КГБ = Клуб на Готините Баби - 242

• 15 551
  • 675
  •   1
Отговори
# 45
Борянка, Heart
Сложи и картинката, която те вдъхнови - ще бъде чудесна илюстрация.

# 46
Бях я забравила ,поправих се. Исках нещо за звездите ,то стана за любов. Ама без любов не може.

# 47
Янче, Тетка, КАГ, мир и светлина за душите да има!

Боряна, много хубаво стихотворение!  На любовта всички възрасти са покорни.

# 48
  • някъде другаде
Борянка , много ми хареса стихотворението.
КАГ , да почива в мир брат ти.
Днес се разкрасих. От утре на работа. В петък заминавам на Сърбия на служебен банкет.
Кас , бързо да ви минава.
Утре Теди ще ходи на Луковит и ще изпрати подаръка на другарчето ми. Надявам се да го зарадвам.
Хубава вечер!

# 49
  • Вила Великула
Борянка, отново благодаря за прекрасните стихове с които ни даряваш.
Тетка, дано майка ти да се възстанови бързо.

# 50
Наистина ли ви харесват или от куртоазия? Защото аз не мога да ги харесам напълно , от душа.

# 51
Благодаря (за брат ми) !!!

Днес в Гърция внучката има златен медал.В рамките на  8 дни - в Гърция и Сърбия 4 златни и 1 сребърен. Добър край на спортната година.

# 52
  • Вила Великула
КАГ, браво на внучката. Успех след успех. Много труд е положила.
Борянка, не се съмнявай в способностите си. Имаш дарба и е очевидна.

# 53
  • някъде другаде
Добро утро!
Късно легнах , а се събудих преди алармата. Днес на тръстиката.
КАГ , браво на детето. Труда винаги се възнаграждава. Желая и още много спортни успехи.
Борянка , наистина много харесвам стихотворенията. От книжката имам любими , които си ги чета редовно. Това от вчера се добавя до тях.
Тетка , как е майка ти?
Кас , овладяхте ли вируса?
Пожелавам ви следобед да си изкарате чудесно , в което не се съмнявам. За тези , които ни няма и благородно ви завиждаме изпратете снимки.

# 54
  • Вила Великула
Не, че се е случило нещо ново от снощи до сега, но обичам сутрин като си пия кафето да си говоря с вас.
Днес деня ми отново е разграфен по часове. След малко потеглям към София. Имам среща с нов клиент, да видим какво ще излезе. Аз самата съм на кантар дали го искам като клиент или не - не за друго, но го познавам от доста време и не ме кефи като човек. После ще имам малко неприятни обиколки в гради. Казвам неприятни, защото мразя трафика и лудницата, но трябва да отнеса едни пари на фирмата, която ни вкарва в регулация имоти. След коет осе връщам в офиса да работя и накрая най-хубавото мероприятие за деня - срещата с вас. Ще съм там по-рано, за да мога да се видя повече време с присъстващите, че съм обещала после на ММ да му занеса китайско за вечеря.
Тетка, как е мама?
На всички усмихнат ден, а на повечето доскоро!

# 55

"Пътят е само и единствено твой. Други може да вървят редом с теб, но никой не може да го извърви вместо теб."

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Колко е хубаво да се събудиш сутрин, да не бързаш за никъде, бавно и спокойно да те обзема мириса на прясно сварено кафе и да ти е леко на душата ...
Лека полека ще започна да слагам Коледната украса и да подреждам подаръците. Имам още малко да допълвам. Не ми разрешават да купувам играчки, че били затрупани с такива, но какво е Коледа без играчки за децата. Казах, че ще си ги оставят тук да играят като си идват на гости Smirk
КАГ, браво на внучката - нека успява и ви радва, така прославя и България!
Борянка, повярвай в себе си - искрени чувства има в стиховете ти, тихо и вълнуващо грабват сърцето. Харесват ми Heart Eyes
Днес всички болнички да рапортуват, че вече са ОК!
Баболинки на срещичка - да ви е весело и щастливо, ще ви проверя - да си знаете. И да ни се покажете после - ще си търсим фотото!

Спокоен и усмихнат ден от мен Heart и

# 56
  • София
Привет, красавици!
Поздравление за шампионката на баба КАГ! Да продължава да тренира. Спортът възпитава и калява тялото и волята!
Как са днес болните ни приятелки МЕРИАН и КАССС, как е майка ти, ТЕТКЕ, оздравя ли момчето ти, БОРЯНЧИЦЕ?
На вън е слънчево, но мразовито. Деди закара внучката на математика, а аз след като им изпържих филийки за закуска, сега подхванах готвенето - пилешка супа и пиле с ориз - по заявка на съседите. Така е лесно, когато ти подскажат какво искат.  После съм на лекции и накрая  -  чаканата среща с приятелките.
На всички желая хубав ден!

# 57
Здравейте, баболини! Стигнах и до вас, ама понеже разконспирирах моето другарче, най-напред си поговорих с него. Сега си чакам изненадата.
Аз ще направя всичко възможно да дойда, въпреки, че гредата е налице. Първи ден от отпуската и рано сутринта ми се обади колежката, която ме замества, че снощи е починал баща и. Та днес и утре съм на работа, почивам в сряда  ( евентуално), четвъртък и петък пак.
Сега да ви кажа за проблема на пИятеля. Снощи го доведоха на подсрижка към 17 ч. и после седнахме да вечеряме. Та пИятелят харесвал Ема. Споделил с най-добрия си приятел Алекс. И той веднага започнал да се сближава с Ема. И докато се чудех как да не се задавя, умникът сподели, че вече знае какво ще направи. Днес ще каже на Алекс, че харесва Теди и той като започне да ухажва Теди,  Ема ще си е само за него. Довечера чакам да каже дали планът е сработил.
Болничките,  обадете се и кажете, че сте добре.
Боряна, няма творец, който да е доволен от себе си. Ние обаче сме коректива. Пишеш докосващо, момиче,  давай все така.
КАГ,  браво на твоята внучка! И ние сме горди с успехите и, така да и кажеш!
Написах ферман, ама телефонът звъни, свършвам...Прегръдка за всички!

# 58
  • София
Здравейте прекрасни!
Ениса, бързо ще минат двата дни! Борко е умно дете, как само го е намислил, браво!
КАГ, браво на внучката ти, все така да побеждава!
Аз съм криво ляво добре, засега се каня да се видя с вас, но ще е по-късно, че днес ми е последния за годината работен ден. Докато се настроя за работа трябва да се настройвам на друга здравна вълна, но се надявам всичко да е наред. Утра ако се събудите рано в 8 часа ми стискайте палци за операцията на ретинирания мъдрец. Довечера се надявам да видя повечето от вас, останалите ще ми липсвате!

# 59
  • в сърцата на любимите ми хора
Голямо затишие в темата. Сигурно се подготвяте, т. е. разкрасявате, за довечера 🤗. Весело да си изкарате и моля - снимки.
Днес ходихме с мама до НАП, че ѝ заявих по телефона ПИК. Уж трябваше само да отиде лично да си го получи, но я накараха да напише заявление и тогава ѝ го дадоха. Питам ги какъв, тогава, е смисълът на телефонното респ. по имейл заявяване - вдигат рамене. Малко се ядосах 😡. Но поне се сдоби с ПИК, че за доста услуги и справки ще си спестя обикалянето по институции. Оплаках се 😬.
Болничките дано вече да оздравяват. Здравите да се пазят.
И пак - хубава и зареждаща среща, момичета 🤗

Общи условия

Активация на акаунт