КГБ = Клуб на Готините Баби - 242

• 16 099
  • 675
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Привет, работни булки!
И у нас, като при вас - всичко е под пара! Отказахме се от постните сарми, Всички гласуваха за пълнени чушки с ориз и стафиди. Сега правя плънката за тях, а после подхващам реденето на капамата.
Хайде да не загори тенджерата. Grinning
И от мен пожелание за здраве, обич, благоденствие и мир. На МАКАВЕЛИ и всички момичета, които изпратиха благословии ще кажа - да бъде!

# 361
Здравейте .
И от мен - спокоен ден и приятна вечер!
Всичко пожелано да се сбъдне!

Последна редакция: ср, 24 дек 2025, 12:56 от Важна клечка

# 362
Добър ден, приятелки! Позагубих се малко, защото вирусът на ПИятеля ме докопа и мен. Вчера лежах на диванаТа и почти проспах деня, днес обаче съм на КПП-ето. Надявам се детенце да е добре и довечера да дойдат. Готова съм с трапезата, остана само питката. И аз не съм в най-добрата си форма по празниците, винаги се сещам как празнувахме някога, кои сядаха покрай масата, но това е живота. Така че, разбирам ви прекрасно и ви гушкам!
На всички ви желая да сте много здрави,  вие и всички около вас, да имате цялата любов на света и да сте все така готини,  обичам ви!
Светъл празник!

# 363
  • Кубрат/ Пишурка
Добър ден и от мен.
Гледам концерта на Тоника по БТВ. Поостаряли, само четирима, но пеят с хъс.
Наготвили сте както трябва! Върнахте ме в годините, когато и аз отрупвах масата. У нас по традиция се правеха само лозови сърми, а зелевите - за Нова година. Иначе, Айша, съм съгласна с туземеца, че с боб и зеле няма как нощта да е тиха и свята. Joy
Аз ще бъда сама и ще съм извън всякакви традиции. Ще си направя пиле с ориз за довечера и за утре. И, нали вече имам зъби, ще си добавя и трушийка. Това ще бъде!
Весели празници и щастлива Коледа!

# 364

Светли празници! ❤️

# 365
Пак надничам тук преди следобедна дрямка Wink
Моичките дребосъчковци заедно с мама, тати и кучето заминаха на село при другата прабаба. Много се радваха, че ще пътуват. Ще чакам да пишат когато пристигнат. Да им е лек пътя!
До преди малко племенницата ни беше на гости, мама много ѝ се зарадва.
Момичета, много ми е приятно, че през празниците ще съм заедно с вас в къщичката ни!

# 366
  • София
Бабо, Дядо Коледа ще дойде ли?
Да, ако спрете да се джавкате със сестра ти! А...
Весели празници, много любов, топлота и споделеният на трапезата довечера. Ние ще сме с туршии, пълнени чушки с боб, зелеви сарми с ориз, щрудел, сушени сливи и питка. Само питката не е готова.
Прегръдки на всички, бъдете здрави!

# 367
Много послушна съм била - навръх Бъдни вечер получих подарък от моето другарче.
Ян, благодаря ти миличка - усещам твоята талантлива ръка в подаръка. И понеже Новата година ще посрещнем вероятно солово, истинският тост ще е тогава (а може и по-раничко). Тази вечер няма да рискувам, че има много палави ръчички около мен Simple Smile
Лудориите продължават, имаме толкова интересни и непипнати неща - весело и забавно е при нас.
Да ви е топло и светло в душите и сърцата, обичам ви баболинки Heart

# 368
Надничам тук след една следобедна дрямка:-) Обяд нямаше. Ама в това време .. с одеалце... Супер!
Сега пия кафе и после ще правя сърми. После питка.
Утре пилешки пържоли и баница.
И отивам при малкото ми момиче!
Само да няма сняг...

# 369
  • Вила Великула
Момичета, Гъбката ми е писала във месинджър. Толкова се зарадвах, че връхлитам тук за да съобщя новината.
После ще ви прочета.

# 370
Поздрави на Гъбката!
Мои още пътуват. Ето ви сняг

# 371
Тиха нощ, свята .нощ ,
Желая ви спокойствие и доброта.
Много любов и красота,!
Тиха нощ ..

# 372
  • Вила Великула
Така, питката се пече, подаръците са готови и чакат получателите си.

# 373
# 374

Най-добри празнични пожелания и  от мен, тихо, спокойно,  а снимката ми е подарък. пътувам   и гледам  красоти от  диванаТа  у нас, други пътуват заради мен и споделят. И това е  хубаво, животът продължава.

Общи условия

Активация на акаунт