КГБ = Клуб на Готините Баби - 242

• 15 866
  • 675
  •   1
Отговори
# 540
Борянка, новата ти стихосбирка "набира" скорост в моя лаптоп Smirk Събирам си стиховете даже с картинките.
Мериан, дишай дълбоко и събирай здраве - обичам Рила и Пирин, но повече през лятото.
Клечи, приятни забавления с децата и Чарли - много е хубаво Heart
Тетка, не се притеснявай - хубаво е когато пишете. И аз съм от тия дето все надничат тук, макар че се опитвам след кафето сутрин да пиша поне само още веднъж. Но ... понякога не се получвава.
Айша, не бъди толкова строга - понякога ги оставяй да побеждават. Когато играем с Филип на Монополи, Черен петър или Не се сърди човече, той много обича да побеждава. Учим го да приема и загубите, но такъв рев пада ако има няколко поредни загуби - не е истина. Щем не щем понякога като "нагласените" мачове, "поправяме" резултата в негова полза.
Ранелла, те тоалетите на някои от нас може да са за "пижамено" парти Rolling Eyes

Някой казват, че това важи и за свекървата Smirk

# 541
# 542
  • в сърцата на любимите ми хора
Тетка, много сладурско! Прочетох го на баба Мими, щото други деца около мене няма 🙂. Зарадва му се.
При вас духа ли силен вятър? Гледам ужасите, които е причинил. Добре, че няма жертви. При нас духа на пориви, но що годе поносимо.

# 543
  • някъде другаде
Днес се показах на вън само за да напазарувам за да сготвя. До обяд готвени и чистене , след обяд четох книга.
Тетка , пиши , колкото искаш. Ар по няколко пъти надничам и обичам да чета.
Боряна , Hands Thumbsup
Макавели , и аз ще съм на пижамено парти. Имам една чисто нова , коледна.
Лека вечер!

# 544
  • София
Мамси, ако знаеш как духа на 12 етаж....
А съседното ЕПК/18 ет/ го санират и е опасано със скеле. Отделно на повечето апартаменти са свалени външните ламарини на балконите за да ги изградят от итонг. После ще ги облепват с изолация и италбонд. Съседите едвам отварят балконските врати да се проветрят. Скелето  свири, клати се страшно и дрънчи. Проблема е, че не го е сглобявал племенника на Пл. - неговите скелета са железни и не мърдат.

# 545
Със зор изпратихме дребосъчковците, искаха да спят у нас. След уговорката, че утре по някое време пак ще ги вземем се съгласиха да тръгнат. Heart Голяма игра падна.
Дрескода за НГ ще е по домашному официално Simple Smile Ще сме тримата с мама, а децата ще ходят при съученик на дъщеря ми, които имат бебенце на три месеца. Още не съм мислила меню, но ще е нещо по-леко за тумбаците.

# 546
  • София
Със зор изпратихме дребосъчковците, искаха да спят у нас. След уговорката, че утре по някое време пак ще ги вземем се съгласиха да тръгнат. Heart Голяма игра падна.

А у нас е обратната ситуация - децата искат мами, за тати не споменават. А пък родителите се пробваха да ги пробутат да спят у нас тази вечер. Ходело им се навън....Не ми приеха предложението да отидат с децата. Ани като малка я влачех с мене, има банкетна култура.  Ми то и на нас ни се ходи, но бизнес бабата утре е на работа, дядката си има неща за вършене. Няма как да ги дондурим докато се наспят родителите. Сега последните са сърдити....

# 547
Утре с мама по някое време сме на лекар и няма как да ги вземем от сутринта, а дъщерята ще работи от къщи и ще си ги гледа. Със съответните ограничения заради естеството на работа. Което "не си е работа" ни за децата, ни за нея. Ще ударим едно рамо.

# 548
  • София
Да ви нагледам как сте, какво свършихте днес? Аз кажи речи - нищо. Чак се изчервих... Grinning
Щерката и аз обиколихме Лидл и Била и почти приключихме с пазаруването. Останаха само плодовете и зеленчуците. Не можахме да намерим Бутер тесто. Утре ще потърся пак. Тази година менюто ще бъде за всички изненада. Нищо традиционно, освен Руската салата и мезетата. Дрес кода - по домашному, но все пак държа да сме облечени в светли дрехи.
Предлагам ви, докато си пиете кафето,  да довършите изречението Радвам се, че съм...
 Взе да ми харесва мързелуването - напоследък взима застрашителни размери. Stuck Out Tongue Winking Eye
Утре ще ходя до тръстиката и то рано. Гушкам ви и лека нощ, момичета.Hug

# 549
Току що си допих последната глътка безкофеиново кафе. Веднага отговарям:
Радвам се, че съм добре и съм обичана.
Лека нощ и от мен, баболинки!

# 550
  • София
Фло, не сте гледали внимателно - в Лидл има бутер тесто. То и в Била има, но не знам къде се нахожда.
А ако утре дойдеш до нашето Фантастико лично ще те заведа до въпросното.

# 551

Вече съм голяма
28 декември 2025 г. в 22:29 ч.
Радвам се ,че съм голяма
и помощничка на мама.
Сутрин ставам и обичам
бързо аз да се обличам.
После плитките красиви,
те са ми рекички живи,
сплитам бързо ,след чешмата
слагам книжките в торбата.
На училище отивам,
знание да придобивам.
Аз послушно съм момиче,
към дома направо тичам.
да помогна аз на мама
щото вече съм голяма.

# 552
  • София
Радвам се, че съм в режим релакс. Не се случва често.
 Лека нощ, баболинки!

# 553
Борянка, още пари - харесва ми Heart
Радвам се, че съм благословена с прекрасен съпруг, деца и внуци, че сме едно голямо цяло, че съм една от готините баби в КГБ и нека всички сме живи и здрави!

# 554
  • в сърцата на любимите ми хора
Радвам се, че сутрин отварям очи и мога да посрещна новия ден, че има кого да обичам, че гледам с любопитство на света, че всички любими хора са живи и здрави, че живея в мир със себе си.

Общи условия

Активация на акаунт