояваш ли ме?
Аз ти пиша, че тая дама няма да ражда. Няма. Не иска.

# 744
Според мен 7 години заедно при тази възраст на жената също си е или размотаване, или трудност при забременяване. Но някак си няма как свекървата да е запозната какво е.
Пък че жената си иска по-голям апартамент - много хубаво. Ето че го е и получила. Значи този мъж за тази жена душа дава и се старае, аз така ги вижда, нещата. Отгледал й бил детето - нещо лошо ли е това...? Може да имат и свое. Животът е динамичен.

# 745
  • София
Новата тема за оплаквания от свекърви – https://www.bg-mamma.com/?topic=1849198

Тема за оплаквания от снахи – https://www.bg-mamma.com/?topic=1525126

Общи условия

Активация на акаунт