КГБ = Клуб на Готините Баби - 242

• 15 687
  • 675
  •   1
Отговори
# 15
  • Вила Великула
Да погледна какви ги вършите....аз поработвам. Сутринта насадихме елха в двора на Читалището и я украсихме. Сложихме и лампички по оградата. Тече трескава подготовка. А аз още не съм направила нищо - трябва да правя меденки и мъфини за базара, но нямам грам време - задължително в сряда и четвъртък трябва да съм готова с меденките, а мъфините за да са меки ще ги направя в петък.
Кассс, аз нали съм луда на тема украси и т.н., моята е факт от повече от две седмици, а сега само добавям разни дребни детайли.

# 16
  • някъде другаде
Направих си кафе и седнах да ви нагледам преди да тръгна за София.
Янче , зло да те забрави. Сутринта пропуснах да те поздравя за Анжелка. Смело можеш да кажеш , чче вече имаш студентка. А дано я поканят и в желания от нея университет.
Диди , довечера успех и на Неда , макар , че съм сигурна , че ще се справи блестящо.
Пипи , много са хубави украсите , а тези стърчащи крака на елф много ми харесват.

# 17
Пипи< Heartpulse  Бо_ряна, Heartpulse!

Успех на всички наши внучки в ученето, театъра и все така напред да осъществяват мечтите си!
На всички лежерен следобед и приятна съботна вечер! Коя на СПА, коя на Казанлък, коя на простиране и т. н. , всичко да ви е приятно !

Аз  сутринта напълних 11 буркана с кисело зеле и го стерилизирах. След няколко дни останалото, което е  за около 6-7 буркана и да остане една зелка за Коледа. Предстои да сложа ново, но само 3-4 зелки, колкото за прясна чорбичка.
   Още не съм правила ни елха, ни друга подготовка за празниците. Има време.
За сега ми стига толкова работа. Лягам на диванаТА с книга.
До скоро!

# 18
  • София
Пипи, елхата ти е не по малко красива от темичката ни!
Тони, приятно да ти е! Ще чакаме снимки.
Отмарям след сауната и ще направя още една. Надявам се това да види сметката на гадния вирус, дето ме тормози!

# 19
Аз съм доволна от себе си, вихрих се резултатно, напреднах с чистенето. Пере се още.
  Суша. Само за вечеря се чудя,  имах идеи вчера и ги забравих,  а онази вечер приготвих все пак зеле, почти се размрази месото да се реже.
 Сега не знам. Ще мисля ,мисля, имам кренвирши, дали не сърце, вътре сирене и яйце ,нещо леко???

# 20
И аз напредвам с чистенето и прането. Искам днес да приключа, малко остана. Утре ще изнасяме три месеца на татко. Времето си тече... Още не сме извадили елхата. Не обичам изкуствени, но вече десетина години сме с тази, която по принцип не е лоша. Ще я подготвя и ще викна дребосъчковците да я украсяват. Играчки колкото щеш.
Време ми е за безкофеиново кафе в храсталака, хайде компания Heart
Борянка, аз залагам на кренвирши Heart

# 21
При мен готвенето се отлага за утре. Снощи пекох пиле с картофи и пица. Лорка естествено беше на суши. Днес ММ и син 1 ходиха да видят бабата. Ние с децата си бяхме в къщи, че малко са разбутани. Остана храна, за утре - патица с ориз.
Мъжете се прибраха и полегнаха, ние се забавляваме Simple Smile

# 22
  • в сърцата на любимите ми хора
Ние пък днес сме на печени тиквички с чесново сосче. Ммммм, вкусотия. Утре няма да готвя - нали ще гостуваме 🙂.
Тетка, 🤗. Времето наистина минава много бързо. И не лекува мъката, ама никак. Бог да прости твоя татко.
Аз също не обичам изкуствени елхи, но пък така спасяваме живите дръвчета. Природата ще ни е благодарна.

# 23
  • София
Привет, дружки!
За нормалните хора днес е ден за почивка, разкрасяване, разходки, гости, чистене. За мен беше един доста натоварен ден на тръстиката. Всички, които са се сетили, че 2025 се изнизва, хукнаха да си ползват полагаемите им се три процедури по Здравна каса. И вадих, и правих, бая работа отметнах. И на всички мотивът е - да мога да ям по празниците. Защо някой не каза - да съм по-красив, да говоря по-добре, да не ме боли по празниците, да не се подуя. Не! Да могат да ядат, като че цяла година са били вързани на въже и залък не са хапнали. Та това е покрай мен. Утре - същото упражнение ще бъде, само че след обяд.
После пак ще намина. Не може да не коментирам. Grinning

# 24
  • Кубрат/ Пишурка
Да се обадя и аз. Честита ни нова къщичка! Пипи, Боряна, благодаря!
При нас доброто с лошо. Преди два дена Люис - приятелят на Анжелка попаднал в катастрофа. Някаква пакистанка е засякла мотопеда му, излизайки от странична улица. Счупена ключица и разкъсан мускул на коляното. Вкъщи си е, но на страшни обезболяващи, близки до опияти. За мотопеда да не говорим. Та такива неща.
Утре няма да пиша - 13 години от смъртта на Мариела. Ще запаля свещ, ще пийна за Бог да прости.. И така.

# 25
Пипи, разкошна е коледната къщичка!
Борянка, както винаги точно в десятката!

# 26
  • София
Пипи, Боряна, благодаря за новата тема!
Дано да е весела и да няма болни.
Янке, съчувствам на гаджето. Нали е жив, другото постепенно ще заздравее. Дано има застраховка момчето. За мене пакитата в Англия са нагли и безпардонни. Но са им от колониите и си ги кътат.
За утре - прегръдка,  каквото и да пиша е излишно.
Фло, почивай до утре.
И аз се наработих днес. Пл. мъжки е поел атаката на мрънчоците. Намерих ги живи и здрави, добре гледани. Имат късмет децата със златен дядо.

# 27
Бабата е с проблем, не може да казва "не". Или и е жал за децата.

# 28
Айша, поздравче! Браво на дедо!
https://youtu.be/yCONWhQEIwE?si=THhs5uLztXCyXG67

# 29
  • някъде другаде
Добро утро!
Не се наспах но в 9 съм на Луковит на маникюр. След обяд , дано не спрат пак водата ще се боядисам.
Яхче , Светлина на душата на Мариела. Не е истина , че времето лекува. Боли , като в онзи първи ден. Гаджето да се оправя бързо.
Тетка , Бог да прости татко ти!
Снощи концерта беше много хубав - Мария Илиева , Любо Киров , Миро , Българе и др. Беше посветен на борбата с войната по пътищата. Главния спонсор обаче беше някаква , според мен сектанска църква Пробуждане , та много реклама и направиха , даже и молитва имаше на края. Една позната , която дойде с нас , ни каза , че тази църква помогнала на Миро да се спаси от наркотиците. Аз се астрахирах от това и ми хареса.
Нещо не мога да оправя кръвното. Нали ми смениха лекарството. Сега , като станах ми беше 140/90.
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт