КГБ = Клуб на Готините Баби - 242

• 15 601
  • 675
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро Тони, добро утро баболинки!
Аз пък се събудих без алармата и с голямо желание да пия кафе. Направих си вече и цоп в темата.
За концерта четох една дама от друга тема, че е във възторг. Радвам се, че и на теб ти е харесало!
След малко и аз ще се лакирам. Отказах се от гел-лаковете, не ми се отразяваха добре на ноктите. Сега си се лакирам сама и ми се получава много добре. Единствено от медицинския педикюр не се отказвам. Жената при която ходя е със златни ръце и много си разбира от работата. Буквално ме е спасявала.

# 31
  • Вила Великула
Добро утро, момичета!
Днес май всички мързелуват или се занимават с внучета. А и на вън времете не предразполага към разходки и игри. Предполагам обаче, че Клечи ще е първа писта с принц Чарли и размерват Софийските улици от рано сутринта.
Янче, моите най-искрени съболезнования за Мариелка. Прегръщам те.
Тетка, прегръдки и за теб. Каквото и да се напише, не е достатъчно.

# 32

“Поне веднъж на ден отделете миг, за да се запитате кое наистина е важно. И имайте мъдростта да градите живота си около отговора.” 

Добро утро Coffee

Днес сме ранобудни - може би защото ще пътуват. Закуската е на масата, кафето - също.
Янче, Тетка, силна прегръдка от мен Heart

Спокоен ден на всички, стойте на топличко и да ви е хубаво!

# 33
Добро утро и от мен ☕🌹

Янче, Тетке, мир на душите на най-близките ви хора 🙏 Болката е голяма и времето не лекува! Прегръщам ви силно ❤️

Ние в къщи май втасахме с някакъв вирус. Първо в петък вечер ММ стана зле, снощи аз и син 2. Уж сме се изолирали, дано опазим малката снаха. Горният етаж за сега, да не ме чува дявола са добре. Пазете се, че много гаден вирус!

Спокойна неделя на всички? 😘

# 34
Янче, прегръдки!
Благодаря ви, момичета!

# 35
Здравейте, момичета ,,и на трийсе, и на трийсе по две"", та даже и отгоре.

Да, Пипи, ,,народния будител"" не пропуска разходка рано сутрин, по тъмно още - само дето понякога ме съжалява и ми отпуска по трийсетина минутки повече спане.
Добро куче е, това му е необходимост и ща не ща, сутрин мотам крачоли сънена, не мита, не пила още кафе, ставам и тръгваме  -40 -50 минути и ,,навъртаме""  около километър километър и половина ходене и много душене по следите оставени от другарчетата му.

Тези дни водим едни ,,задълбочени разговори"" с chat GPT за кучешката физиология и психология и по конкретно на японските хинове. Освен, че са много тихи и спокойни животни са и много интелигентни и интуитивни. Познанията, които натрупах за породата през тези две години и половина и особено след тези разговори по всички въпроси, които ме вълнуват, ако ги имах в началото, щях да си спестя много грешки и много неразположения на животното ми. Човек се учи от грешките си, но не е много добре, когато е за сметка на някого, винаги е по - добрия вариант предварително да има  знанията, но за съжаление не винаги е възможно.

Янче, Тетка, светло да им е!
Изживяхме го заедно с вас, но е трудно да си представим болката, която носите... Прегръдки!

Кассс-и, къде го пипнахте гадния  вирус.
Пазете ,,горния етаж"" , и малчо, и мама му,  и татето му.

Мериан, как си след банкета ... и след сауните?

Макавели, спокоен път на твоите хора.

Тони, приятно разкрасяване!

Мамси, днес ли щеше да сте на гости в Казанлък ?  Приятно да си изкарате.

Мернах тези дни Дидиа.
Как си дружке? Имаше здравословни проблеми, разкараха ли се?

Айша, дядо мечта е ТМ.Повече да има такива ...

За ,,хвърковатата чета"", Пипилота и Фло, няма какво да кажа - неземни създания сте, справящи се с всичко, без да губите позитивизма си.

Еее, толкова се сещам за сега.
Не ми се сърдете неспоменатите, толкова си мога ...
Но пък сте в мислите ми и с всяка мислено разговарям докато ви чета.
Да ви е спокоен и уютен денят!

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 10:56 от Важна клечка

# 36
Добър ден!
 Янка, Тетка, светла памет на вашите скъпи покойници! На моя брат също! Днес стават 25 години , откакто си тръгна внезапно !

Хубав ден, приятелки! Изкарайте си го спокойно и успешно!

# 37
Мир на душите на починалите ни близки! Heart

Прибрахме се, студеничко е вън. Мислех да изпия едно кафе навън, но се отказах. Приютих се под шипковия храст. Имам ли компания или в момента обядвате?

# 38
  • Вила Великула
Тетка, аз съм ти перманентна компания, защото сутрин като си направя едно дълго кафе, го пия цял ден докато работя. Нали казват, че кафето трябвало да се пие студено, че да не получаваме бръчки. Май е само оправдание, за стоящата чаша по цял ден на бюрото, ама....

# 39
Благодаря ти, Пипи! Heart Аз моето го пия с мляко и бръчките бягат от мен Wink

# 40
  • в сърцата на любимите ми хора
Завърнахме се от Казанлък. Изкарахме си чудесно. Три часа на сладки приказки с родата не ни стигнаха. След Нова година пак. Разходихме се малко в центъра, разгледахме коледния базар, но мама не издържа много на ходене и разходката беше кратичка. Заредихме батериите добре.
Тетка, Яне, прегръщам ви. Мир на душите на починалите близки.
Тетка, може ли да споделиш къде ходиш на медицински педикюр? Имам нужда, а все не попадам на правилния човек.

# 41
Ето ме и мен - изпратихме децата, те си пристигнаха по живо, по здраво. И сега отново сме Куку и Пипи Simple Smile
В очакване на наближаващите празници ... Малките младежи са с намерение да ни гостуват няколко дни - така, че хубавите дни са пред нас. Само да са здрави всички - останалото ще се подреди.
КАГ-че, силна прегръдка и за теб!
Кассс, как сте днес? Овладявате ли положението - какви са симптомите ви? Грип ли е? Дано бързо преминава и да нямате повече болни в къщи!
Мериан, как ти се отрази сауната? Това само репетиция ли беше или истинския купон?
Фло, ти добре поработи и в двата почивни дни - дай си малко отдих. Как мина купона във Варна - Радичка щастлива ли е, хареса ли обичките?
Мамси, добре сте се разнообразили - и ние много обичаме Казанлък. Честичко гостуваме и се шегуваме, че може да се "преселим" там - да сме на еднакво разстояние до двамата сина Rolling Eyes
Сега малко ще поприбера - утре повече.

Спокойна и топла вечер баболинки Heart и

# 42
  • София
Янке,  каквото и да пиша ... Мариела да пази Анжелка и тебе от небето.
Тетка, лека му пръст на дядката.
Изпратихме мрънчоците - дойдоха бащата и лелята да ги вземат. Влязоха, седнаха и май чакаха софра за следобедна закуска. Но не дочакаха. След около 30 мин. кесене в кухньо-хола, на празна маса решиха да си вземат вече нахранените и облечени деца. Донора беше искрено изумен, че дрехите в раниците не са изпрани. Кротко му обясних, че те играят с колички на мястото, където иначе слагам сушилника. От своя страна той ми обясни къде мога да ситуирам сушилня и да не простирам. Ъхъм, съгласих се, че точно там ще я сложа като я купи. А пък той рязко изгуби интерес към  инвестицията. Да се смея ли или да плача? Избрах първото...

# 43
Аз се смея, интересно разказваш, продължавай. Дай ми уроци за проза, със римите някак се научих да се разбирам. Даже изпрасках едно любовно по картинка, че ми хареса картинката. Събрала съм си картинки и ще съчинявам по тях ,кой ме знае коя  и каква баба съм. Той Евтим Евтимов на 80 писал любови, аз имам време още. Срам ме е , ама не много.

Звезден прах

Обещах ти дори сред звездите
да сънувам и теб и покоя.
Да се радвам, как сбъдваш мечтите.
И съм твоя, все още съм твоя.

Ти не вятър, ти бурята беше
що дървото изтръгва от корен.
Аз не спях ти когато не спеше
и по пътя вървя неуморен.

Цветни сънища пращам ти, мили,
и звездите в очите ти греят.
Аз прибавям ти своите сили,
нека всички пред теб онемеят

Твоят път е напред, лъкатушен,
ала все към върха да те води.
Не се ражда човекът научен
Той се учи дори да проходи.

Със спокойствие гледам те в мрака
и звезди неуморно блещукат.
Виждам колко успехи те чакат-
на вратата ти вече те чукат.
14.12.2025
 Ако ме обучиш, ще стана голямата работа автор, иначе така си оставам,  опитвач.
Не искам да говоря за умрели, такива размисли имам, че не са за публика.

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 19:31 от Бор_яна

# 44
Борянка, много е нежно! Благодаря, че сподели!
     Мама от следобед не се чувства добре. Сега пак заспа, а не е вечеряла...

Общи условия

Активация на акаунт